WIDE MAGAZINE >> covoare

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

LEROY MERLIN_campanie-covoare
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 02
2019

Colecția covoarelor din lână de la LEROY MERLIN combină culori și modele pentru un efect de impact care va personaliza cu ușurință orice amenajare. Ultimele bucăți din această colecție sunt disponibile în patru dimensiuni diferite pe categorii de preț: 89 lei, 169 lei, 299 lei și 449 lei, pentru dimensiuni de la 70x140cm la 200x290cm.

Vivre închide campania locală de Black Friday cu vânzări de peste 3,5 milioane de euro

Vivre.ro,
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 19
2018

Vivre, cel mare retailer online de hom&deco din Europa Centrală și de Est, a înregistrat, de-a lungul campaniei locale de Black Friday, vânzări de peste 3.5 milioane de euro, 27% fiind realizate în primele patru ore de la începerea evenimentului.

Vivre a atins in doar 3 ore de campanie 40% din totalul vanzarilor inregistrate anul trecut

Vivre_Black Friday
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 16
2018

Vivre, cel mai mare retailer online de home&deco din Europa Centrală și de Est, a început deja campania de Black Friday de 3 ore, fiind procesate până acum 40% din numărul total de comenzi înregistrat pe toată perioada Black Friday din 2017, respectiv 33% din numărul total de produse vândute în perioada Black Friday de anul trecut. Cele mai bine vândute categorii au fost canapelele și fotoliile, urmate de textile, mobilier și covoare.

Vivre oferă reduceri de Black Friday de până la 90% la toate categoriile de produse

Vivre_Black Friday
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 08
2018

Vivre, cel mai mare retailer online de home&deco din Europa Centrală și de Est, anunță un weekend de reduceri cu ocazia Black Friday. Campania va fi disponibilă pe site începând cu seara zilei de joi, 15 noiembrie, și se va încheia pe 18 noiembrie, noaptea.