WIDE MAGAZINE >> centrul vechi

Grădini posibile, artă urbană și terapii verzi la Baia Mare

johhnyreggae
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 02
2017

Ediția din 2017 a programului Street Delivery se încheie, astăzi, în Centrul Vechi din Baia Mare, care a fost transformat într-un laborator creativ, amestecând proiecte de artă urbană cu cele din industriile creative, ateliere, expoziții, proiecte verzi și muzică, toate însuflețite de iluzia citadină a unor grădini posibile.

Chef Hausmann, nu se dezminte, a gătit din nou pentru nevoiași

mica-elvetie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 09
2016

Și anul acesta, chef Jakob Hausmann, își menține obiceiul de a găti pentru oamenii nevoiași în preajma sărbătorilor de iarnă. De această dată, bucătarul elvețian a fost ajutat și de către preotul paroh al bisericii Sfântul Antonin, din Centrul Vechi al Capitalei, cu care a reușit să pună în aplicare acest proiect de implicare în […]

Vedetele și-au pregătit cina în Centrul Vechi

Grill Party la Mica Elvetie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 16
2016

Chef Jakob Hausmann este recunoscut, deja, datorită pasiunii sale pentru arta culinară şi preciziei de ceas elveţian cu care îmbină gusturi şi ingrediente, creând preparate desăvârşite. Acum însă, în bucătăria sa e foc fără fum, datorită grătarelor speciale Lotus Grill.

Centrul Vechi – cea mai importanta atractie a Bucurestiului

Studiu City Grill: Centrul Vechi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 25
2014

Centrul Vechi este considerată cea mai importantă atracţie a Bucureştiului de către romani, aşa cum arată un studiu realizat în primăvara acestui an de grupul de restaurante City Grill. Peste 80% dintre respondenţii studiului au concluzionat că Centrul Vechi este principalul loc de ieşit în oraş în Bucureşti şi destinaţia pe care o aleg atunci când îţi inviţi prietenii din străinătate.

Abel’s – un nou wine bar în Centrul Vechi al Bucureștiului

Abels wine bar
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 05
2014

Vinuri românești într-un decor de inspirație americană

București, 4 aprilie 2014 – Iubitorii de vin se pot bucura de cel mai nou wine bar deschis recent în Centrul Vechi al Capitalei, care reunește o gamă variată de vinuri românești si nu numai, într-un decor de inspirație americană.

Live cooking şi poveşti la un an de Mica Elveţie

Jakob Hausmann
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 12
2013

Era a doua oară când participam la un eveniment live cooking. Recunosc că prima experienţă nu a fost una care să mă încânte în mod deosebit aşa că aveam gânduri conflictuale despre ce se va întâmpla.

Am ajuns cu o uşoară întârziere în restaurantul din centrul vechi care sărbătorea un an de existenţă. Era deja plin de oameni care începeau să se simtă din ce în ce mai bine.