Descoperă cel mai bun iaurt grecesc, descoperă Stragghisto de la Olympus

Stragghisto
Iul 26
2018

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală încă o rețetă tradițională a faimosului iaurt grecesc. Noul iaurt, Stragghisto, este un produs premium, cu un conținut scăzut de lactoză, cel mai mare nivel de proteine față de produsele din aceeași categorie de pe piață și o textură densă și cremoasă, ca a unui mousse.

Rețetă grecească pentru gusturi fine
Noul produs te invită într-o călătorie în inima Greciei, dezvăluind secretele unei rețete tradiționale de iaurt grecesc, al cărei nume îl poartă. Datorită gustului său bogat și texturii cremoase, Stragghisto este recomandat consumului simplu, pentru o experiență a gustului desăvârșită.

Proporția perfectă între textură, gust și sănătate
Stragghisto are un conținut scăzut de lactoză și cel mai mare nivel de proteine, datorită tehnologiei avansate de producție. Consistența este pusă pe primul loc, iar pentru o textură densă, cremoasă și fină, ca a unui mousse, ambalajul unic al produsului este prevăzut cu o hârtie subțire de orez, care absoarbe umiditatea.

Un iaurt cum nu e altul
Disponibil în trei variante: 0%, 2% și 10%, noul iaurt grecesc Olympus Stragghisto te va cuceri de la prima linguriță. Textura catifelată și plină a iaurtului Stragghisto 0% redefinește toate așteptările în materie de lactate fără grăsimi, ideal pentru sportivii de cursă lungă și atleții de zi cu zi. Echilibrul între textură, gust și sănătate al iaurtului Stragghisto 2% este ideal pentru toți perfecționiștii și iubitorii de echilibru. Stragghisto 10% grăsime, 100% răsfăț este un iaurt bogat și voluptuos, cu o textură cremoasă, creat pentru amatorii de bunătăți și iubitorii de răsfăț.

Descoperă noul iaurt grecesc Stragghisto în majoritatea marilor lanțuri de magazine din toată țara!

***
Despre Olympus
Grupul Olympus este prezent în România din 1999. În ultimii 19 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor români, în efortul de a îmbunătăţi metodele de creştere şi îngrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate în ceea ce privește colectarea laptelui. În perioada 1999-2018, investiţia totală a grupului Olympus în România s-a ridicat la 130 de milioane de euro.

Grupul de firme, deținut de o familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, și operează în 43 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține cinci unități de producție în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc o gamă completă de lactate și sucuri naturale.

Pentru mai multe informații, accesați www.iaurtgrecesc.ro și https://www.facebook.com/OlympusIaurtGrecesc/.

***

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *