WIDE MAGAZINE >> Avocado

Un început de an tonic: noua colecție Sabon White Tea te poartă într-o călătorie intensă a simțurilor

White Tea
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 21
2020

În luna ianuarie, Sabon îți deschide calea către tărâmul magic al unui nou mix de arome îmbietoare: colecția White Tea. O combinație armonioasă de smochin, lămâie și iasomie ca note de vârf ce scot la iveală aroma delicată White Tea.

Divele aleg întotdeauna Ginger Orange de la Sabon

Ginger Orange - Gama de produse
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 18
2019

E joi seara, cel mai tare party de revistă e gata să înceapă și tu trebuie neapărat să strălucești, doar ești o divă! Încrezătoare în tine ca de fiecare dată, spotlight-ul trebuie să fie al tău. Ești the talk of the town! ☺ Secretul? Ginger Orange de la Sabon. Dă voie aromelor irezistibile să-ți trezească simțurile! Se anunță o petrecere de neuitat!

Topul alimentelor care stimulează memoria și concentrarea, recomandat de foodpanda

vitamina K,
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 11
2019

În plin sezon al examenelor, foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți prezintă topul alimentelor care stimulează memoria și concentrarea pentru ca tu să poți învăța mai ușor și să poți face față cu succes oricărui examen din sesiunea de Bacalaureat sau din sesiune de examene de la facultate.

S-a lansat LifeBox.ro, prima platformă online care își propune să educe comportamentul alimentar al românilor

LifeBox
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 06
2017

Un grup de antreprenori a lansat LifeBox.ro, un proiect online revoluționar dedicat tuturor celor preocupați de un stil de viață sănătos. Fie că-și doresc să slăbească, să-și mențină greutatea sau să-și modifice compoziția corporală, utilizatorii au acum posibilitatea de a-și comanda acasă sau la birou cele 3 mese principale și 2 gustări necesare într-o zi, toate acestea personalizate în funcție de numărul de calorii de care au nevoie.

Ecrinal – expertul in ingrijirea unghiilor

Ecrinal
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 12
2016

Unghii fragile, deteriorate, striate, subtiate, despicate, cu aschii unghiale, afectate de micoze, crestere lenta? Ecrinal, expertul in ingrijirea unghiilor cu aspect natural, este pregatit sa ofere solutii eficiente tuturor problemelor generate de carentele de vitamine si minerale, afectiunile fungice (micotice), factorii fizici si chimici (solventi, detergenti, acizi etc; asigura fortifierea patului unghial, ingrijirea cuticulelor si insanatosirea unghiilor deteriorate.