WIDE MAGAZINE >> Dolce&Gabbana

SOLE Luxury Boutique: De ce să cumperi produse de la branduri internaționale direct din România

SOLE
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 22
2017

Potrivit SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, româncele pot obține o serie de avantaje semnificative dacă aleg să achiziționeze produse de lux ale unor branduri internaționale prin intermediul magazinelor online din România.

SOLE Luxury Boutique: 6 parfumuri cu efect afrodisiac perfecte pentru luna iubirii

Amor Amor
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 14
2017

Datorită celor două sărbători pentru îndrăgostiți din această lună, atât femeile, cât și bărbații se află într-o permanentă căutare de cadouri care să aducă un zâmbet pe chipul partenerilor. Astfel, pentru o zi de neuitat, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, recomandă o serie de parfumuri ce conțin note afrodisiace, ideale pentru a condimenta momentele romantice de Valentine’s Day și Dragobete.

SOLE Luxury Boutique aduce pe piața locală produsele pentru îngrijirea părului Balmain Paris Hair Couture

Guido Rieger - Training Bucharest
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 19
2017

SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, introduce, în premieră pe piața locală, gama de produse pentru întreținerea părului semnată de Balmain Paris Hair Couture. Începând din această lună, gama Balmain Paris Hair Couture, parte integrantă a prestigioasei case de modă Balmain Paris și unul dintre liderii […]

SOLE Luxury Boutique: Parfumurile, cele mai comandate produse de Black Friday

cea-mai-mare-comanda-de-black-friday-la-sole
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 24
2016

Potrivit SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, în această ediție a campaniei de Black Friday, produsele vedetă au fost parfumurile, acestea reprezentând circa 60% din totalul articolelor achiziționate online și offline în perioada 18-20 noiembrie.

SOLE Luxury Boutique lansează în România prima perie automată pentru aplicarea machiajului

blend-smart
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 02
2016

SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, continuă extinderea portofoliului de gadget-uri de beauty și introduce în exclusivitate pe piața locală BlendSmart, prima perie rotativă automată pentru aplicarea machiajului.

SOLE Luxury Boutique: Produsele pentru îngrijirea părului generează 20% din vânzările lunare

angela-tiboc-director-al-diviziei-de-fashion-lifestyle-a-sole
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 19
2016

Potrivit SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, vânzările produselor destinate îngrijirii părului au înregistrat o creștere de cca. 35% în ultimul an, reprezentând în acest moment o cincime din totalul vânzărilor lunare ale companiei.

SOLE Luxury Boutique: 3 greșeli de beauty de evitat la plajă

SOLE
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 11
2016

Temperaturile ridicate și expunerea îndelungată la soare pot avea efecte nedorite pentru piele și sănătate, pe termen lung. De la iritarea și deshidratarea pielii și până la utilizarea unui make-up nepotrivit la plajă, iată care sunt cele mai comune greșeli pe care femeile le fac în vacanță și cum pot fi acestea evitate folosind sfaturile oferite de SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare.

SOLE Luxury Boutique– Ce nu trebuie să-ți lipsească la concertele din această vară

SOLE - Kit de festival
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 26
2016

București, 26 iulie 2016 – Vara aceasta, iubitoarele de muzică și concerte în aer liber au toate motivele să fie fericite, întrucât evenimentele pe plan local se țin lanț, iar specificul acestora acoperă o gamă largă de gusturi muzicale. Iar cum muzica se îmbină armonios cu moda și stilul, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, prezintă „Style kit de festival”, o serie de accesorii must-have pentru orice femeie care dorește să-și pună stilul în evidență în orice situație.

Peste 50% dintre clienții SOLE fac parte din generația Millenials

Brandurile preferate ale generatiei Millenials - SOLE
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 27
2016

București, 23 mai 2016
Potrivit SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, reprezentanții generației Millenials devin treptat ținta principală a companiilor producătoare de bunuri de lux, în acest moment aceștia reprezentând peste 50% din totalul clienților SOLE.