WIDE MAGAZINE >> bijuterie

Magia PANDORA DISNEY cucereşte vedetele

Echipa RAN Events
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 29
2017

Magia PANDORA Disney a ajuns în România. Generaţii întregi au crescut alături de personajele Disney, iar toamna aceasta a venit rândul invitaţilor la evenimentul PANDORA să fie fermecaţi de bijuteriile inspirate de Mickey Mouse, Minnie Mouse şi alte personaje emblematice din universul Disney. Noile talismane, pandantive şi brăţări din Colecţia PANDORA Disney au fost admirate şi probate în premieră de cei 100 de invitaţi.

EXPERIENŢA PANDORA – DO WONDERFUL

PANDORA
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 14
2017

PANDORA a sărbătorit lansarea noilor Colecţii de Toamnă-Iarnă 2017 prin cel mai cool şi mai rafinat eveniment al verii, care a avut loc la Gargantua #KSLF, cu tema #DOseeTheWONDERFUL. Astfel, PANDORA continuă campania DO de la începutul anului, inspirându-le pe femei să nu uite să celebreze momentele de bucurie ale vieţii şi să descopere frumosul din ele însele şi din jurul lor.

Top 3 cele mai apreciate rochii by Blossom Dress Atelier

Rochia Eva - Blossm Dress
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 06
2015

Esti o fire romantica, nonconformista si jucausa? Aceasta este rochia ideala pentru tine. Rochie de dantela fina, cu spatele adanc decoltat in „V” si acoperita intr-un tulle roze prin care se intrevede dantela, un model boho chic cu ajutorul caruia vei iesi cu siguranta in evidenta

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu editia speciala de Craciun!

Ab Fab Fair - Editia de Craciun
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 19
2013

Sambata, 21 decembrie, intre orele 11:00 – 19:00, la Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, nr. 46, esti asteptata la o sesiune de cumparaturi dedicata Sarbatorilor de iarna.

Daca esti in cautarea cadoului perfect pentru cei dragi sau chiar pentru tine, Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair este solutia.