WIDE MAGAZINE >> Cazare

Trend HotelGuru: românii aleg să călătorească de Dragobete în detrimentul Valentine‘s Day

Alba-Iulia-foto cetate
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 14
2017

Odată cu Ziua Îndrăgostiților, luna februarie aduce și o creștere a rezervărilor online față de alte luni ale anului, afirmă hotelierii. HotelGuru.ro preconizează faptul că în a doua parte a lunii februarie, gradul de ocupare al unităților de cazare va crește considerabil, depășind 70%-80% în zonele turistice.

Vola.ro: In luna noiembrie, calatoriile cu avionul sunt mai ieftine cu pana la 30% fata de restul anului

https://www.vola.ro/
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 26
2016

Conform unei analize Vola.ro, biletele de avion cu plecare în luna noiembrie sunt în medie cu 30% mai ieftine decât în restul anului. Cele mai ieftine zboruri sunt către Roma, Milano și Berlin, prețurile începând de la 10 euro pentru zborul dus-întors. Cele mai ieftine city break-uri sunt la Roma, Veneția și Milano, prețurile începând de la 119 euro / persoană pentru biletul de avion și 2 nopți de cazare.

Sfaturi pentru turiști de la agenția care a trimis 15.000 de clienți în destinații exotice

Caraibe
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 30
2016

Vara este principalul sezon de vacanță pentru turiștii români, dar și cea mai solicitantă perioadă pentru agențiile de turism. Timpul foarte scurt și numărul mare de solicitări generează, de cele mai multe ori, lipsuri în comunicarea client – agenție, motiv pentru care tot vara este și sezonul în care au loc cele mai multe plângeri referitoare la vacanțe.

Studiu HotelGuru.ro: Peste 40% dintre hotelierii din România consideră că turismul românesc va avea o evoluție pozitivă

Hotelguru
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 16
2016

Conform unui studiu realizat de portalul de rezervări online HotelGuru.ro, 42,5% dintre respondenți sunt optimiști cu privire la evoluția turismului românesc și consideră că situația se va îmbunătăți în următorii 5 ani. Principala problemă a industriei este, conform unui procent de 48% dintre respondenți, infrastructura defectuoasă din România.

Cât costă o noapte de cazare într-un castel din Transilvania?

Castel_Haller_Kastely
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 27
2016

Numărul de căutări pe portalul de călătorii HotelGuru.ro care fac referire la castele sau conace din România a crescut simțitor, ceea ce înseamnă că din ce în ce mai mulți români și străini aleg să își petreacă vacanța în astfel de locații. Această statistică vine pe fondul unei tendințe în creștere în ultimii ani, de renovare și recondiționare a castelelor și conacelor din zona Transilvaniei și de transformare a acestora în facilități turistice.

Cât costă un city-break în România? 5 orașe din România pe care le poti vizita cu 200 euro

Brasov
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 08
2015

Deși majoritatea turiștilor aleg destinații din străinătate pentru o mini-vacanță cu 2-4 nopți de cazare, puțini știu că își pot petrece weekendul și în orașe foarte frumoase din România pentru prețuri cu până la 50% mai mici decât în marile capitale europene.

Cum sa ai o vacanta fara griji!

9695
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 17
2014

A venit vara si cu totii avem planuri mari de vacanta! Fie ca alegem sa mergem la munte sau la mare , vacanta trebuie sa fie doar pentru noi, sa ne bucuram, sa ne relaxam si sa ne incarcam bateriile pentru ce urmeaza. Si pentru ca vacanta ta sa fie lipsita de probleme, iti vine in ajutor cardul de vacanta 9695!