COLECȚIA TOAMNĂ/IARNĂ 2016 de la Boggi Milano

Boggi
Sep 07
2016

Colecția Toamnă/Iarnă 2016 de la Boggi Milano prezintă un nou tip de bărbat care folosește diversitatea și compatibilitatea în stilul său. Abordări și personalități diferite devin atributele unei noi idei de masculinitate. Sunt bărbați cu încredere în forțele proprii, care știu să apere dreptul la propria lor personalitate cu umor și curaj.

That’s Grey
Pragmatici, dedicați și întotdeauna conectați. Acești bărbați trăiesc în stilul „That’s Grey”. Acest stil este elegant, rafinat și liniștitor, exprimând dorința de a crea un cod estetic esențial și clar. Protagoniști ai unei vieți la înălțime, bărbații „That’s Grey” sunt adepții reconcilierii complexității vieții de zi cu zi și știu cum să jongleze cu grație între angajamentele de muncă, relațiile și viața lor privată. Garderoba lor reflectă valorile cu acea eleganță fără vârstă, în care detaliile impecabile și croiala excelentă fac diferența. Ei sunt capabili să citească printre rânduri într-o lume globalizată și pentru ei, tema „That’s Grey” de la Boggi Milano transmite un stil precis, contemporan.

Sacoul în doi nasturi are o croială care creează o figură subțire. Cele mai fine fibre sunt folosite pentru a face această haină, rezistentă la apă și vânt, păstrând în același timp delicatețea naturală. Tratamentul Storm System este o barieră dublă împotriva elementelor datorită Sistemului de ploaie și membranei unice impermeabile.

Archi-textura
Pasiune și profesionalism. Acestea sunt caracteristicile bărbaților care fac din viața lor o paradigmă a bunului gust și a originalității. Exigenți și cultivați, ei îmbogățesc ținuta cu un stil personal, bazat pe reguli clare și autenticitate. Pentru ei, tema Archi-textura de la Boggi Milano cuprinde o garderobă clasică în ceea ce privește țesăturile și geometriile. Codurile esențiale ale eleganței masculine sunt de bază pentru a exprima o identitate puternică și niciodată banală.

Pentru un bărbat care iubește stilul clasic, cu influențe contemporane, sacoul în două rânduri, cu un model overcheck este plin de personalitate. Rigoarea și eleganța sunt garantate de acest sacou, care este atât de plăcut și ușor de purtat. Costumul cu dungi este creat pentru a da o ținută conică, cu accent pe verticalitate datorită liniilor geometrice. Sacoul are doi nasturi și urmează linia naturală a umerilor. Pantalonii fără pliuri completează costumul.

Albastrul întâlnește maroul
Este timpul să îți definești stilul personal. Pentru bărbații care acordă atenție la detalii și le consideră codul lor distinctiv. Ei sunt bărbați irezistibili care știu cum să personalizeze fiecare gest. Atât dinamic, cât si seducător, acest tip de bărbat înțelege realitatea lumii din jurul nostru și o transformă într-un stil de viață exclusiv, în care sectorul public și cel privat se îmbină la perfecție. Pentru ei, Boggi Milano a dedicat seria „Albastrul întâlnește Maraoul”, rezumând estetica cosmopolită în care rigoarea albastrului întâlnește calda îmbrățișare a maroului. O temă clasică, cu detalii de croitorie îndrăznețe; o declarație reală a stilului transversal creat pentru bărbați unici care îmbină sensul cu sensibilitatea.

Costumul care are designul Prințului de Wales, realizat din materiale calde și luminoase precum lâna și alpaca, este emblematic pentru colecția „Albastrul întâlnește Maraoul”. Pedigree-ul elegant și faimos se reflectă în compoziția prețioasă a țesăturilor.

Despre Boggi Milano
Din 1939, Boggi Milano creează modă pentru bărbatul contemporan, având grijă de fiecare aspect, de la producție la distribuție, în scopul de a oferi si de a răspândi propriul stil și calitate. Cu peste 135 de magazine în 28 de țări din întreaga lume și 2.000.000 articole de îmbrăcăminte produse pe an, Boggi Milano reprezintă astăzi o expresie de excelență italiană care vizează bărbatul contemporan, modern și cosmopolit. Eleganța atemporală a Colecției Formale este susținută de aspectul mai casual al liniei 39. boggi.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *