Wide Magazine http://www.widemagazine.ro Lifestyle & cool experiences in Bucharest and Romania Mon, 17 May 2021 17:42:31 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.21 Cum va arăta noul normal în comportamentul de shopping aflăm de la Shopgrade 3 http://www.widemagazine.ro/cum-va-arata-noul-normal-in-comportamentul-de-shopping-aflam-de-la-shopgrade-3/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cum-va-arata-noul-normal-in-comportamentul-de-shopping-aflam-de-la-shopgrade-3 http://www.widemagazine.ro/cum-va-arata-noul-normal-in-comportamentul-de-shopping-aflam-de-la-shopgrade-3/#respond Mon, 17 May 2021 17:42:31 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15561 13 speakeri, 4 paneluri. O zi întreagă dedicată retail marketingului, pe 3 iunie 2021, la Complexul Herastrau, salonul Diplomat, unde va avea loc cea de-a treia ediție a ShopGrade. Evenimentul, care e evoluat de la an la an, se concentrează acum pe descoperirea noului normal în comportamentul de shopping.

Pandemia de coronavirus a avut un puternic efect seismic la nivelul întregului glob, schimbând percepții, atitudini, realități. A împins întregul nostru sistem imunitar, financiar și de supraviețuire acolo unde niciunul dintre noi nu se aștepta. Am învățat rapid să ne adaptăm, să supraviețuim, să fim mai rezistenți și rezilienți ca niciodată. Și totodată, a avut și efecte neașteptate, pozitive.

De la scoaterea în evidență a nevoii pentru conexiune umană și importanța sănătății mentale până la a ne reimagina modul în care ne facem job-urile și accelerarea transformării digitale, pandemia a setat o nouă normalitate. Când lucrurile se așează este important să privim cu atenție lumea care ne înconjoară și să înțelegem cu adevărat ce s-a schimbat și ce nu. Pe lângă sistemul de sănătate, shoppingul a devenit unul dintre subiectele cele mai fierbinți ale pandemiei, în special în perioada de lockdown. Și, surprinzător de bine, într-o perioadă scurtă de adaptare necesară am văzut cum industria a reușit să se ridice la nevoile și așteptările consumatorilor. În multe situații e-commerce-ul a fost chiar salvatorul multor consumatori rămași izolați. Producătorii au lansat noi linii de distribuție, retailerii s-au adaptat și ei pentru a putea ajunge în alte modalități la consumatori, iar agențiile și-au adaptat serviciile pentru a fi acolo unde era cea mai mare nevoie de ele.

Despre noua normalitate, la trendurile care construiesc noul retail, la samplingul on-demand, AI și modalitatea în care aceasta poate prevedea schimbările în comportamentul consumatorului, acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi dezbătute la cea de-a treia ediție a ShopGrade.

Speakerii, specialiști în strategie și cercetare, comunicare, tehnologie și e-commerce, psihologie și neurologie, vor atinge tema principală din diverse unghiuri și vor avea abordări deosebite. Lista întreagă o puteți descoperi aici.

Shopgrade se adresează tuturor profesioniștilor din industria de retail marketing: retailers, brand managers, trade marketing managers, oameni de agenție. Participarea este gratuită și se poate face prin înscrierea aici. Locurile sunt limitate și sunt rezervate în ordinea înscrierilor.

“În toate proiectele și inițiativele în care ne implicăm ne propunem să deschidem canale de comunicale între shopper, branduri și retaileri. Deoarece retail marketing-ul nu este doar despre lucruri tangibile precum rafturi, distribuție și stocuri de produse, ci în special despre oameni și comunicare, ne dorim să aducem un aport în industrie. Shopgrade devine astfel pentru a treia oară mica noastră contribuție către comunitatea de profesioniști în retail marketing, un spațiu în care toți să ne putem împărtăși părerile, să schimbăm idei și să disecăm trenduri,” a declarat Toni Gherca, CIO al g7, organizatorul evenimentului.

Ce a început în 2018 ca un grup restrâns de lucru între câțiva producători și retaileri a devenit la următoarea ediție un eveniment public, cu peste 70 de participanți, reprezentând branduri, agenții și retaileri. Anul acesta, Shopgrade invită orice profesionist de retail marketing să se alăture inițiativei.

g7 trăiește și respiră Retail Marketing de peste 20 de ani pe piața locală. Lansată la Cluj-Napoca, agenția își propune să fie un facilitator între branduri și shopperi. Reprezentanții g7 consideră că retailul reprezintă fundația pentru dezvoltarea unui brand sustenabil și construirea unei loialități pe termen lung. Agenția lucrează cu clienți, retaileri, parteneri în tehnologie și alte agenții, cu țelul de a crea o abordare centrată pe shopper și o performanță sustenabilă în retail marketing.

]]>
http://www.widemagazine.ro/cum-va-arata-noul-normal-in-comportamentul-de-shopping-aflam-de-la-shopgrade-3/feed/ 0
Producatorul Joie ofera garantie extinsa de 3 ani http://www.widemagazine.ro/producatorul-joie-ofera-garantie-extinsa-de-3-ani/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=producatorul-joie-ofera-garantie-extinsa-de-3-ani http://www.widemagazine.ro/producatorul-joie-ofera-garantie-extinsa-de-3-ani/#respond Fri, 14 May 2021 18:03:14 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15555 Achizitionarea produselor pentru micuti este un proces placut pentru parinti, dar totusi unul complex. Fiecare achizitie reprezinta o investitie financiara, ce survine ca o urmare a unui planificari bugetare prealabile. Grija si atentia pentru noul membru al familiei sunt regasite si in produsele comercializate de Joie pe piata. In promisiunea producatorului se regaseste accentul pe siguranta sporita, produsele fiind testate riguros si certificate conform celor importante standarde de siguranta. De pilda, scaunele auto Joie au fost supuse la peste 100 de teste de simulare a accidentelor, la o viteza de peste 50km/h.

Pentru scaune auto, baze, carucioare, balansoare, landouri, patuturi pliabile si scaune de masa, Joie ofera acum o garantie extinsa de 3 ani, prin care clientii vor beneficia oportunitatea de a beneficia intotdeauna de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Ce presupune garantia extinsa de 3 ani?

Joie Baby Romania ofera o garantie extinsa de 3 ani (36 luni) pentru produsele achizitionate in perioada 10 Mai 2021 – 31 Decembrie 2021.

Prin garantia comerciala, clientul are la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza facturii sau a bonului fiscal care atesta achizitia produsului.

Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare.

Este o perioada de timp de 3 ani prin care vanzatorul garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Pentru a beneficia de garantie este necesar sa existe documentul de achizitie al produsului si factura sau bonul fiscal care sa ateste achizitia produsului.

In cazul lipsei conformitatii consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acest produs, in conditiile art. 13 si 14.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

De asemenea, nu se considera problema de garantie, uzura textilelor, decolorarea acestora, scamosarea sau alt tip de modificare datorata utilizarii produsului. Nu intra sub incidenta garantiei uzura normala a componentelor: decolorarea, scamosarea, descoaserea huselor produselor. De asemenea garantia nu acopera uzura rotilor, indiferent de tipul acestora, uzura normala a plasticului, fisurarea sau ruperea lui.

Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate. Perioada de garantie se prelungeste cu numarul de zile in care produsul s-a aflat in service.

Produsele iesite din perioada de garantie sau cele care nu se incadreaza in termenii si conditiile generale de acordare a garantiei nu intra sub incidenta celor 15 zile calendaristice de solutionare.

Prin garantia extinsa de 3 ani, Joie face o alta promisiune clientilor, dar si micutilor: aceea ca primii ani din viata de familie vor fi #3AniFaraGriji.

]]>
http://www.widemagazine.ro/producatorul-joie-ofera-garantie-extinsa-de-3-ani/feed/ 0
Noutatile sezonului de la Nuna http://www.widemagazine.ro/noutatile-sezonului-de-la-nuna/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=noutatile-sezonului-de-la-nuna http://www.widemagazine.ro/noutatile-sezonului-de-la-nuna/#respond Fri, 14 May 2021 17:53:07 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15550 Primavara aduce surprize de la brandul olandez Nuna, care prin design vizionar si revolutionar, propune o noua serie de produse utile fiecarui copil si implicit parinte.

Plimbarile vor fi mult mai line, dar si mai stilate alaturi de caruciorul MIXX Next din colectia Ellis, dar si de scaunele auto MYTI si REBL basq.

Materialele premium si calitatea de top sunt notiuni ce caracterizeaza Nuna, iar lansarile din acest sezon sunt un must-have pentru fiecare familie care apreciaza siguranta, dar si produsele care nu se vor demoda niciodata.

Colectia in editie limitata Ellis
Colectia Ellis a fost creata din inima istoriei. Inspirata de cutezatorii care au ajuns pe insula Ellis, inovatorii ce au facut diferenta. Impreuna cu cei mai iscusiti designeri, Nuna a lansat o colectie pentru familia moderna, care are un look modern si unic.

Imprimeul Glen iese in evidenta prin calitatea sa superioara. Cu fibre naturale si lana Merinos, fiecare detaliu este ridicat la rang de arta. Atentia la detalii este cea care face diferenta. Micutul va sta extrem de confortabil, gratie sezutului premium, fabricat din cele mai calitative materiale. Fiecare plimbare va fi stilata. Design de lux, imprimeuri in editie limitata, care transforma produsele din colectia Ellis in piese atemporale.

Caruciorul MIXX next, alaturi de landoul care completeaza setul, sunt alegerile ideale pentru a merge oriunde va doriti.

Ofera-i micutului tau o plimbare lina. Acesta o sa se bucure de un somn profund si linistit. Caruciorul, odata pliat, incape in spatii mici si inguste, astfel ca il puteti lua cu voi oriunde in vacante sau calatorii.

Creat cu atentie la micile detalii, pentru ca aventurile tale de parinte sa fie mult mai simple.

Sistemul ergonomic CUDL
Cu ajutorul sistemului ergonomic CUDL, micutul va fi aproape de parinti, in siguranta si confort. Cele patru centuri magnetice asigura o prindere corecta, rapida si sigura. Iar voi veti fi gata de plimbare intr-o clipa! Puteti sa il plimbati-l pe cel mic in patru moduri de purtare.

CUDL este proiectat astfel incat sa il puteti ajusta si pune singur, fara a fi nevoie de ajutoare din exterior.

Pe masura ce bebelusul doreste sa exploreze lumea, se poate tine cu fata in fata spre exterior sau treceti la modul rucsac pentru copilasii care incep sa umble.

Va va cuceri din primul moment cu designul sau unic si inteligent.

CUDL are insert integrat pentru sugari. Fiecare pozitie din CUDL ofera copilului tau in crestere pozitionare ergonomica pentru a mentine sanatatea dezvoltarii coloanei vertebrale si a soldului. Fabricat din materiale respirabile (mesh), are bretele captusite si centuri de prindere sigure. Fermoarele de prindere sunt acoperite pentru a nu avea contact cu pielea bebelusului si ofera extra siguranta.

Scaunul auto REBL BASQ
Alaturi de REBL basq, calatoriile se fac in deplina siguranta!

De la bebelus pana la prescolar, tine-l pe micutul tau in siguranta cu ajutorul scaunului REBL Basq.

REBL Basq respecta standardele de siguranta I-Size si se roteste la 360°, ceea ce-i va permite micutului tau sa calatoreasca cu spatele spre directia de mers, de la 61 cm pana la inaltimea de 105 cm. (pana la 4 ani) – in cele mai sigure conditii posibile.

Cel mic va beneficia de protectie premium, gratie tehnologiei superioare a otelului, a materialelor foarte rezistente si a sigurantei oferita de i-Size, facand fiecare calatorie mai relaxanta si mai placuta.

Parintii se vor concentra exclusiv la drum si se vor relaxa, stiind ca in spate micutul lor va fi in deplina siguranta.

Scaunul se roteste la 360° si respecta standardele de siguranta I-Size, pemitandu-i micutului tau sa calatoreasca in mod rear facing de la 61 la 105 cm.

Tehnologia de instalare True lock face ca procesul de instalare sa fie extrem de facil, folosind punctele de ancora ISOFIX ale autoturismului.

Cele 9 pozitii ale ancorei ISOFIX, ofera cea mai mare flexibilitatea a pozitiilor scaunului, precum si o conexiune ultra sigura a sistemului.

Protectie maxima in cazul oricarui impact, gratie sistemului inteligent SIP, implementat de catre NUNA, sistem care utilizeaza spuma EPP cu grad de absortie maxim.

Sistem patentat Tailor Tech pentru spuma cu memorie, ofera absorbtia maxima a socurilor in cazul unui impact lateral.

Rezistenta maxima, gratie utilizarii structurii de otel in realizarea cadrului scaunui – ceea ce ii confera stabilitate si rezistenta de lunga durata. 

Protectii pentru impact lateral, care in cazul unei coliziuni, il mentin pe micut in siguranta si ofera protectie instanta.

Nuna REBL ofera 7 pozitii de inclinare ale sezutului, indiferent de directia in care este pozitionat scaunul.

Scaunul auto MYTI
Scaunul auto MYTI™ le permite copiilor sa calatoreasca in doua moduri diferite: primul mod – cu prindere in centurile scaunului. Cel de-al doilea mod, cu prindere in centurile autoturismului, cu scaunul auto utilizat in mod booster.

Protectia i-Size ii mentine in siguranta pe copii, in timp ce acestia calatoresc relaxati. Cu trei pozitii de inclinare a sezutului si un sistem inteligent de evolutie, scaunul e potrivit atat pentru copilasi, cat si pentru copii mari.

Atasand protectiile laterale, se creeaza o zona suplimentara de protectie a copilului. Impreuna cu spuma de memorie care absoarbe energia impactului, orice coliziune va fi mai putin periculoasa pentru pasager.

Este prevazut cu sistemul 2D Growth – suportii laterali se largesc pe masura ce tetiera este inaltata, pentru a se adapta cu usurinta copiilor in crestere.

Este fabricat din materiale premium, de calitate superioara, iar insertul pentru nou-nascut este confectionat din lana Merinos pentru a le oferi acestora tot confortul de care au nevoie.

Tehnologia Steel Strength Technology™ de rezistenta a otelului ofera o siguranta sporita si o rezistenta suplimentara datorita cadrului din otel armat si a materialelor plastice ultra-rezistente.

Castigator al premiului Red Dot Product Design Winner 2019.

Pe langa sistemul ISOFIX, se poate utiliza alaturi de cureaua tip Top Tether, atunci cand scaunul e folosit cu sistemul sau de prindere in centuri. Acest lucru asigura suplimentar scaunul, astel incat acesta va fi si mai bine fixat in masina.

Cand vine vorba despre bebelusi, NUNA face o singura promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente si stilate
Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate – NUNA preia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.
Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme, de aceea NUNA si-a propus sa imbine utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficienta cu eleganta. Toate produsele NUNA respecta aceeasi regula, fie ca e vorba despre PEPP – caruciorul ultracompact, manevrabil cu o singura mana, LEAF – sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze, SENA – patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ– scaunul care creste odata cu bebelusul.

]]>
http://www.widemagazine.ro/noutatile-sezonului-de-la-nuna/feed/ 0
Transformă fierul vechi în artă! Expoziție de sculpturi din fier vechi http://www.widemagazine.ro/transforma-fierul-vechi-in-arta-expozitie-de-sculpturi-din-fier-vechi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=transforma-fierul-vechi-in-arta-expozitie-de-sculpturi-din-fier-vechi http://www.widemagazine.ro/transforma-fierul-vechi-in-arta-expozitie-de-sculpturi-din-fier-vechi/#respond Fri, 14 May 2021 17:44:54 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15546 În perioada 15 – 23 Mai ParkLake Shopping Center va găzdui expoziția inedită „Transformă fierul vechi în artă”, în premieră într-un centru comercial. Cu această ocazie peste 40 de sculpturi realizate de Dinu Gabriel din piese auto uzate vor fi expuse în centrul comercial.

Astfel, zona main square se transformă într-un spațiu alternativ și neconvențional în care vor fi amplasate creații unice printre care se numără o chitară, roboți de diverse dimensiuni și multe alte instalații de artă realizate integral din fier reciclat.

“ParkLake încurajează proiectele culturale și prin astfel de inițiative ne dorim să facem cunoscuți publicului tinerii artiști români cu potențial. Ne dorim ca această expoziție să contribuie la conștientizarea impactului pozitiv pe care reciclarea o poate avea asupra mediului și comunității în care trăim”, a declarat Simona Badea, Deputy Center and Marketing Manager.

Dinu Gabriel este artistul care transformă fierul vechi în opere de artă: chitare, ceasuri, siluete, toate cu povestea și personalitatea lor. În cele 2 garaje pe care le-a transformat în atelier, acesta pune în valoare ceea ce alții aruncă. Reciclând piese vechi de mașină, hard-diskuri şi multe alte bucaţi de metal le transformă, prin viziunea sa creativă, în obiecte de artă.

Acesta si-a descoperit pasiunea încă din copilarie. Tatăl lui lucra la o fabrică și aducea piese acasă, să le vândă. El lua rulmenții și își făcea karturi cu băieții și se dădeau pe dealuri. Acum aproape patru ani și-a dat seama că aceste piese și bucăți din fier vechi pot prinde din nou viață.

Performanța și viziunea sa artistică au putut fi urmărite de curând în cadrul sezonului #unusiunu din cel mai iubit show de divertisment local, „Românii au Talent”, unde Gabriel i-a impresionat pe toți cei patru jurați.

În siguranță #nudoaracasă
În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.  

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

]]>
http://www.widemagazine.ro/transforma-fierul-vechi-in-arta-expozitie-de-sculpturi-din-fier-vechi/feed/ 0
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
 http://www.widemagazine.ro/beneficiile-uleiului-de-masline-asupra-pielii%e2%80%a8/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=beneficiile-uleiului-de-masline-asupra-pielii%25e2%2580%25a8 http://www.widemagazine.ro/beneficiile-uleiului-de-masline-asupra-pielii%e2%80%a8/#respond Fri, 14 May 2021 17:39:56 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15543 Uleiul de măsline acest aur lichid lăsat moștenire de către zei, are extrem de multe calități și beneficii, iar prin utilizarea frecventă a acestuia pielea noastră vă fi mai frumoasă și mai sănătoasă.

Bogat în antioxidanți, și având în compoziție vitamina A și E, uleiul de măsline ajuta la regenerarea celulelor pielii, prevenind astfel îmbătrânirea și apariția ridurilor. Produsele cosmetice pe baza de ulei de măsline, îngrijesc, hidratează și ajuta la menținerea elasticități pielii. Bogate în vitamine, minerale și acizi grași toate produsele pe baza de ulei de măsline au un efect magic asupra pielii, indiferent că vorbim de geluri de dus, săpunuri, șampoane etc.

Pe site-ul Ecozar.ro ai la dispoziție o gama larga de produse BIO pe baza de ulei de măsline extravirgin, dar una este cu adevărat specială. Gama Olivos are la baza amestecul unic de ulei de măsline extravirgin și parfum natural, ceea ce face că acest brand să fie unic pe piață. În plus, toate săpunurile și procesul de ambalare sunt realizate manual. Săpunurile din ulei de măsline sunt făcute cu ulei de măsline 100%, de aceea culoarea săpunurilor Olivos este intre alb și verde deschis. Săpunurile Olivos cu ulei de măsline sunt produse naturale artizanale făcute pentru baie și corp pentru a calma corpul, mintea și sufletul.

Și dacă nu te-ai convins de beneficiile uleiului de măsline, Ecozar.ro îți recomanda câteva produse care creează dependentă, garantat! În plus te poți bucura de cele mai bune tradiții SPA la tine acasă!

Gel de dus cu ulei de măsline și colagen
Ce poate fi mai relaxant după o zi solicitanta, decât un dus fierbinte? Cu un nivel maxim de colagen combinat cu ulei de măsline extravirgin, gelul de dus Olivos menține elasticitatea și hidratarea pielii și ajuta și la reconstrucția celulelor de sub suprafață pielii. În plus, elimina murdăria, impuritățile și restabilește echilibriul natural al pielii de la prima utilizare. Gelurile de dus Olivos sunt făcute cu cele mai fine și proaspete ingrediente pentru că pielea ta să aibă parte de îngrijirea de care are nevoie.

Săpun lichid antiseptic cu ulei de măsline și miere, pentru fată și corp
Săpunul cu ulei de măsline și miere este considerat un dar al naturii foarte eficient datorita proprietăților benefice pe care le are. O proteina făcută de albine, îi conferă mierii puterea de vindecare. Beneficiile săpunului lichid cu miere, oferă efecte similare pentru piele, o curata de bacterii și îndepărtează impuritățile. Combinația dintre ulei de măsline și miere, face din acest săpun un produs bogat în minerale și vitamine. Mierea din produs este un antiseptic ușor și se poate aplica și pe pielea iritata sau sensibila. De asemenea, oferă beneficii extraordinare fară riscuri și este perfect de folosit atât de adulți cât și de copii.

Săpun nutritiv cu lapte de capră și ulei de măsline, pentru elasticitatea pielii
Un săpun natural, preparat din 100% ulei de măsline și lapte de capra, perfect atât pentru fata cât și pentru corp și par. Datorită conținutului de proteine din laptele de capra, săpunul hidratează eficient, hrănește și regenerează pielea. Efectul de peeling natural curata activ, elimina acneea, calmează iritațiile și face pielea mai elastica. Săpunul este excelent pentru îngrijirea zilnica pentru că hrănește pielea cu vitaminele A, C, D, E și B, conținute în laptele de capra, iar acizii alfa-hidroxi din acidul lactic întârzie semnele îmbătrânirii și intintineresc pielea. În Egipt, femeile aveau obiceiul de a face bai în lapte de capra și miere poliflora pentru întinerire și menținerea pielii catifelate. Uleiul de măsline înmoaie perfect, hrănește și hidratează pielea. Săpunul vine ambalat într-un săculeț special din bumbac, facandu-l perfect pentru transport. În interiorul săculețului veți găsi, pe lângă săpun, și un puf de baie care să te ajute la o curățare profunda sau la un gomaj.

Săpun scrub anticelulitic cu cafea turceasca și ulei de măsline
Trezește-ți simțurile cu super-alimentul pentru piele, săpun cu cafea turceasca, combinat cu 100% ulei de măsline extra virgin. Săpunul extraordinar are proprietăți minunate și datorita cafelei turcești acesta ajuta la activarea circulației sângelui, întărește pielea, iar prin masaj reduce celulita. Efectul de scrub al granulelor de cafea oferă o curățare blândă dar profunda și elimina bacteriile care pot cauza apariția acneei, protejând pielea împotrivă efectelor nocive ale factorilor de mediu. În plus, acest săpun hrănește și oferă fermitate și strălucire pielii. Produsul este ambalat manual cu grija într-un săculeț din material textil, ce îl face ideal pentru călătoriile tale.

Pudra de săpun spumant și exfoliant de baie, cu particule de sclipici și ulei de măsline
Răsfățați-vă simțurile și înlăturați stresul zilnic cu ajutorul acestui produs perfect pentru rutina zilnica în baie. Produs pur și natural, realizat manual, biodegradabil, cu 100% extra de ulei de măsline extravirgin, ideal pentru țoață familia și potrivit pentru toate tipurile de piele. Săpunul pudra poate fi folosit în cada, acesta se dizolva în apa și crează bule, în timp ce uleiul hidratează ușor pielea. Se mai poate folosi și pentru a-ți pregăti pielea înaintea unei sesiuni de manichiura/pedichiura, datorita proprietăților de curățare, exfoliere și hidratare a pielii. Datorita aromei liniștitoare, în timpul băii și după baie, atât corpul cât și sufletul rămân revigorate și reimprospate, lașând și senzația de piele supla. În plus, particulele de sclipici care se regăsesc în aceasta pudra de săpun fac pielea super strălucitoare și radianta după baie.

Set pentru masaj anti-celulitic (săpun cu frunze de maslin + mănușa exfolianta)
Săpunul pentru masaj este special conceput pentru a oferi placerea masajului relaxant în baie, chiar la tine acasă. Frunzele de maslin împrospătează pielea și îmbunătățesc circulația sângelui datorita „oleuropeina” care se găsește în măsline și în frunzele sale sunt eficiente în tratamentul celulitei, datorita calităților de întinerire și de protecție. Mănușa exfolianta completează experiență tradițională de hammam pentru a curata pielea și de a vă răsfață trupul înainte de a începe o noua zi sau după o zi obositoare.

Săpun Amuletă norocoasă – Ochiul Magic – cu vanilie și ulei de măsline, efect anti-îmbătrânire
Folosește săpunul și descoperă Amuleta Norocoasa – Ochiul Magic sau Ochiul Rău – în interiorul lui, pe care o poți pastra în buzunar, în casa ori în portofel, pentru a-ți aduce noroc și protecție. Ce semnifica amuleta Ochiul Magic sau Ochiul Rău? Denumirea turceasca data acestei amulete protejează o persoana împotrivă „ochiului rău” adică a deochiului. În credință poporului turc, „ochiul rău” te protejează de toate energiile negative, iți protejează casa, biroul și pe cei iubiți. Începeți să vă vindecați pielea din exterior spre interior, să combateți îmbătrânirea, să reduceți ridurile cu ajutorul săpunului special conceput cu 100% ulei de măsline extravirgin și vanilie. Săpunul stimulează refacerea celulelor – uleiul de măsline previne îmbătrânirea, în timp ce vanilia are rol în regenerare și reîntinerire a pielii. Realizat din 100% ulei de măsline extravirgin și vanilie, acesta curata profund porii, oferind în același timp cea mai buna îngrijire și împrospătare. Săpunul în forma de amuleta este delicat cu pielea și poate fi utilizat pe corp, fata sau par. Produsul vine într-un ambalaj transparent și conține amuleta norocoasa Ochiul Magic, ce poate fi folosita după terminarea săpunului, că amuleta protectoare și norocoasa.

Ecozar îți oferă acces la lumea BIO încă din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decât o gamă uriașă de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar găseșți zilnic multe produse atrăgătoare, că să-ți faci viața mai ușoară, mai sănătoasă… și poate chiar mai relaxantă. Întră pe ecozar.ro, profită de reducerea de bun-venit și alege produsele perfecte pentru tine și cei dragi!

]]>
http://www.widemagazine.ro/beneficiile-uleiului-de-masline-asupra-pielii%e2%80%a8/feed/ 0
Lifestyle managerul care îți face viața mai ușoară și mai frumoasă http://www.widemagazine.ro/lifestyle-managerul-care-iti-face-viata-mai-usoara-si-mai-frumoasa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lifestyle-managerul-care-iti-face-viata-mai-usoara-si-mai-frumoasa http://www.widemagazine.ro/lifestyle-managerul-care-iti-face-viata-mai-usoara-si-mai-frumoasa/#respond Tue, 11 May 2021 13:40:48 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15539 Acces la concerte private cu Robbie Williams, Lenny Kravitz, Ed Sheeran, The Rolling Stones, Lady Gaga sau Andrea Bocelli. Behind-the-scenes cu prim balerina de la Royal Opera House. O întâlnire cu celebrii creatori de pantofi Christian Louboutin și Manolo Blahnik. Sau un dans de tip flash mob pe muzica „Happy” a lui Pharell și un mesaj special personalizat pe panourile publicitare în Times Square, ca surpriză de neuitat pentru jumătatea ta. Cum este posibil și cine poate oferi toate acestea și mai mult? Un lifestyle manager aflat la un click sau un telefon distanță a cărui experiență și expertiză de grup îi permite să facilieze aceste experiențe.

Grupul Quintessentially, liderul global al pieței de lifestyle de lux este de acum prezent și în România, extinzându-se astfel în Europa Centrală și de Est, prin lansarea unui birou în București. Operațiunile vor fi conduse de Orlando Docan, co-fondator și CEO pentru România și Republica Moldova. Cu peste 20 de ani de experiență în satisfacerea unei clientele premium, Quintessentially consideră extinderea din București ca fiind un demers important în strategia globală a brandului.

Mai mult poate ca oricând, după extinderea pandemiei de COVID-19, oamenii din întreaga lume, inclusiv românii, au început să pună accent pe experiențe și pe ceea ce obțin în plus în fiecare moment al vieții lor. Fondatorii Quintessentially au simțit acest trend la nivel mondial încă de acum 21 de ani, iar cei peste 160.000 de clienți au demonstrat că nu s-au înșelat. Cu o rețea globală de peste 60 de birouri, patru hub-uri majore în cele mai importante zone comerciale din lume (UK, USA, Dubai și Hong Kong) și o echipă de peste 1000 de specialiști care vorbesc 35 de limbi străine, Quintessentially oferă expertiză în fiecare aspect al vieții contemporane.

„Știm că peste 89% dintre potențialii clienți își doresc să interactioneze cu oameni, nu cu roboți, simt nevoia unei suport personalizat care să le ofere acces la experiențe adaptate stilului de viață și personalității lor cât și a unor tipuri de servicii care să îi surprindă, să fie proactive și să le <>. Din ce în ce mai mulți români conștientizează importanța creșterii calității vieții, atât pentru ei, cat si pentru familia lor, iar percepția despre acest tip de servicii se transformă din „moft” in „indispensabil”.

Echipa Quintessentially actionează ca un asistent personal valoros, disponibil 24 de ore pe zi oriunde în lume, pentru a vă ușura sarcinile zilnice, în angajamentul nostru de a vă căștiga cât mai mai mult timp de calitate alături de persoanele și activitățile pe care le îndrăgiți, dar mai ales de a vă îmbogăți fiecare aspect al vieții atât din zona personală, cât și din cea de business,” a spus Orlando Docan, CEO al Quintessentially România și Moldova.

Studiile arată că oamenii preferă să investească mai degrabă în experiențe decât în produse, cu atât mai mult cu cât ajung la un anumit stadiu de independență și relaxare financiară. Cercetătorii de la Universitatea din Texas, Austin, au realizat un studiu pe 5000 de respondenți și au concluzionat că oamenii sunt mult mai fericiți cu achizițiile experiențiale decât cele materiale.

Prin felul în care Quintessentially își dedică activitatea îmbunătățirii vieții membrilor săi, având grijă să beneficieze de experințele memorabile pe care și le doresc și permițându-le acestora să se bucure mai mult de lucrurile cu adevărat importante lor în viață, (putem spune că) însăși definiția luxului devine mai valoroasă.

]]>
http://www.widemagazine.ro/lifestyle-managerul-care-iti-face-viata-mai-usoara-si-mai-frumoasa/feed/ 0
S-A LANSAT COLECȚIA PRIMĂVARA 2021 TOMMY ICONS http://www.widemagazine.ro/s-a-lansat-colectia-primavara-2021-tommy-icons/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=s-a-lansat-colectia-primavara-2021-tommy-icons http://www.widemagazine.ro/s-a-lansat-colectia-primavara-2021-tommy-icons/#respond Tue, 11 May 2021 13:35:33 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15536 Tommy Hilfiger a lansat colecția Primăvara 2021 TOMMY ICONS Womenswear. Aceasta are ca sursă de inspirație mood-ul specific cluburilor country din Palm Beach și arhitectura colorată din zona Ocean Drive, oferind pentru toți iubitorii de fashion o perspectivă elegantă și artizanală a unor piese emblematice. Colecția este disponibilă în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER.

Colecția TOMMY ICONS Primăvara 2021 este concepută printr-o atenție deosebită la detalii, aspect vizibil în siluetele reinventate, piesele din bumbac organic și detaliile artizanale, cum ar pliseurile, dungile ltha realizate din cusătură și broderia, care reușesc să creeze un stil elegant și plin de prospețime specific design-ului clasic, feminin.

Cromatica pastelată de primăvară și design-urile elegante create prin asocieri inedite de culori, inspirate de repere stilistice Art Deco, aduc un look chic, lejer, care se regăsește în Miami.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

# # #

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

]]>
http://www.widemagazine.ro/s-a-lansat-colectia-primavara-2021-tommy-icons/feed/ 0
Zilele Horticulturii Bucureștene și Hortus FlorShow România – tot ce vreți să știți despre flori, plante și grădină! http://www.widemagazine.ro/zilele-horticulturii-bucurestene-si-hortus-florshow-romania-tot-ce-vreti-sa-stiti-despre-flori-plante-si-gradina/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zilele-horticulturii-bucurestene-si-hortus-florshow-romania-tot-ce-vreti-sa-stiti-despre-flori-plante-si-gradina http://www.widemagazine.ro/zilele-horticulturii-bucurestene-si-hortus-florshow-romania-tot-ce-vreti-sa-stiti-despre-flori-plante-si-gradina/#respond Mon, 10 May 2021 17:36:42 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15532 În perioada 13 – 16 mai 2021, vă invităm, ca în fiecare an, să participați la Zilele Horticulturii Bucureștene, în campusul Agronomie-Herăstrău.

Timp de 4 zile, Facultatea de Horticultură din cadrul USAMV București vă conduce într-o călătorie în lumea horticulturii, prin cele 14 ateliere organizate în sistem hibrid și prin târgul Hortus FlorShow România.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina Zilelor Horticulturii Bucureștene unde vă puteți înscrie la prezentări organizate pe teme actuale din horticultură. Programul cuprinde conferințe, ateliere și demonstrații care se vor desfășura atât fizic, la fața locului, cât și online, pe pagina evenimentului.

Alegeți din program subiectul favorit:
– Peisagistica europeană și conservarea biodiversității urbane;
– Crearea unei grădini biointensive eco în campusul universității;
– Atragerea faunei utile în grădinile și fermele noastre și studierea cuiburilor artificiale;
– Reciclăm sau aruncăm? Materia organică – o resursă neprețuită. Cum și ce compostăm?
– Aplicații digitale în sprijinul fermierilor horticultori – TIC;
– Tehnologii ecologice pre și postrecoltă în sprijinul fermierului;
– Prezentarea speciilor pomicole noi și demonstrații în livadă privind tehnologiile moderne;
– PopArt – Demonstrație de artă florală cu Maestra Andreea Stor și Asociația Floriștilor Români.

Atracția principală este expoziția cu vânzare Hortus FlorShow (zilnic, între orele 10.00-18.00) ce aduce în fața vizitatorilor producători de flori, arbuști, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale, în campusul Agronomie-Herăstrău (Bd. Mărăști, Nr.59).

”Sumtem bucuroși că putem duce tradiția mai departe organizând acest eveniment – simbol al comunității noastre, din 2004. Zilele Horticulturii Bucureștene este un proiect de suflet al Facultății de Horticultură și al universității, care reunește studenți, specialiști, fermieri și pasionați de frumos, natură și viață sănătoasă. Suntem deosebit de onorați că și această ediție se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române. Casa Regală are o lungă tradiție în dezvoltarea horticulturii românești, fiind susținătoarea Societății Române a Horticultorilor, încă de la primele expoziții din 1913.” – Prof.dr. Florin Stănică, Prorector, Universitatea de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Timp de 4 zile veți putea admira, dar și achiziționa din oferta expusă la fața locului și în deplină siguranță, respectând absolut toate reglementările. Iar pentru cei care doresc să participe fizic la conferințele și atelierele noastre, sau pur și simplu să devină expozanți, sunt așteptați să se înregistreze la zhb@horticultura-bucuresti.ro. Simplu, sigur și la un click distanță.

Descoperiți tot programul accesând pagina evenimentului și ne vedem în Campusul Agronomie – Herăstrău (Bd. Mărăști, Nr.59).

Sunteți pregătiți?
Dacă doriți să aflați mai multe despre activitatea noastră puteți vizita www.usamv.ro.

Despre Universitatea de Stiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti
Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV) este o instituţie de învăţământ superior şi de cercetare acreditată, pol de excelenţă al învăţământului universitar de specialitate, transformată constant şi consistent pe parcursul celor 168 de ani de existenţă. USAMV are peste 11.000 de studenţi, fiind definită ca „o universitate pentru viaţă şi agricultură, prin educaţie şi cercetare de înaltă calitate” („Agriculture for Life, Life for Agriculture”). USAMV are în vedere patru direcţii strategice de dezvoltare în contextul actual: învăţământ de calitate (cu accent pe abilităţile practice urmărite de angajatori), cercetare avansată, internaţionalizare şi parteneriat cu mediul de afaceri.

]]>
http://www.widemagazine.ro/zilele-horticulturii-bucurestene-si-hortus-florshow-romania-tot-ce-vreti-sa-stiti-despre-flori-plante-si-gradina/feed/ 0
Ela Crăciun petrece Paște după tradiții vechi. Cum se pregătește vedeta pentru sărbători? http://www.widemagazine.ro/ela-craciun-petrece-paste-dupa-traditii-vechi-cum-se-pregateste-vedeta-pentru-sarbatori/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ela-craciun-petrece-paste-dupa-traditii-vechi-cum-se-pregateste-vedeta-pentru-sarbatori http://www.widemagazine.ro/ela-craciun-petrece-paste-dupa-traditii-vechi-cum-se-pregateste-vedeta-pentru-sarbatori/#respond Fri, 30 Apr 2021 15:43:37 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15529 Ela Crăciun și-a obișnuit fanii cu mese fabuloase de sărbători. Vedeta se dă în vânt după aranjamente de masă spectaculoase și își surprinde urmăritorii cu decorurile sale de sărbători. Ca în fiecare an, Ela va petrece sărbătorile pascale alături de familie, la Sinaia. Într-un video postat pe rețelele sale de socializare, vedeta a filmat alături de fiica sa, Alesia, un video emoționant în care a povestit cum păstrează tradiția vopsirii ouălor chiar de la bunica sa.

Folosind numai ingrediente naturale, Ela vopsit ouăle cu colorant natural dar și printr-o metodă uitată de generațiile noi, în foi de ceapă. Alesia a fost încântată de tradiție, dar a completat coșul de ouă al mamei sale cu propriile creații. Cele două au făcut ouă bricolate, decorate creativ cu cariocă și accesorii pentru cei mici.

Anul acesta, familia Elei se va reuni de Paște și vor îmbina tradițiile vechi cu cele noi. Pe lângă împărtășit și purtatul de haine noi, cei mici adaugă o zi de egg hunting tradiției. Cei trei copii ai familiei, alături de prieteni, vor căuta în curtea casei ouăle ascunse de părinții lor.

“Sunt atât de fericită când vin sărbătorile! Pentru mine tradițiile contează foarte mult, iar familia este locul în care îmi încarc bateriile de fiecare dată. Mă simt binecuvântată că pot ciocni ouă cu familia la miezul nopții și voi participa la coacerea cozonacilor și vopsitul ouălor. După un an dificil pentru toți,, normalitatea este cea care mă face fericită” a spus Ela.

]]>
http://www.widemagazine.ro/ela-craciun-petrece-paste-dupa-traditii-vechi-cum-se-pregateste-vedeta-pentru-sarbatori/feed/ 0
Confortul stă în detalii http://www.widemagazine.ro/confortul-sta-in-detalii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=confortul-sta-in-detalii http://www.widemagazine.ro/confortul-sta-in-detalii/#respond Tue, 27 Apr 2021 14:29:29 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15525 Petrecerea timpului liber în compania celor dragi este un moment pe care îl așteptăm cu entuziasm. Și de cele mai multe ori, pregătirea pentru acel moment este crucială. Pentru că ne dorim să iasă totul perfect, mai ales dacă este vorba despre o sărbătoare, care devine un prilej minunat pentru o reuniune cu cei mai apropiați de inima noastră. De la aranjarea mesei, colțul unde sunt puse frumos cadourile pentru fiecare până la outfit-ul confortabil, toate sunt detalii esențiale în construirea unui moment de care toți cei prezenți să-și aducă aminte cu plăcere.

Este o filosofie pe care de obicei o cauți și în brand-uri și care astfel ajung să-ți fie dragi. Un astfel de brand este Tommy Hilfiger în al cărei ADN se găsește tocmai această atenție pentru detalii. De la metodele sustenabile de producție, materialele reciclate până la acele elemente de design care fac un tricou polo să te scoată din anonimat sau să transforme ceea ce altfel ar fi fost un outfit banal într-unul care te face să devii sufletul petrecerii. Într-o ținută Tommy Hilfiger, chiar și una construită dintr-o rochie polo și o pereche de încălțăminte sport, eleganța atemporală specifică oricui item realizat de acest brand, ajungi să-ți dai seama că un twist fresh este tot ce ai nevoie pentru ca ziua să decurgă perfect. Zâmbete, îmbrățișări călduroase, feluri de mâncare savuroase și toți cei dragi reuniți în jurul mesei.

Și știi că la Tommy Hilfiger, chiar și cei mici reușsesc să aibă un aer cool, în item-uri din bumbac moale sau pânză și cu acea cromatică vibrantă care te duce cu gândul la plajele însorite din Miami. Un fashion lover devii de mic, nu-i așa? Mai ales când vezi că deși porți cele mai confortabile haine, ești și cel mai cool din gașca micilor exploratori.

Inevitabil, la orice vârstă, confortul îți dă o stare de bine, iar dacă hainele pe care le porți te fac să te simți relaxat, cu siguranță, acest lucru se va transmite în interacțiunea ta cu cei din jur. Iar atunci când ești în mijlocul unei îndelung așteptate reuniuni de familie, cum se întâmplă cu ocazia sărbătorilor, tot ce contează este să te bucuri de timpul prețios petrecut cu cei dragi. Iar într-o ținută Tommy Hilfiger îți permiți această lejeritate, aceea de a fi tu și de a acorda importanță lucrurilor care contează pentru tine.

Descoperă întreaga colecție Primăvara 2021 Tommy Hilfiger în magazinele selecționate din România: București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall București, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

]]>
http://www.widemagazine.ro/confortul-sta-in-detalii/feed/ 0