WIDE MAGAZINE >> artist

Organizatorii conferinței Mastering the Music Business anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția a III-a

Tudor_Chirila
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 14
2017

Mastering the Music Business, prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală, dedicată în special artiștilor independenți, dar și celorlalți profesioniști ai industriei muzicale – manageri, agenți de booking, agenți de PR, tour manageri, avocați, promoteri, reprezentanți ai label-urilor majore și independente – a ajuns la cea de-a treia ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 martie 2018 și se va desfășura în Sala Aula din incinta Ministerului Culturii (București, Bd. Unirii, nr. 22).

Premieră. Claudia Pavel – compozitoarea noul ei single, „Touch Me”, alături de Mihai Ogășanu

claudia pavel touch me
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 15
2017

Claudia Pavel a lansat single-ul „Touch Me”, pe care îl numește „un mix perfect de sound și sensibilitate”, single la care semnează – în premieră – linia melodică, alături de Mihai Ogășanu. Versurile sunt scrise de Claudia Pavel împreună cu Buppy Brown.

The Institute și ING Bank prezintă Romanian Design Week 2016 Lucrările a 150 de designeri și arhitecți vor fi expuse la Piața Amzei

Proiect nord
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 22
2016

The Institute și ING Bank prezintă cea de-a patra ediție a Romanian Design Week, cea mai mare celebrare a designului românesc. Expoziția centrală, găzduită de Piața Amzei, reunește anul acesta lucrările a 150 de designeri și arhitecți. Romanian Design Week 2016 are loc între 20 mai și 5 iunie, iar expoziția centrală va fi deschisă publicului larg, începând cu 21 mai, între orele 10 și 22.

Mashenka by Diana Barbur sau jurnalul fashion al tarinelor contemporane

MashenkabyDianaBarbur
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 24
2016

Un univers creativ amprentat de o simbolistica aparte, un artist ambitionat de dorinta a transpune povestile unor locuri indepartate in piese vestimentare menite a transgresa tendintele sezoniere si un simt estetic unic ce se reflecta in frumusetea deplina a unor creatii ce invita fiecare femeie sa acorde mai mult timp relatiei cu sinele. Nascut din dragoste pentru creativitate, Mashenka by Diana Barbur este un brand fashion ce cucereste atat prin complexitatea compozitiilor si tehnicilor de manipulare a materialelor, cat si prin eleganta, rafinamentul si doza de ludism pur si simplu molipsitoare.

Alexandru Ciucurencu omagiat de AraArt la aproape un secol de când și-a început ucenicia

Alexandru Ciucurencu - Rafinăria Astra Română - AraArt
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 03
2015

Pe 14 octombrie 2015, AraArt organizează la Casa Capșa o licitaţie cu lucrări de artă plastică şi decorativă, printre care se numără capodopere semnate de importanți pictori români. O secțiune aparte în licitația aniversară a Casei de Licitație și Galeriei AraArt o va avea seria de 11 lucrări semnate Alexandru Ciucurencu.