WIDE MAGAZINE >> bumbac

Liloo- haine din bumbac de calitate pentru bebeluși și copii

Liloo
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 19
2019

Romania inca mai produce lucruri de calitate, mai ales pe nisa de copii si bebelusi.
Unul dintre cele mai renumite branduri destinate celor mici este Liloo, un nume foarte apreciat si recomandat de catre mamicile din Romania. Am stat de vorba cu unul dintre reprezentantii brandului, pentru a afla mai multe despre aceasta afacere in continua dezvoltare.

Indiferent de vreme, iesim la plimbare cu copiii!

copii
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 12
2019

In Scandinavia se spune ca nu exista vreme rea, ci doar haine nepotrivite. Prin urmare, indiferent de vreme, iesim la plimbare! De cate ori ati renuntat sa iesiti la plimbare cu copiii vostri din cauza vremii mohorate si pentru ca nu aveati echipamentul potrivit?! Sau, de cate ori v-ati intors rapid acasa pentru ca cel mic se udase sau tremura de frig?! Daca vreti ca sezonul rece sa nu mai fie o provocare pentru familia voastra, trebuie sa va dotati cu cele mai performante hainele de exterior pentru micutii vostri.

Confort si lux à la Sense

Sense 6 Iunie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 29
2019

Gandita special pentru sezonul estival, noua linie semnata de brandul romanesc Sense, epateaza prin materiale racoroase, linie lejera si design flexibil perfect adaptat pentru un lifestyle activ. Cromatica in tonuri pastelate sau nuante neutre vine si ea sa sustina o garderoba de vara evergreen atent creata de catre designerul Andreea Tincu.

Calitatea românească și tradiția lucrului bine făcut – mit sau adevăr?

fabrica ciorapi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2017

Un vechi proverb românesc spune că ”meseria e brățară de aur”. Deși suntem într-o eră a tehnologiei și din ce în ce mai multe meserii umane sunt preluate cu succes de către mașinării deștepte, țara noastră încă mai are nevoie de oameni pricepuți – de meseriași în adevăratul sens al cuvântului.

Şosetele care se poartă de peste 90 ani

CISEROM - Vasile Calofir
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 02
2017

Nu există alt mod mai bun de a descrie Ciserom. E aproape greu de crezut că o companie din Sebeș a rezistat atât de mult timp producând doar un singur lucru. Efortul susținut este extrem de important, iar tendința de perfecționare devine instinctivă. Însă, pentru ca afacerea se aibă cu adevărat succes, este nevoie, la un anumit interval de timp, de o reinventare.

Prisum International Trading lansează Ayurvida – gamă de accesorii de wellness

Ayurvida_covor_in dungi-grena
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 20
2017

Guvernată de o filosofie de business axată pe încurajarea inovației și evoluție continuă, compania Prisum International Trading – distribuitor în România al portofoliului de produse Himalaya Drug Company – lansează Ayurvida, gamă de accesorii de wellness.

Mashenka Kids Summer 2016: garderoba de poveste a micilor printese

Mashenka Kids Summer 2016
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 17
2016

Limita dintre real si imaginar, dintre vis si fantezie dispare in lumea diafana tesuta cu fir de borangic a micilor printese. Stralucirea primelor raze de soare, suava adiere a unei dimineti cu arome nebanuite si nepretuitele zambete asternute pe chipurile plapande sunt surprinse cu o infinita gratie in noua colectie pentru copii ce poarta amprenta designerului Diana Barbur: Mashenka Kids Summer 2016.

BOGGI MILANO COLECȚIA PRIMĂVARĂ/VARĂ 2016

boggi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 25
2016

Materiale confortabile, ușoare și exclusive sunt semnele distinctive ale Colecției Primăvară / Vară 2016 Boggi Milano, aducând libertate în garderoba fiecăruia. Îmbrăcăminte pentru bărbați accesibilă, fără vârstă, „transgenerațională”, creată pentru rutina de zi cu zi a bărbatului modern. Tema principală este „ÎMBRĂCĂMINTE LA PUTEREA A DOUA”, care se referă la crearea hainelor pentru stilul de viață în continuă schimbare al bărbatului contemporan și la un nou twist al stilurilor și formelor, redefinind astfel clasicismul pur.

Mashenka by Diana Barbur sau jurnalul fashion al tarinelor contemporane

MashenkabyDianaBarbur
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 24
2016

Un univers creativ amprentat de o simbolistica aparte, un artist ambitionat de dorinta a transpune povestile unor locuri indepartate in piese vestimentare menite a transgresa tendintele sezoniere si un simt estetic unic ce se reflecta in frumusetea deplina a unor creatii ce invita fiecare femeie sa acorde mai mult timp relatiei cu sinele. Nascut din dragoste pentru creativitate, Mashenka by Diana Barbur este un brand fashion ce cucereste atat prin complexitatea compozitiilor si tehnicilor de manipulare a materialelor, cat si prin eleganta, rafinamentul si doza de ludism pur si simplu molipsitoare.

Page 1 of 212