WIDE MAGAZINE >> alb

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

LEROY MERLIN_campanie-covoare
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 02
2019

Colecția covoarelor din lână de la LEROY MERLIN combină culori și modele pentru un efect de impact care va personaliza cu ușurință orice amenajare. Ultimele bucăți din această colecție sunt disponibile în patru dimensiuni diferite pe categorii de preț: 89 lei, 169 lei, 299 lei și 449 lei, pentru dimensiuni de la 70x140cm la 200x290cm.

Parfum de sărbătoare și un strop de glam – ingredientele cheie în colecția de Crăciun FlorariaMobila.ro

FlorariaMobila_WinterGlam
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2018

FlorăriaMobila.ro, florărie online, propune un mix inedit de flori, plante decorative și accesorii de Crăciun pentru decorațiuni de iarnă care să aducă parfum de sărbătoare și un strop de #winterglam în fiecare casă. Descoperă pe site colecția de Crăciun: coronițe de brad, flori în cutie sau buchete de flori în nuanțe de alb, roz pudrat, dar și roșu intens… o mulțime de variante și stiluri disponibile pentru comenzi online.

Florăria Mobilă lansează colecția de lux “flori în cutie”

flori-de-lux
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 11
2016

Prin lansarea colecției “flori în cutie”, Florăria Mobilă – florărie online specializată în livrarea rapidă a aranjamentelor florale oferite cadou – își extinde gama “Luxury Collection”. Florile au fost și rămân cel mai frumos mod de a exprima afecțiunea și aprecierea, o manieră elegantă de a mulțumi și o dovadă de stil în orice context social. Expresie a eleganței absolute, trandafirii sunt vedeta gamei “flori în cutie”.

Sezonul materialelor strălucitoare

etic
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 27
2016

ETIC îți propune piese care se încadrează într-unul dintre trendurile cele mai importante ale sezonulul de toamnă-iarnă: sclipirile metalizate – glitter, țesături cu lame, paiete, texturi strălucitoare sau lucioase. Chiar dacă alegi doar o singură piesă strălucitoare sau una cu numai câteva detalii metalice, ținuta ta va capăta instat o notă glamour. Iar seara, nu vei trece neobservată cu o rochie elegantă cu inserții metalice sau paiete.