Wide Magazine http://www.widemagazine.ro Lifestyle & cool experiences in Bucharest and Romania Wed, 23 Oct 2019 17:54:54 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.16 MARIA BORGES ȘI MAFALDA AU PURTAT TOMMYXZENDAYA LA EVENIMENTUL MARCH NYC DEDICAT ARTIȘTILOR http://www.widemagazine.ro/maria-borges-si-mafalda-au-purtat-tommyxzendaya-la-evenimentul-march-nyc-dedicat-artistilor/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=maria-borges-si-mafalda-au-purtat-tommyxzendaya-la-evenimentul-march-nyc-dedicat-artistilor http://www.widemagazine.ro/maria-borges-si-mafalda-au-purtat-tommyxzendaya-la-evenimentul-march-nyc-dedicat-artistilor/#respond Wed, 23 Oct 2019 17:54:54 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14623 Brand-ul Tommy Hilfiger anunță că modelul Maria Borges și cântăreața Mafalda au purtat TommyXZendaya la evenimentul March NYC de celebrare a colaborării cu Todd DiCiurcio în New York City.

Borges a purtat o salopetă pe gât TommyXZendaya.

Mafalda a purtat un blazer din piele neagră, tricou cu imprimeu zodiac și pantaloni negri din piele din colecția TommyXZendaya.

Colecția TommyXZendaya este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

UNDE: New York, NY

CAND: 18 octombrie 2019

Photo Credit: Jared Suskin/PMC Via Getty Images

# # #
Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

]]>
http://www.widemagazine.ro/maria-borges-si-mafalda-au-purtat-tommyxzendaya-la-evenimentul-march-nyc-dedicat-artistilor/feed/ 0
Campionatul Național de Off Road ajunge la Târgoviște http://www.widemagazine.ro/campionatul-national-de-off-road-ajunge-la-targoviste/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=campionatul-national-de-off-road-ajunge-la-targoviste http://www.widemagazine.ro/campionatul-national-de-off-road-ajunge-la-targoviste/#respond Tue, 22 Oct 2019 18:18:05 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14619 Campionatului Național de Off Road va fi găzduit din nou de fosta capitală a Țării Românești. Etapa a VII-a a Campionatului National se va desfășura în perioada 31 Octombrie – 3 Noiembrie, în Târgoviște.

Organizată de Clubul Off Road București CORB 44, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște, Prefectura Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița și Regia Națională Romsilva, cea de a VII-a etapă de Off Road București din calendarul competițional 2019 se anunță incendiară.

Echipa organizatoare, CORB44, promite trasee inedite care vor pune la încercare abilitățile de pilotaj și cele de navigare ale participanților, pentru toate clasele sportive: Standard A, B și C, Open și SSV, Extrem cât și pentru cele două clase Promo și Hobby. Vor fi motoare încinse, adrenalină dusă la cote înalte și trasee între 60 și 110 km lungime, diferențiat ca dificultate, în fiecare zi din cele doua de Trophy, ale etapei de Off Road desfășurate la Târgoviște.

Pentru că este al șaselea an când CORB 44 organizeaza etape în Campionatul Național de Off Road, clubul sportiv vine cu o surpriză pentru concurenții.

Cei care nu au reușit să își pună la punct mașinile pentru a participa în această etapă, au ocazia să parcurgă traseul clasei Standard cot la cot cu echipajele deja consacrate ale acestui sport. Sportivii trebuie doar să se înscrie la clasa Promo, în cadrul CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS. Astfel, ei vor putea participa la această clasă care nu se punctează în cadrul Campionatului, dar le va aduce experiență deoarece traseul impune un grad de siguranță ridicat.

Pentru clasa Promo mașinile NU trebuie să fie dotate cu rollcage sau rollbar.
Clasa Hobby este tratată și în acest an ca o clasă pentru începători. Participarea acestor concurenti in etapa a VII-a poate fi ca o verificare a capacității fiecărui echipaj la clasele superioare din cadrul Campionatului, ceea ce le permite concurenților să se acomodeze cu atmosfera unei etape dar și cu viitorii adversari.

