Cea mai recentă colecţie Roxana Butnaru se lansează @ La Brasserie Bistro&Lounge

Roxana Butnaru
Iun 11
2013

Aseară designerul Roxana Butnaru a dezvăluit publicului cea mai recentă colecție a sa printr-o prezentare de modă găzduită de restaurantul La Brasserie.

Mare parte din terasa La Brasserie Bistro&Lounge, unul dintre cele mai populare concepte de artă culinară și leisure din zona de Nord a Capitalei, a fost transformată aseară în podium de modă iar puțin după ora 21:30 modelele au defilat etalând elegantele rochii din noua colecție semnată Roxana Butnaru.

Transparențele, voalurile, texturile prețioase precum și cromatica foarte clar definită (negru, crem și alb) au vorbit de la sine despre această colecție, realizată în versiune unicat și care reprezintă o odă adusă femeii și forței acesteia de a pendula între rolurile impuse de societate.

Anca Serea și Florin Piersic Jr au urcat și ei pe podium pentru a le povesti invitaților câte ceva despre conceptul colecției. Iar dacă tot veni vorba despre invitați, trebuie să vă dăm și câteva nume: Claudia Pătrășcanu, Codin Maticiuc, Sorin Brotnei, Alina Crișan, Alin Gălățescu, Diana Enciu & Alina Tănasă (Absolutely Fabulous) și mulți alții din zona business, media și fashion.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>