Cel mai mare eveniment de kendama are loc la AFI Cotroceni, cel mai mare mall

ZNDK
Noi 17
2017

Sâmbătă, 18 noiembrie, peste 400 de pasionați de jocurile cu kendama vor participa la Ziua Națională Depozitul Kendama (ZNDK), cel mai mare concurs de kendama din țară, organizat de Sweets Kendamas România, la AFI Cotroceni, cel mai mare mall.

Participarea la ZNDK este gratuită! La ora 13:00 vor începe înscrierile, la ora 14:00 se va da startul concursului pentru avansați, iar la ora 16:30 se va desfășura competiția de amatori. Un concurs cu multă adrenalină, unde vor fi testate talentul și imaginația fiecărui jucător.

Kendama este mai mult decât un joc. Originar din Japonia, kendama este formată din două părți principale: Ken(sabie) și Tama (bila) legate printr-un fir numit ito. Corpul principal, ken-ul, are la un capăt un vârf numit kensaki, iar în partea opusă o cupă numită Chuzura. Traversa de pe ken, numită Sorado, are 2 cupe. Cupa mare se numește Ozara, iar cupa mică se numește Kozara. Kendama este specială deoarece în funcție de îndemânarea și imaginația fiecăruia, se pot face foarte multe trucuri.

Despre AFI Cotroceni
AFI Cotroceni este cel mai mare centru comercial din România, unde serviciile de shopping, distracție, relaxare și mișcare sunt la cele mai înalte standarde, pentru a oferi timp liber cu adevărat de calitate. AFI Cotroceni oferă activități pentru toate vârstele și gusturile, de la fitness, sport, activități de anduranță, până la zona de beauty, cafenele, cinema, patinoar, restaurante și foarte mult evenimente speciale, weekend de weekend.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *