Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania Inspirational Film Festival

Inspirational Film Festival
Aug 16
2014

Prima editie a festivalului de film Inspirational din Romania, va avea loc in perioada 25-28 septembrie 2014, in Bucuresti, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern.

Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Documentarele includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului, precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen etc.

Evenimentul aduce in prim-plan aspecte importante ale vietii personale si profesionale tuturor celor interesati de educatie si evolutie continua. In cadrul evenientului, prin documentarele care ruleaza se ofera solutii clare si testate care imbina succesul personal cu cel professional cu scopul de a imbunatati conditia de viata prin constientizarea de sine si manifestarea potentialului fiecaruia in zonele de talent. Impactul emotional poate fi foarte mare deoarece acestea sunt bazate pe fapte reale.

Unul dintre cele mai apreciate documentare la nivel international este The Shift, in care maestrul dezvoltarii personale, Wayne W. Dyer vorbeste despre acea schimbare care ne transforma viata si cum o putem realiza. The Shift reprezinta tranzitia majora care are loc in viata fiecarei persoane. E o indepartare de la a fi dominat de ego, acumulari, rezultate si aprobare si o apropiere de o viata in care traiesti din plin fiecare zi.

You Can Heal Your Life: in acest film Louise Hay ofera o perspectiva de profunzime in ceea ce priveste relatia dintre minte si corp. Explorand modalitatea in care gandurile limitative si ideile ne controleaza si ne constrang. Ne este oferita o cheie puternica catre intelegerea cauzelor reale ale bolilor fizice. Invatamintele lui Louise Hay au transformat vietile a milioane de oameni, iar acest film subliniaza munca ei caritabila si grupurile de suport pe care le-a creat pentru bolnavii SIDA si cum s-a vindecat de cancer punandu-si in practica propriile filozofii, cu ajutorul afirmatiilor pozitive, psihoterapiei si detoxului nutritional.

The Shadow Effect: Permite-ti sa fii inspirat de puterea care se ascunde sub suprafata mintii constiente. Imbarca-te in aceasta calatorie plina de emotie in lumea misteriosului sine – locul unde se ascund cele mai neplacute ganduri, emotii si impulsuri – si descopera cum imbratisandu-ti cele mai mari temeri, vei pasi in cea mai buna versiune a ta. Transforma-te cu ajutorul lui Debbie Ford, autor listat pe prima pozitie in celebrul New York Times Best SellingList si expert recunoscut international in explorarea umbrelor si unul dintre cei mai sclipitori ganditori ai secolului 21.

The Moses Code a fost ascuns si numai celor mai inalti dintre initiati le era permis sa-l acceseze. In acest film, James F. Twyman vorbeste despre Cod pentru prima data, aratand cum poate fi folosit pentru a crea miracole in viata fiecaruia. La baza Codului lui Moise este adevarata functie si practica a Legii Atractiei. Poate ti s-a spus ca aceasta lege face referire la a “obtine” lucrurile pe care le vrei – lucruri despre care crezi ca-ti vor face viata mai buna, mai satisfacatoare. Dar acesta e doar primul pas si intelegerea Codului lui Moise depinde mai mult de ceea ce esti dispus sa “dai” decat sa “obtii”. Asta ar insemna sa ai puterea de a crea miracole in viata ta chiar acum!

Tales of Everyday MagicSeries – the 4 istoriseste o noua abordare a conceptului de antologie care a fost executat in anii ’50 in show-uri precum Tales of a Darkside si Albert Hitchcock Prezinta.

Fiecare film care dureaza cate o ora a fost regizat de catre Michael Goorjian si produs alaturi de Noah Veneklasen si Marco Sanchez. Intreaga serie a fost conceputa si finantata in colaborare cu Reid Tracy si HayHouseFilms. Ideea din spatele proiectului a fost crearea unei serii de filme care nu urmeaza trendul actual al emisiunilor si filmelor pline de pistoale, droguri si violenta ci mai degraba spune povesti unui public inteligent si vizionar. Asa cum spuna Goojian, a vrut sa creeze filme care :vorbesc cu minte si cu inima in acelasi timp”.

Ceea ce a rezultat este o colectie de povestiri dramatice oneste si captivante. Magia din titlu, spune Goorjian, nu se refera la magia iluziei ci la magia reala a fiecarei zi, la acele momente care transforma viata de fiecare zi dintr-o serie de evenimente fara importanta intr-o poveste, o fabula, un mit.

Filmele vor fi subtitrate în limba română si se adresează tuturor celor interesati de dezvoltare personala, psihologie, filozofie si sociologie.

Evenimentul se va desfasura pe durata a patru zile in perioada 25-28 septembrie 2014.

Mai multe detalii despre festival le gasiti pe site-ul oficial: www.discoveryourself.eu si pagina de Facebook: www.facebook.com/DiscoverYourSELFAssociation

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *