WIDE MAGAZINE >> Clara Rotescu

Fall-Winter 2019 – o nouă colecție capsulă de rochii de seară semnată Flori de IE, a fost lansată în premieră la Paris!

www.florideie.ro
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 05
2019

Moda a fost cuvântul de ordine săptămâna trecută la Paris. Creativitatea designerilor din întreaga lume a fost pusă în lumina reflectoarelor la Paris Fashion Week. În perioada 1-4 Martie, în cadrul trade show-ului Showroom Beautiful din faimosul Hotel Ritz Cartlon, capitala modei a fost recucerită de cea mai nouă colecție capsulă marca Flori de IE. Anterior acestei colecții, brandul românesc a lansat în premieră la Dubai, în cadrul târgului Bride Show Dubai prima colecție de rochii de seară, „Peacock in Bloom”.

De 4 ani cea mai bună friptură din Bucureşti se mănâncă la OSHO

Osho
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 24
2014

Restaurantul OSHO împlineşte 4 ani de zile de când a ridicat la un alt nivel conceptul de steakhouse măcelărie, prin îmbinarea gustului autentic al cărnii de vită, căreia i se adăugă procesul de maturare „în houseˮ ce nu poate fi găsită decât aici. Cu o cifră de afaceri de 2 milioane de euro estimată în 2014, în creştere faţă de anul trecut după închiderea OSHO Fish, brandul vizează extinderi pentru perioada următoare.

Bucharest Fashion Week – Day 1: foto & video

img_4400
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 12
2013

Cea de-a 18-a ediție a celui mai important eveniment de modă din România – Bucharest Fashion Week – a debutat aseară și va prezenta publicului, pe durata a trei zile consecutive, creațiile a peste 30 de designeri.

Ambasad’or Events&Leisure, una dintre cele mai exclusiviste locații din țară, va găzdui anul acesta super evenimentul Bucharest Fashion Week, la care vor participa atât designeri români consacrați, cât și tineri creatori deosebit de talentați care se află, încă, la început de drum.