Emoția Festivalului Internațional George Enescu, trăită în sălile Grand Cinema & More

Grand Cinema & More_George Enescu
Iun 17
2017

Grand Cinema & More aduce emoția muzicii clasice mai aproape de publicul din cinema, continuând parteneriatul exclusiv cu Festivalul George Enescu. În perioada 2 – 24 septembrie, treizeci și trei dintre concertele care vor avea loc în cadrul festivalului vor putea fi urmărite în transmisiune live în sălile cinematografului.

Ajuns la ediția cu numărul douăzeci și trei, Festivalul Internațional George Enescu a devenit un adevărat brand de țară, aducând împreună muzicieni și compozitori din toate colțurile lumii. Și anul acesta, unele dintre cele mai importante concerte din programul Festivalului vor putea fi urmărite live la Grand Cinema & More. Transmisiuni din seria Mari Orchestre ale lumii, Concertele de la miezul nopții, Recitaluri și concerte camerale întâmpină publicul, pe toată durata festivalului, în săli de cinema moderne și confortabile, dotate cu unele dintre cele mai performante sisteme de sunet și imagine.

Special pentru cei care nu au avut ocazia să îşi achiziţioneze bilete pentru Festival sau pur şi simplu îşi doresc o experienţă alternativă de vizionare a spectacolelor, Grand Cinema & More oferă posibilitatea achiziționării biletelor pentru transmisiunile în direct online și la casele de bilete. Prețul biletelor standard este de 25 de lei, iar al celor premium, de 30 de lei. Mai mult decât atât, fiecare șase bilete aduc încă unul bonus, iar, la 10 bilete, cumpărătorul primește încă două.

„Prin parteneriatul cu Festivalul George Enescu reușim să răspundem unei nevoi pe care am indentificat-o de mult în rândul publicului nostru – aceea de spectacole culturale de calitate. Ne bucurăm să putem transmite, și de data aceasta, concerte ale unora dintre cei mai apreciați muzicieni la nivel internațional, pentru a fi urmărite din sălile confortabile ale cinematografului”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

„Transmiterea concertelor Festivalului Enescu la cinema contribuie la creșterea accesului publicului larg la muzica de calitate. Din acest motiv ne bucură și susținem continuarea acestui parteneriat cu Grand Cinema & More. În acest an, remarcăm și interesul crescut al cinematografelor din țară, ceea ce va permite și iubitorilor muzicii din provincie să fie mai aproape de noi, prin intermediul tehnologiei”, a declarat Mihai Constantinescu, directorul executiv al Festivalului Enescu.

Grand Cinema & More facilitează transmisiunea concertelor și în alte cinci cinematografe din țară – Cinema Trivale (Pitești), Cinema Palace (Oradea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema One (Brașov) și D’Stars (Timișoara).

Programul complet al transmisiunilor este disponibil pe www.grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *