WIDE MAGAZINE >> colecţia Primăvară-Vară

Tendințe pentru fiecare mămică în noua colecție #ReservedForMum

Reserved For Mum_19
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 17
2020

Colecția primăvară-vară RESERVED cuprinde piese vestimentare pentru viitoare mămici. Pentru a dovedi că moda ar trebui să fie incluzivă, brandul a decis să fie alături de toate mămicile și mămicile în devenire pentru a-și evidenția frumusețea naturală. Prima linie este inspirată din cele mai recente tendințe, iar materialele folosite pentru producerea articolelor de îmbrăcăminte au fost atent alese.

Adina Galupa a lansat colecţia primăvară-vară 2015 Derigault Baby

adina galupa
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 12
2015

Ieri, 11 martie 2015, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Starbucks Victoria Center, Adina Galupa a lansat colecţia de primăvară-vară 2015 Derigault Baby, încălţăminte din piele pentru copiii de până la un an. La eveniment au fost prezenţi, alături de jurnalişti şi bloggeri, Adela Popescu, Radu Vâlcan şi Cătălin Căţoiu.

Expoziție cu vânzare de ie românească: În lună martie, Romanian Label va da întâlnire la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Romanian Label
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 03
2014

Romanian Label vă invită în perioada 1-10 Martie 2014 la o expoziţie cu vânzare în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ocazie cu care veţi face pentru prima dată cunoştinţă cu piesele vestimentare din colecţia Primăvară-Vară, veţi putea admira, proba şi cumpăra piese vestimentare româneşti 100% hand-made.