WIDE MAGAZINE >> Chris Hemsworth

8 lucruri pe care trebuie să le știi despre „Thor: Ragnarok”

Thor
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 10
2017

Thor (Chris Hemsworth) – Zeul Tunetului, apărătorul Asgard-ului și cel mai arătos super-erou Marvel – s-a reîntors în cinematografe în „Thor: Ragnarok”, cea mai amuzantă parte a francizei. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre noul film din Universul Marvel.

Şapte filme norocoase la Cinema City

Cinema City
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 16
2016

Eşti pasionat de filmele de comedie? Se anunţă porţii duble de râs în sălile de cinema, datorită numeroaselor comedii care pot fi urmărite în această perioadă. „Vânătorii de fantome”, “Partenere pentru Mike şi Dave”, „Mame bune şi nebune”, „Singuri acasă”, „Petrecerea Cârnaţilor”, “War Dogs: tipii cu arme” sau „Nouă vieţi” sunt câteva dintre filmele care te vor binedispune şi care îţi vor aduce numeroase premii în luna august la Cinema City.

„Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” a debutat pe locul 1 în box-office-ul românesc

Avengers
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 28
2015

Filmul „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”, cea mai recentă peliculă din Universul Cinematografic Marvel, a debutat pe primul loc în box-office-ul românesc, având peste 70.000 de spectatori în primul weekend de la lansare şi încasări de aproape 385.000 de dolari.

Echipa impresionantă a celor mai cunoscuţi supereroi din Universul Marvel revine în „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”

film
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 16
2015

Studiourile Marvel prezintă „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” – continuarea de proporţii impresionante a celui mai măreţ film cu supereroi din toate timpurile. Soarta planetei atârnă de un fir de aţă, odată cu apariţia răufăcătorului Ultron, şi depinde de Răzbunători să-l oprească din ducerea la bun sfârşit a planurilor sale îngrozitoare.