WIDE MAGAZINE >> București Mall

Pași cu tradiție: opincile – de la sat, la București Mall

Alist Designers Boutique - Izabela Mandoiu - Blogger Larisa Raicu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 10
2018

Toamna aduce o premieră în materie de fashion la București Mall: opincile în variantă modernă. Cunoscută pentru ia cu specific argeșean, Izabela Mandoiu început o campanie pentru a promova proverbele românești în 2015 și a reinterpretat năframa tradițională în 2016, urmând ca în 2018 să aibă prima sa inițiativă de a crea produse de încălțăminte: opincuțe din piele.

O campanie ca o scrisoare: IA DE LA BUNICA

Ia de la bunica
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 22
2018

Fă un exercițiu de memorie… și revezi, cu ochii minții, cum erau casa bunicilor, prispa, cufărul cu zestre plin cu țesături prețioase, copacul în care te cățărai cu o agilitate nativă, mămăliguța cu brânză, poveștile la gura sobei iarna, mirosul crinilor și al narciselor în serile de vară!
Unică era acea îmbrățișare, plină de dor, pe care numai ea știa să o dea așa, atotcuprinzător, cu dragoste, cu admirație și gingășie.

Gala Eva.ro 16 ani – 41 de premii si zeci de vedete!

Eva.ro
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 10
2017

Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.

SBARRO a inaugurat primul restaurant din România în București Mall

© Mihnea Ratte
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 17
2017

SBARRO vrea să deschidă cel puțin 30 de restaurante în următorii cinci ani, în România

SBARRO LLC, USA, unul dintre liderii pieței globale de fast serving, care deține peste 800 de restaurante în 33 de țări, va deschide primul restaurant din România în centrul comercial București Mall, pe o suprafață de peste 230 de metri.

3.296 de persoane au încercat să doboare un record mondial în Sun Plaza

BubbleFootball
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 29
2016

Bucureşti, 29 iulie 2016. United, agenție de marketing full-service cu o experiență de 16 ani pe piață, a organizat două evenimente unice, menite să celebreze Campionatul European de Fotbal, în perioada 14 iunie – 10 iulie 2016, în Sun Plaza Shopping Center. “Speed Test-ul” (Testul de Viteză a Șutului) și “Bubble Football-ul” (Fotbal în baloane) le-au dat ocazia vizitatorilor centrului comercial să se distreze, să câștige premii, dar și să încerce să se apropie de recordul mondial în ceea ce privește viteza șutului.

Page 1 of 212