Donatorii de sânge văd gratuit filme de groază la Grand Cinema & More

F5676DED-F9E4-4EAF-AC49-3975B773A531
Oct 24
2018

În filmele horror se varsă mult sânge, în viața reală hai să-l vărsăm cu un scop!

Grand Cinema & More sprijină și încurajează donarea de sânge și oferă invitații duble la film celor care fac dovada că au donat sânge în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie. Invitațiile sunt valabile pentru toate filmele de groază care rulează în cinematograful din incinta Băneasa Shopping City.

Astfel, cei care fac dovada donării la oricare dintre centrele de transfuzie de pe teritoriul țării vor putea urmări gratuit la Grand Cinema & More cele mai așteptate filme de groază ale momentului printre care se numără Halloween, care promite să dea fiori reci și celor mai neînfricați privitori, dar și Goossebumps 2: Halloween bântuit, Blestemul celor rămași (I still see you), Sfârșitul vine noaptea (The night eats the world), Overlord și Climax.

“Grand Cinema & More își propune să atragă atenția asupra importanței donării de sânge și asigurării unor stocuri permanente, oferind o motivație în plus donatorilor obișnuiți sau ocazionali”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

În prezent, România se confruntă cu un deficit major de sânge. Sub 2% din populație donează, la jumătate față de media europeană. Anul trecut, în Capitală au donat aproximativ 50.000 de persoane, dar medicii atrag atenția că ar avea nevoie de o cantitate dublă de sânge.

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafață totală de ​​14.000 mp și are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informații privind programul filmelor și al tuturor activităților din cinematograf, vizitați www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *