WIDE MAGAZINE >> cramă

Vinurile AVINCIS premiate de ghidul Gault & Millau

AVINCIS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 06
2018

Vinurile AVINCIS CUVÉE PETIT – Sauvignon Blanc 2016 și CR MPOȘIE SELECȚIONATĂ 2017 au fost premiate în cadrul galei de lansare a primului ghid de vinuri Gault&Millau România, ce conține clasamentul vinurilor românești pentru anul 2019. AVINCIS CUVÉE PETIT a câștigat titlul de cel mai bun Sauvignon Blanc, primind 89 de puncte din 100, iar CR MPOȘIA SELECȚIONATĂ AVINCIS a fost numită cel mai bun vin alb, cu 92 de puncte din 100.

Un nou eveniment marca AVINCIS: Poeta Tess Gallagher a lansat, în premieră, în România, un nou volum de versuri

© Mihnea Ratte
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 27
2017

Cunoscuta poetă americană Tess Gallagher a lansat, pentru prima dată în România, un nou volum de versuri –„Pulberea de aur a teilor” – în cadrul unui eveniment special organizat de AVINCIS, unul dintre cei mai reputați producători de vin premium din România.

AVINCIS câștigă două medalii la concursul International Wine Challenge și premiul de excelență la festivalul RO-Wine

Andreea Micu, owner AVINCIS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 25
2017

AVINCIS, simbolul renaşterii vinurilor româneşti, sub semnul tradiţiei şi modernităţii, anunță că două dintre vinurile pe care le produce în România, la Drăgășani, au fost medaliate recent la una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale, International Wine Challenge, la Londra.

Crama AVINCIS lansează VILA DOBRUŞA, gama de vinuri destinată exclusiv segmentului de retail

Avincis
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 17
2016

Crama AVINCIS, unul dintre cei mai reputaţi producători de vinuri premium din România, recunoscut la nivel internaţional, lansează VILA DOBRUŞA, o nouă gamă de vinuri elegante, complexe și echilibrate, ce sunt disponibile exclusiv în magazinele marilor reţele de retail.

AVINCIS sărbătoreşte cinci ani de la deschiderea cramei din Drăgăşani

AVINCIS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 26
2016

Bucureşti, 19 aprilie. AVINCIS, simbolul renaşterii vinurilor româneşti, sub semnul tradiţiei şi modernităţii, marchează cinci ani de la deschiderea cramei sale, situată pe domeniul de familie Vila Dobruşa , în regiunea dealurilor subcarpatice, la porţile mănăstirilor din nordul Olteniei.