WIDE MAGAZINE >> Betty Ice

ParkLake găzduiește gusturi alese: Street Food in the Park

ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 11
2018

Concerte memorabile in cadrul festivalului gastronomic: Vama, Vița de Vie, Zdob și Zdub.
În perioada 14 – 17 iunie, ParkLake Shopping Center găzduiește cea de-a treia ediție a Street Food in the Park – un festival gastronomic pe gustul tuturor. Evenimentul va avea loc în ParkLake Garden, ieșirea spre parcul Titan, și va reuni numeroase camionete colorate pline cu zeci de preparate delicioase și surprinzătoare. În plus, concerte cu muzică live vor anima trei dintre cele patru seri de festival.

ParkLake Shopping Center organizează un nou eveniment marca street food, primul la iarbă verde

Street Food ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 22
2017

București, 22 mai 2017: ParkLake Shopping Center invită iubitorii de gastronomie, artă a gustului și nu numai, la Street Food in the Park – ParkLake Garden Edition, festivalul care aduce sute de preparate delicioase la cel mai mare festival culinar în mijlocul naturii, în această vară.

Mâncarea iese în stradă la Bucharest Street Food Festival

festival
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 08
2016

Bucureștenii sunt așteptați pe 8 – 11 septembrie la Romexpo pentru un eveniment complex, pe toate gusturile.
Bucuresti, 6 septembrie 2016 – În doar două zile începe prima ediție Bucharest Street Food Festival, care anunță patru zile condimentate cu o diversitate impresionantă de preparate culinare, concerte live cu artiști români și internationali, petreceri, activări și surprize, ceea ce pozitionează festivalul pe lista evenimentelor de profil cu tradiție din marele orașe ale lumii.