WIDE MAGAZINE >> Ciorapi

Cum postul care e pe sfârșite, ne e cam teamă pentru silueta noastră

dresuri 40 DEN
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 07
2017

Cum iarna s-a instalat deja și dorul de sărbători ne-a invadat simțurile, este timpul să ne îndreptăm atenția și înspre reînnoirea garderobei. Atât a noastră, cât și a celor de care ‚răspundem’: partener de viață, copii, părinți. Însă, înainte de a da iama în noile colecții din magazine și de a cheltui sume considerabile pe obiecte vestimentare, pe care s-ar putea să nu le purtăm, hai să … începem cu începutul. Pentru că prea ne uităm în fiecare dimineață în șifonier și nu găsim nimic care să ne acopere unele părți ale corpului de care nu prea suntem multumiți: burtica și picioarele.

Calitatea românească și tradiția lucrului bine făcut – mit sau adevăr?

fabrica ciorapi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2017

Un vechi proverb românesc spune că ”meseria e brățară de aur”. Deși suntem într-o eră a tehnologiei și din ce în ce mai multe meserii umane sunt preluate cu succes de către mașinării deștepte, țara noastră încă mai are nevoie de oameni pricepuți – de meseriași în adevăratul sens al cuvântului.

Ghid de bună purtare a ciorapilor

reguli purtare ciorapi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 28
2017

Ai crede că purtarea ciorapilor nu se supune neaparat unui set de reguli… Deși aceste accesorii vestimentare au apărut, inițial, dintr-o necesitate de supraviețuire în călătoriile strămoșilor noștri sau chiar ca măsură suplimentară de protecție în bătălii, astăzi înseamnă mult mai mult decât atât. Ciorapul este un ”ingredient” de fashion sau de bun simț care vorbește despre tine la fel de mult cum o face coafura, de exemplu.

Wolford primavara-vara 2014 Chintesenta feminitatii subliniata de influente retro

Wolford
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 19
2013

Transparente incitante, tricotaje fine din jerse alaturate dantelei sau satinului de matase, broderii discrete si motive florale stilizate, cristale sau tinte dispuse ca accente pe un fundal minimalist si o cromatica sofisticata care readuce in prim-plan tonurile calde de brun sau auriu, punctate din loc in loc de efervescenta unui rosu flamboaiant sau a unui violet misterios. Bun venit in universul Wolford, pretextul redescoperirii propriei feminitati intr-un sezon care pare sa nu mai traseze nicio limita si care invita la exersarea creativitatii!