WIDE MAGAZINE >> design

Moda contemporană pe podium la Romanian Fashion Philosophy

44FEF898-0ECB-4CDE-AECF-4C88DE44C04B
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 07
2018

Săptămâna aceasta este dedicată femeii și evenimentelor care o pun în valoare și îi validează atributele prin experiențe gândite special pentru ea. În acest sens, Romanian Fashion Philosophy organizează un eveniment de 5 zile, cu prezentări de modă, expoziție de creații vestimentare și cocktail, prilej de networking pentru designeri, buyeri, reprezentanți media și alți pasionați […]

Volvo Cars dezvăluie noul Volvo XC40 în cadrul unui roadshow internațional organizat în peste 10 țări

Noul Volvo XC40
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 02
2017

Volvo Cars își extinde gama de SUV-uri și dă startul producției celui mai nou model XC40, un SUV premium urban, adus în premieră în România, în cadrul unui roadshow pornit la nivel internațional. Noul XC40 este expus în exclusivitate la Băneasa Shopping Center în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, și la Salonul Auto București, între 3 și 5 noiembrie.

ETIC lansează primul card de fidelitate pentru clientele brandului

Etic
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 17
2017

Brandul românesc de modă ETIC își recompensează clientele prin intermediul cardului de fidelitate ce le oferă discount la orice achiziție viitoare. De acum, clientele care fac cumpărături de peste 400 de lei o dată primesc cardul de fidelitate în baza căruia beneficiază de o reducere de 10% la orice produs* din colecția nouă, indiferent de valoarea lui.

SILKDOM – povestea unui clutch din mătase naturală, fabricat în România

clutch
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 06
2017

Clutch-ul a apărut la începutul anilor ’50 ca o geantă de mici dimensiuni, fără baretă, creată special pentru a fi purtată în mână la evenimente formale, şi care de-a lungul timpului a fost reinterpretat de designerii marilor case de modă şi adus la rang de accesoriu obligatoriu care poate transforma chiar şi o ţinută simplă, într-una spectaculoasă.

ParkLake Shopping Center dă startul reducerilor de iarnă și oferă bucureștenilor vouchere de cumpărături în valoare totală de 225.000 de lei

ParkLake_Reduceri de iarna
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 12
2017

București, 12 ianuarie 2017: ParkLake Shopping Center marchează începutul reducerilor de iarnă prin campania “Este în natura ta să te bucuri de reduceri” și trimite „crăiese ale zăpezii” să împartă, între 15 și 22 ianuarie, 4.500 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare.

Șosete cu design urban pentru bărbați cool

mmitza
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 12
2016

Șosetele nu mai sunt demult un accesoriu nesemnificativ în garderoba masculină. În prezent, șosetele au devenit elemente esențiale în construirea unui outfit.

O pereche de șosete poate spune multe lucruri despre stilul și personalitatea cuiva. Dungi sau buline colorate, mustăți sau papion, sneakers, ochelari sau aparat foto, bărbos sau madama… sau poate o bicicletă?

Page 1 of 61234...%PAGE_NUMBER%