WIDE MAGAZINE >> Ana de Armas

Campari lansează scurtmetrajul „ENTERING RED”, regizat de Matteo Garrone, cu Ana de Armas în rol principal

Campari_Entering Red
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 08
2019

Campari, emblematicul aperitiv italian, a dezvăluit la Milano cea mai nouă producție a seriei Red Diaries – enigmaticul și incitantul scurtmetraj Entering Red. Dezvoltând viziunea brandului conform căreia „fiecare cocktail spune o poveste”, producția din acest an este dedicată aniversării cocktailului Negroni, care anul acesta împlinește 100 de ani de existență.

Campari Red Diaries – Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmetrajului regizat de Matteo Garrone

campari_Ana de Armas
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 26
2018

Campari, emblematicul aperitiv italian, anunță pentru 2019 un nou capitol din seria Campari Red Diaries: Entering Red. Învăluit în mister și romantism, scurtmetrajul o are în rolul principal pe celebra actriță Ana de Armas, regia fiind semnată de italianul Matteo Garrone, unul dintre cei mai apreciați regizori contemporani.

Actori de renume redau povestea legendarului boxer Roberto Duran

hands-of-stone
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 16
2016

„Pumni de piatră/Hands of Stone”, un film biografic care spune povestea celui mai cunoscut boxer panamez contemporan, Roberto Duran, îi are în rolurile cheie pe Robert de Niro, John Turturro, Usher, Edgar Ramirez, Ellen Barkin şi Ana de Armas. „Pumni de piatră/Hands of Stone” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera în […]