WIDE MAGAZINE >> Doctor Strange

Vedetele s-au aliat împotriva temutului Thanos la avanpremiera filmului „Răzbunătorii: Războiul Infinitului”

Sasha Borona
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 26
2018

Avanpremiera specială a filmului „Răzbunătorii: Războiul Infinitului” – cel mai nou film din Universul Marvel, distribuit în ţara noastră de Forum Film România – a avut loc în sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi Andreea Bălan, Andrei Leonte, Noaptea Târziu, Olivia Niţă, Sonia Argint-Ionescu, Șerban Copoț, Daniel Nițoiu, Kinga Varga, Olimpia Melinte, Petre Fumuru, Ramona Solomon, Cristina Mihăilescu, Giovanni Francesco, Ionuț Bodonea, Mădălina Merca și Andrei Ștefan.

„Thor: Ragnarok” – super-erou la box-office în weekendul de lansare

Thor
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 30
2017

„Thor: Ragnarok” – a treia parte a celebrei francize din Universul Cinematografic Marvel – a înregistrat încasări impresionante de aproape 2,350,000 RON în weekendul de lansare în România. Astfel, a treia parte a francizei dedicate Zeului Tunetului a devenit şi filmul Marvel cu cel mai bun opening weekend din ţara noastră.

IMAX extinde parteneriatul cu Disney până în 2019

IMAX_Astronaut
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 25
2017

Filmul „Star Wars: The Last Jedi” de la Lucasfilm va conţine scene filmate cu camerele IMAX.
IMAX Corporation şi The Walt Disney Studios (o divizie a The Walt Disney Company) au anunţat prelungirea parteneriatului deja existent, acordul incluzând mult-aşteptatele filme live-action şi animaţiile de succes de la Disney, Walt Disney Animation Studios, Pixar, Marvel şi Lucasfilm, care vor apărea până în 2019.

„Doctor Strange”, povestea unui nou super-erou Marvel & o distribuţie de milioane

Vaiana
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2016

Filmul „Doctor Strange”, produs de Studiourile Marvel, spune povestea fascinantului doctor Stephen Strange şi a întâlnirii lui cu magia, având o distribuţie de top, care îi include, printre alţii, pe Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Rachel McAdams şi Mads Mikkelsen. În regia lui Scott Derrickson, filmul spune povestea transformării prin care trece Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), un om al raţiunii care se trezeşte într-o lume ocultă, plină de misticism, în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

„Doctor Strange”, cel mai nou film Marvel: minunat în 3D, pur şi simplu magic în IMAX 3D şi 4DX 3D

strange
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 07
2016

O poveste mistică, o aventură fantastică, o călătorie cinematografică unică: „Doctor Strange” – cel mai recent film din Universul Marvel, a presupus filmări în peste 20 de studiouri, jocuri complicate de lumină şi multă imaginaţie grafică pentru crearea lumii magice în care pătrunde protagonistul jucat de britanicul Benedict Cumberbatch.

Fii parte din acţiunea celor mai aşteptate filme IMAX ale sfârşitului de an

imax
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 02
2016

“Jack Reacher: Never go back”, “Doctor Strange”, “Fantastic Beasts and Where to Find Them” sau “Rogue One: A Star Wars Story” sunt cele mai spectaculoase premiere care pot fi urmărite lunile acestea în format IMAX, pe cele mai mari ecrane din ţară, disponibile doar la Cinema City.

„Doctor Strange”, povestea unui super-erou care deschide o nouă dimensiune magică a Universului Marvel

Strange
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 25
2016

Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel, „Doctor Strange”, redă, într-un film de aventuri science fiction, fascinanta poveste a doctorului Stephen Strange, un maestru al artelor mistice, celebru printre iubitorii de bandă desenată încă din 1963.