Cooking show de exceptie in acest weekend in showroom-ul Auchan Extra

Auchan Tefal
Feb 17
2017

Cooking show de excepție în acest weekend cu trei foști concurenți Masterchef, în showroom-ul AuchanExtra al hipermarketului Auchan din AFI Cotroceni.

Vineri, sâmbătă și duminică, Auchan Cotroceni și Tefal invită toți pasionații de cooking la un live show incitant și plin de savoare cu multe idei de rețete, degustări și premii. Intrarea gratuită.

Echipa Noorish: Adriana, Cristi și Iulian, foști concurenți Masterchef, vin în acest weekend în showroom-ul Auchan Extra pentru a încânta clienții cu o selecție de rețete preparate chiar sub ochii lor, utilizând cel mai inovator produs de cooking de la Tefal, grill-ul electric Optigrill®+. Pe parcursul evenimentului, clienții sunt invitați să încerce realizările delicioase ale maeștrilor bucătari: mușchi de porc la grătar, burgeri și chiar desert, toate pregătite cu ajutorul Optigrill®+!

Tefal Optigrill®+ este un produs inovator, ce înglobează tehnologii de ultimă generație și care are programe personalizate pentru a prepara carne roșie, pui, pește, burgeri, cârnați sau sandwich-uri, totul printr-o simplă apăsare a unui buton.

În plus, Optigrill®+ este prevăzut cu mod manual cu 4 nivele reglabile de temperatură, ideale pentru fructe și legume.

Pe toată perioada evenimentelor, participanții se vor putea înscrie la o tombolă, având astfel posibilitatea de a câștiga premii surpriză.

Întregul eveniment se va desfășura într-o ambianță plăcută și un decor modern în cadrul unuia dintre cele mai avangardiste showroom-uri de tehnologie și retail din România, AuchanExtra, din cadrul hipermarketului Auchan Cotroceni.

Cooking show-urile se vor desfășura: vineri, 17 februarie între 16.00-20.00, sâmbătă, 18 februarie între 15.00-19.00 și duminică, 19 februarie, în intervalul 13.00–17.00.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *