WIDE MAGAZINE >> Chocapic

Consumul de cerealele integrale la micul dejun, asociat cu un stil de viață mai sănătos

Nestlé Cereale de Mic Dejun
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 26
2017

București, 26 mai 2017 – Două treimi din populația Europei sare peste micul dejun cel puțin o dată pe săptămână, fără să ia în considerare că este cea mai importantă masă a zilei, care oferă organismului nutrienții necesari pentru a funcționa de la primele ore. Cercetările arată că un consum frecvent de cereale încurajează obiceiul de a lua micul dejun, contribuind la o alimentație echilibrată și la un stil de viață sănătos.

Peste 300 de femei au mers pe biciclete pentru prevenția cancerului la sân

pink-ride-event
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 04
2016

București, 4 octombrie 2016: Nestlé FITNESS, în parteneriat cu Skirtbike, organizație nonguvernamentală care susține un stil de viață activ prin promovarea ciclismului urban în rândul femeilor, a organizat cursa roz pentru promovarea autoexaminării periodice a sânilor, ca metodă de prevenție a cancerului mamar. Evenimentul a făcut parte din campania Pink Ribbon, o inițiativă globală derulată de Nestlé FITNESS cu scopul de a crește nivelul de conștientizare în rândul femeilor asupra importanței autoexaminării sânilor și de a promova starea de bine în toate aspectele vieții.

Nestlé FITNESS susține prevenția cancerului la sân prin a treia ediție Pink Ribbon în România

nestle-fitness-pink-ribbon
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 29
2016

Campania își propune să dubleze numărul autoexaminărilor pe care le fac femeile de la an la an.
București, 29 septembrie 2016: Nestlé România lansează cea de-a treia ediție Pink Ribbon, pentru prevenirea cancerului la sân prin promovarea autoexaminării periodice. Abordarea de anul acesta, “Fii critică cu trupul tău”, încurajează femeile să acorde o atenție deosebită atunci când vine vorba despre propria sănătate.