Campionii s-au întâlnit la avanpremiera filmului „Pumni de piatră”

leonard-doroftei-daniel-nitoiu
Sep 08
2016

Cinema City din AFI Palace Cotroceni a fost locul pentru întâlnirea cu marii campioni, la avanpremiera filmului „Pumni de piatră / Hands of Stone”. La eveniment a luat parte unul dintre cei mai mari campioni la box ai României, Leonard Doroftei, dar și Dorin Chioțea, Andrei Leonte, Monica Iagăr, Camelia Bălțoi, Daniel Nițoiu & Marina Neagu, Alice Năstase-Buciuta, Olivia Alexandra Niță, Iulia Ionescu, alături de jurnaliști și bloggeri, care au descoperit de o poveste plină de acţiune, forţă, determinare, dar şi emoţie.

Leonard Doroftei a fost cu atât mai impresionat de povestea filmului, cu cât el s-a regăsit în personajul principal al filmului, Roberto Duran aka „Manos de piedra”, amândoi asemănându-se ca stil de luptă – agresiv şi hotărât. Mai mult, ambii deţin titluri de campioni mondiali profesionişti la categoria semi-uşoară a versiunii WBA.

„Hands of Stone / Pumni de Piatră” spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt. E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului, având în centru rivalitatea dintre Duran şi Sugar Ray Leonard. Robert de Niro – câştigător al două premii Oscar – joacă rolul legendarului antrenor Ray Arcel, un evreu din Harlem, care a devenit primul antrenor de box ales în Boxing Hall of Fame. El a antrenat mai mult de două mii de luptători în decursul unei cariere de 70 de ani, şi nici unul dintre aceştia nu a fost rănit grav. Filmul prezintă reîntoarcerea sa după o pensionare forţată de Mafia din Madison Square Garden. Arcel decide să-l antreneze pe Duran pe gratis, riscându-şi propria viaţă, şi porneşte alături de el o călătorie demnă de o relaţie tată-fiu, care îl va schimba pentru totdeauna.

Filmul „Hands of Stone / Pumni de piatră” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 9 septembrie 2016.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *