WIDE MAGAZINE >> concurs

Premii de 2500 euro în „Outfit Design Competition by Leroy Merlin” – O invitație pentru creativi de a concepe designul noilor ţinute Leroy Merlin

D094A8A2-8893-4276-A818-D4C9C82003A9
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 25
2018

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanți retaileri din piața de DIY (Do-It-Yourself), lansează o provocare tuturor creativilor: visual artists, fashion designeri, graphic designers, fotografi etc, sub forma unei competiții de design al ținutelor echipelor Leroy Merlin, cu premii de 2500 €.

La AFI Ploiești devii „Premiant la Shopping”

AFI-Ploiesti_PremiantiiAnului
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 13
2017

AFI Ploiești lansează campania „Premianți la shopping”! Cei care fac cumpărături de cel puțin 300 de lei din AFI Ploiești se înscriu în cursa pentru câștigarea unei excursii la Disneyland Paris și se pot bucura de șansa de a deveni Imaginea Familiei AFI Ploiești, alături de cei dragi, câștigând astfel o bursă de shopping pentru un an de răsfăț.

5 super filme care îţi aduc premii cool la cinema

Cinema City_Filmul si Premiul
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 22
2017

Mai sunt doar 10 zile în care orice bilet la Cinema City înseamnă şi un premiu garantat.
Doar până pe 31 august, la Cinema City ai în continuare filmul şi premiul. Încă de la începutul verii, toţi iubitorii de filme sunt răsplătiţi cu 1,3 milioane de premii pe loc, garantate, la fiecare bilet cumpărat în orice cinematograf Cinema City din ţară.

CRBL face echipă cu cel mai puternic brand de Kendama din lume

infografic-kendama
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 18
2017

În primele 6 luni ale anului 2017, românii au cumpărat peste 200.000 de jucării Kendama originale de la producători de top. Cel mai activ promoter al jucăriei japoneze în România, CRBL, a devenit în această vară ambasador al brandului Kendama USA, cel mai puternic producător de Kendama originale din lume.

Vara asta, te #rEVITALizezi si castigi o vacanta de vis in Grecia!

fb-link-concurs
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 08
2017

Evital Romania, una dintre principalele companii de suplimente alimentare premium din Romania, te invita la un concurs #rEVITALizant, la care poti castiga premii pentru sanatatea ta si a intregii familii. In fiecare saptamana poti castiga un premiu compus din geanta de plaja, prosop de plaja, 1 produs Laxafast, 1 produs Acti-Reflux, 1 produs Baby Guard Happy Flora, 1 produs B-Complex si 1 produs Prorelax, iar la finalul concursului poti fi marele castigator al unei vacante de vis in Grecia.

Animaţiile verii la cinema

Micile Voci Mari
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 27
2017

Vara aceasta, sălile de cinema sunt luate cu asalt de personaje care mai de care mai amuzante. „Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor”, „Goana după alune 2”, „Fantastica aventură din Oz”, „Sunt un mic ticălos 3” sau „Maşini 3” sunt câteva dintre animaţiile care îi aşteptă pe cei mici la Cinema City.

Vrei sa castigi gama de detergenti de pardoseala ASEVI?

Asevi Mio
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 21
2017

Curăţenie, curăţenie, curăţenie. Evident, nu poţi face curăţenie de trei ori în fiecare zi. Dar poţi avea trei aliaţi de încredere, trei muschetari gata să salveze situaţia. Laboratoarele Pons îţi declară devotament pe viaţă cu gama Asevi. Vrei o soluţie concentrată potrivită pentru orice tip de pardoseală? Asevi Cian e gata să-ţi vină în ajutor. […]

Page 1 of 3123