WIDE MAGAZINE >> AFI Ploiești

AFI Ploiești te invită să descoperi paradisul multicolor de fluturi vii

AFI_Ploiesti_expozitie_fluturi_vii
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 14
2019

În perioada 17 – 23 mai, AFI Ploiești găzduiește, în premieră, o expoziție de fluturi vii care adună peste 140 de exemplare de fluturi tropicali. Asfel, în intervalul 11:00 – 19:00 ploieștenii sunt invitați să se plimbe printre fluturi, într-un decor paradisiac, amenajat la etajul centrului comercial. Intrarea este liberă.

Starbucks România sărbătoreşte Ziua Internaţională a Cafelei cu demonstrații de cafea speciale

Degustare Starbucks
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 01
2018

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, le-a pregătit acestora o serie de surprize de Ziua Internaţională a Cafelei. Cea mai amplă demonstrație a expertizei în cafea are loc la Starbucks Clover Reserve Lipscani Bucureşti, un concept inedit de cafenea Starbucks, unde sunt servite […]

Trăiește bucuria de a surprinde la AFI Ploiești

Vizual_Bucuria de a surprinde la AFI Ploieşti
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 20
2017

AFI Ploieşti a dat startul sezonului cadourilor, lansând campania de iarnă „Bucuria de a surprinde”. Clienții mall-ului pot găsi cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, bucurându-se atât de momentul dăruirii, cât și de întregul ritual al alegerii cadoului perfect.

AFI Ploiești a desemnat „Premianții la Shopping”

Familia AFI Ploiesti
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 17
2017

Toamna a venit la AFI Ploiești cu o super-provocare pentru iubitorii de cumpărături. Prahovenii au răspuns „Prezent!” la strigarea catalogului de shopping! O echipă formată din specialiști din domenii precum marketing, fotografie sau PR au jurizat atent toate înscrierile și au desemnat cei mai dedicați shopperi. Criteriile pe baza cărora s-au ales câștigătorii au fost decența, expresivitatea, precum și compatibilitatea imaginilor cu brand-urile promovate în mall.

Noul site AFI Ploiești – o experiență interactivă pentru clienți

Noul site AFI Ploiesti
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 18
2017

AFI Ploiești anunță lansarea unui nou site creat să ofere o experiență online completă, indiferent de dispozitivul de pe care este accesat. Funcționalitățile disponibile fac navigarea extrem de ușoară și dau posibilitatea clienților să fie la curent cu noutățile, dar și cu cele mai recente promoții ale brandurilor preferate.

La AFI Ploiești devii „Premiant la Shopping”

AFI-Ploiesti_PremiantiiAnului
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 13
2017

AFI Ploiești lansează campania „Premianți la shopping”! Cei care fac cumpărături de cel puțin 300 de lei din AFI Ploiești se înscriu în cursa pentru câștigarea unei excursii la Disneyland Paris și se pot bucura de șansa de a deveni Imaginea Familiei AFI Ploiești, alături de cei dragi, câștigând astfel o bursă de shopping pentru un an de răsfăț.

Page 1 of 212