Băneasa Shopping City acordă premii celor mici pentru timpul petrecut la cumpărături

campanie
Sep 11
2018

În perioada 6 – 16 septembrie, Băneasa Shopping City vă așteaptă cu premii pentru cei mici pe măsura timpului petrecut la cumpărături de cei mari. Astfel, la fiecare 2h30min petrecute în centrul comercial, copiii vor câștiga premii de la Lego și Noriel care să le răsplătească răbdarea!

Campania de toamnă a Băneasa Shopping City este dedicată familiilor și, în mod special celor mici, pentru a le menține activ interesul la cumpărături. Părinții au mai mult timp pentru a se decide, aleg relaxați dintre ofertele celor peste 300 de magazine, iar cei mici primesc premiile!

“Începutul anului școlar aduce în familie nu numai emoții și motive de bucurie, dar și sesiuni de cumpărături de noi hăinuțe ce trebuie probate sau rechizite colorate ce trebuie atent alese, întotdeauna alături de cei mici. Însă cum ei își pierd repede răbdarea, ne-am gândit să le-o răsplătim, să îi motivăm chiar, prin premii care sigur îi vor bucura și surprinde.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Băneasa Shopping City.

La fiecare dintre cele 3 intrări ale Băneasa Shopping City, fiecare copil cu vârsta cuprinse între 0 și 12 ani va primi o brățară pe bază de QR Code unic, care monitorizează timpul petrecut alături de părinți la cumpărături. Cei mici vor primi garantat câte un premiu în baza brățărilor și a bonurilor de cumpărături în valoare de minim 200 de lei.

Surprizele campaniei le vor îndulci celor mici așteptarea sau chiar îi vor transforma din cei mai aspri critici în cei mai curioși exploratori, alături de părinții lor.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook Băneasa Shopping City.

***
Despre Băneasa Shopping City
Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *