WIDE MAGAZINE >> Campari

Campari lansează scurtmetrajul „ENTERING RED”, regizat de Matteo Garrone, cu Ana de Armas în rol principal

Campari_Entering Red
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 08
2019

Campari, emblematicul aperitiv italian, a dezvăluit la Milano cea mai nouă producție a seriei Red Diaries – enigmaticul și incitantul scurtmetraj Entering Red. Dezvoltând viziunea brandului conform căreia „fiecare cocktail spune o poveste”, producția din acest an este dedicată aniversării cocktailului Negroni, care anul acesta împlinește 100 de ani de existență.

Campari Red Diaries – Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmetrajului regizat de Matteo Garrone

campari_Ana de Armas
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 26
2018

Campari, emblematicul aperitiv italian, anunță pentru 2019 un nou capitol din seria Campari Red Diaries: Entering Red. Învăluit în mister și romantism, scurtmetrajul o are în rolul principal pe celebra actriță Ana de Armas, regia fiind semnată de italianul Matteo Garrone, unul dintre cei mai apreciați regizori contemporani.

Campari închină un toast pentru cea de-a 75-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția

Campari_Festivalul de la Venetia
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 20
2018

Campari este principalul sponsor al celei de a 75-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția.
Campari își consolidează asocierea cu lumea filmului, devenind partener al unuia dintre cele mai cunoscute și apreciate festivaluri de profil, aliniindu-se obiectivelor organizatorilor de a promova cinematografia internațională ca industrie, dar și ca o formă de artă și entertainment.

Instalart promovează și susține artele tridimensionale

MARCEL KLAMER
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 13
2015

Instalart, asociația culturală care își propune să promoveze și să susțină artele tridimensionale (sculptură, obiect și land art), alaturi de BASF, lansează pe 17 mai în cadrul Romanian Design WEEK, Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF, eveniment ce va avea loc la parterul centrului de afaceri Ethos House (Strada Gheorghe Țițeica 212).