WIDE MAGAZINE >> căpșuni

„După Gard” – un proiect 100% ecologic: Susţine eco-turismul românesc!

dupa gard
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 22
2018

Povestea proiectului După Gard este, în primul rand, o poveste de iubire: în iarna anului 2015, jurnalista şi regizoarea Ioana JOCA (co-fondator şi coordonator După Gard) îl cunoaşte la Cluj-Napoca pe şarmantul neamţ Andreas Pohl (cealaltă jumătate a După Gard) în timpul călătoriei de 1 lună a acestuia prin Europa. Cumva predestinat, întreaga relaţie de până acum a celor doi stă sub semnul călătoriilor. călătorilor şi a schimbărilor (răsturnărilor) de situaţie. La puţin după un an de la întâlnirea celor doi, se naşte fetiţa Dhalia ~ nu înainte ca Ioana să trebuiască să se mute din România în Germania (Bavaria) pentru a putea fi cu Andreas şi familia acestuia. Şi, ca şi cum creşterea unui copil nu era suficientă, la exact un an după naşterea Dhaliei, Ioana şi Andreas se apucă în primăvara lui 2017 de construcţia căsuţei ce urmează să se transforme în proiectul După Gard.

Foodpanda: Top 3 deserturi de poveste inventate în numele dragostei

foodpanda_desert
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 24
2017

București, 24 februarie 2017 – Orice rețetă din gastronomia mondială inventată de-a lungul timpului are la bază o poveste, iar dacă aceasta este de dragoste, cu atât mai bine. foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, vă prezintă, de Dragobete, 3 deserturi din bucătăria internațională inventate în numele dragostei.

Coseli și DDB România lansează Boodink

Boodink
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 26
2016

Bucureşti, 26 aprilie 2016 – Coseli și DDB România lansează produsul Boodink, un praf de budincă, disponibil în patru sortimente diferite: ciocolată, vanilie, căpșuni și caramel, prin crearea unei noi identități vizuale și a unui packaging inedit. Noile ambalaje diferă, atât cromatic cât și ca… stare. 16 ipostaze colorate și jucăușe își vor face apariția la rafturi.