Colecția Toamnă/Iarnă 2013/2014 semnată Pandora: povestea merge mai departe

Colecția Toamnă/Iarnă 2013/2014 semnată Pandora, bijuteriile prietenii femeilor
Aug 09
2013

Începutul lunii august aduce cu sine o veste extrem de bună pentru toate doamnele și domnișoarele iubitoare de frumos, dar mai ales pentru cele pasionate de bijuteriile cu tradiție. Pandora, brandul de bijuterii al cărui succes se bazează pe faptul că femeile își pot exprima propria individualitate, în afara oricărei convenții, și-a lansat colecția Tomnă/Iarnă 2013/2014 iar gazda acestui eveniment a fost Tribute Salon by George Soare.

Povestea noii colecții Pandora cuprinde nu mai puțin de opt capitole: Enchanted Forest, Vintage Nostalgia, Organic Mix, A new heritage, Colour Splash, Winter Wonderland, Molten Metals și Animal Passion. Dintre toate acestea noi am ales să vă spunem, în cele ce urmează, câteva cuvinte despre „Enchanted Forest” sau „Pădurea fermecată”.

Toamna aceasta Pandora te poartă într-un univers magic, încărcat de semnificații și populat cu diverse creaturi mistice. Frumusețea schimbătoare și misterul etern al pădurii prind viață cu bijuteriile Pandora. Talismanele din noua colecție de toamnă pun accent pe delicatețe și feminitate, dar aduc și o notă umoristică prin reprezentările creaturilor pădurii, comorilor ascunse și vegetației specifice.

Lasă-te vrăjită de talismanele exprimând fragilitatea frunzelor, îmbogățite cu pietre strălucitoare și detalii din aur și argint și descoperă misterele pădurii cu noile charm-uri ce înfățișează îmbrățișarea lebedelor pe lac, un unicorn dansând în lumina lunii sau o nimfă a pădurii aducând magie.

Iar pentru cei care nu au aflat încă, povestea brandului Pandora a început în urmă cu mai bine de 30 de ani, când Per Enevoldesn a dat viață visului său, acela de a oferi femeilor de toate vârstele posibilitatea de a cumpăra bijuterii de calitate superioară la un preț accesibil.

Timpul a dovedit că femeile colecționează cu plăcere și poartă cu mare pasiune talismane din argint masiv și aur, cu diamante și alte pietre prețioase, combinate într-un mod creativ, care simbolizează momentele de neuitat din viața lor: absolvirea facultății, ziua nunții, o vacanță alături de persoana iubită, nașterea primului copil, o aniversare specială, o promovare la locul de muncă sau orice alt eveniment care merită celebrat. .

Colecție după colecție, bijuteriile Pandora te invită să te redescoperi și să te reinventezi. Brățara Pandora îți păstrează cele mai dragi momente aproape: talismanul în formă de valiză care îți amintește de luna de miere, cel în formă de cărucior, care marchează momentul unic când ai ținut în brațe primul născut sau talismanul stiletto care nu te lasă să uiți că, înainte de toate, ești femeie și că eleganța izvorăște din atitudine.

Bijuteriile Pandora sunt comercializate în peste 70 de țări, de pe 6 continente, prin intermediul a mai bine de 10.000 de puncte de vânzare, dintre care aproximativ 700 sunt magazine care comercializează exclusiv Pandora. Cel mai popular charm (în formă de înger) a fost vândut în peste 3,5 milioane de exemplare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *