WIDE MAGAZINE >> calitate

Calitatea românească și tradiția lucrului bine făcut – mit sau adevăr?

fabrica ciorapi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2017

Un vechi proverb românesc spune că ”meseria e brățară de aur”. Deși suntem într-o eră a tehnologiei și din ce în ce mai multe meserii umane sunt preluate cu succes de către mașinării deștepte, țara noastră încă mai are nevoie de oameni pricepuți – de meseriași în adevăratul sens al cuvântului.

Stefanel lansează colecția de toamnă/iarnă 2017 mizând pe tricotaje cu modele inovatoare

Stefanel
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 13
2017

Stefanel, primul mare brand de modă care a intrat pe piața din România, lansează colecția de toamnă/iarnă 2017, o continuare firească a actualei colecții, al cărei laitmotiv este un look fresh, coerent și armonios.

Comanda Online EOOD, retailerul care deține site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro, a vândut peste 1.000.000 de produse în România

teleshoponline
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 18
2017

Comanda Online EOOD, retailerul care deține site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro, a vândut din 2012 și până în prezent peste 1.000.000 de produse în România, printre cele mai vândute fiind sculele si uneltele de bricolaj.

Şosetele care se poartă de peste 90 ani

CISEROM - Vasile Calofir
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 02
2017

Nu există alt mod mai bun de a descrie Ciserom. E aproape greu de crezut că o companie din Sebeș a rezistat atât de mult timp producând doar un singur lucru. Efortul susținut este extrem de important, iar tendința de perfecționare devine instinctivă. Însă, pentru ca afacerea se aibă cu adevărat succes, este nevoie, la un anumit interval de timp, de o reinventare.

Trend Alert – Snake Print

pantofi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 20
2016

Tendinţele în modă ne surpind de la un sezon la altul, dar sunt elemente pe care le regăsim an de an. O textură a fermecat şi continuă să o facă! Pielea de şarpe are un moment al ei şi în acest an şi o regăsim peste tot, de la bijuterii, haine până la pantofi şi accesorii. De data aceasta însă, imprimeurile tip piele de şarpe sunt disponibile într-o mulţime de nuanţe luminoase, gata de purtat în orice împrejurare!

Carmen Brumă este imaginea brandului Beautin Collagen în cea mai nouă campanie DDB

BEAUTIN COLLAGEN
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 08
2016

București, 6 mai 2016 – Brandul BeautinΤΜ Collagen de la myelements a lansat ieri o campanie TV, având-o ca imagine pe Carmen Brumă. Obiectivul campaniei este de a comunica un produs inovator 4 în 1, soluția pentru o frumusețe completă, un produs realizat din colagen lichid, îmbogățit cu acid hialuronic și vitamine. Spotul TV va rula timp de o lună în perioada 5 mai – 5 iunie.

Dana Savuica iti recomanda 8 piese de incaltaminte pe care nu trebuie sa le ratezi in perioada reducerilor!

dana savuica
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 15
2016

Iti plac pantofii, ghetele si cizmele, indiferent de perioada anului! In acelasi timp, iti plac reducerile indiferent de perioada anului. Si pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, ne putem bucura de cizmele si ghetele confortabile de la Hispanitas.

Page 1 of 3123