WIDE MAGAZINE >> Design vestimentar

Intră în lumea artei tinere!

Diploma Selected
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 31
2016

Vino să vezi Diploma Selected la spațiul expozițional UniCredit Bank – Bulevardul Expoziției 1F Project Space.
DIPLOMA Selected este o expoziție capsulă, care a fost prezentată pentru prima dată ca parte a circuitului UniCredit Design Trail, în cadrul Romanian Design Week 2016. Expoziția a fost găzduită de Casa Filipescu-Cesianu (Sala Lapidarium), parte a Muzeului Municipiului Bucureşti, și a fost vizitată de către 15.000 de persoane.

Se lansează unica academie din România, care pregătește consultanți de imagine

concept
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 09
2016

În această toamnă se lansează unica academie din România, Luxury Academy, care pregătește specialiști în hair style, make-up, design vestimentar și consultanță de imagine. La eveniment vor participa personalități internaționale ale lumii de fashion și beauty.

Designer’s Parade, eveniment semnat de Who’s Who by ING, prezintă designerii expoziției centrale Romanian Design Week

Designers Parade
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 25
2016

Piața Amzei va găzdui pe 28 mai Designer’s Parade, un fashion show concept care anunță lansarea platformei online Who’s who by ING printr-o defilare a designerilor și arhitecților prezenți în expoziția centrală Romanian Design Week.

Mobra Shop: Echipamentele motocicliștilor, surse de inspirație pentru ținutele casual

Mobra Shop
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 14
2015

Începând cu luna decembrie, pasionații de motociclism sunt așteptați la Mobra Shop, un magazin dezvoltat de către trei tineri antreprenori cu scopul de a reînvia un brand emblematic în rândul entuziaștilor de motoare și de a schimba percepția asupra echipamentului specific, transformându-l într-o sursă de inspirație pentru ținute casual, potrivite atât la locul de muncă, precum și în timpul liber.

Sin City – o nouă colecţie semnată Rozalia Bot

sin city
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 18
2014

Se spune că frumuseţea stă în detalii. La fel şi măiestria unei rochii. Modul în care este lucrată, materialul folosit şi mai ales designul pot transforma un obiect vestimentar într-o adevărată operă de artă. Rozalia Bot, una dintre creatoarele de modă din România aflată în plină ascensiune, lansează o nouă colecţie reprezentativă pentru cariera sa: ”Sin City Collection by Rozalia Bot”