Copiloții vor avea ocazia să navigheze pe road book, dar ca masură de siguranță li se va oferi și track pentru confirmarea pozițiilor. Traseul va fi unul foarte apropiat ca nivel de dificultate de clasa Standard, în consecință vor putea intra în teren numai mașinile de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT.
Startul oficial al competiției va avea loc vineri dimineată începând cu ora 9, din parcarea din fața hotelului Valahia. Ruta concursului pentru primele două zile va fi pe raza comunelor Sotanga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Vulcana de Sus. Startul în concurs va fi din comuna Sotanga.

Pentru primele două zile de concurs, lungimea traseului va fi diferită de la clasă la clasă. Pentru clasa Extrem, sportivii vor avea de parcurs aproximativ 60 km pe zi, Open 70 km pe zi și Standard 110 km. Sportivii clasei Hobby vor avea pe parcursul concursului mai multe stagii de navigare, de probe special și de aplicații practice (teorie și practică privind ABC-ul în off road). Ruta traseelor este adaptată fiecărei clase în parte și poate suporta modificări în funcție de capriciile vremii.

Trialul va avea loc duminică 3 noiembrie, incăpand cu ora 10, în zona situată între benzinăria Mol (de la ieșirea spre Pucioasa) și complexul Rezidențial Class Park (str. Mihai Bravu nr.1, Târgoviște). Trialul urban este proba spectaculoasă ce poate fi urmărită live de spectatori.

Festivitatea de premiere va avea loc la finalul trialului, în aceeași locație.

Mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor noștri!

Sponsori: Ford Trucks/Cefin Trucks, EJOT, Generali Asigurări, Kaufland România, Nokian by Vianor, Moțul, Euronautica, Matra Systems, Nexxon, Class Park, BeautyOne, Neoland Logic Solution și Fan Courier.
Sponsorii campionatului: Nexxon și GTG Auto 4×4 Shop.
Media: XSperience Media.
Parteneri: Ministerul Mediului și Pădurilor, Regia Natională a Pădurilor – Romsilva, Inspectoratul pentru Situații de Urgente Dâmbovița, Jandarmeria Dâmbovița, Direcția Judeteană Dâmbovița și a Municipiului. Târgoviște de Poliție Circulație.

Vă asteptăm alături de noi!

]]>
http://www.widemagazine.ro/campionatul-national-de-off-road-ajunge-la-targoviste/feed/ 0
Back to School! Campania “Dăruiește Zâmbete” a ajuns la final http://www.widemagazine.ro/back-to-school-campania-daruieste-zambete-a-ajuns-la-final/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=back-to-school-campania-daruieste-zambete-a-ajuns-la-final http://www.widemagazine.ro/back-to-school-campania-daruieste-zambete-a-ajuns-la-final/#respond Tue, 22 Oct 2019 18:13:30 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14616 Zâmbete, fericire și momente de neuitat – acestea au stat la baza „Back to School 2019” – campania organizată de către ECCO în colaborare cu Fundația Regală Margareta a României.

Desfășurată în perioada 29.08 – 15.09.2019, aceasta și-a propus să adune rechizite pentru copiii din medii defavoritate pentru a îi ajuta în lupta împotriva abandonului școalar și să ducă la bun sfârșit anul de învățământ 2019/2020.

ECCO le mulțumește celor ce au „Donat șansa la educație”
Timp de 2 săptămâni, cei care au donat ghiozdane, creioane, penare, etc, la punctele de colectare din fiecare magazin ECCO, au fost „răsplătiți” cu o reducere de 20% la încălțămintea neredusă pentru copii.
Campania, devenită o tradiție pentru ECCO, continuă să facă parte din lupta pe care o ducem împotriva abandonului școlar din țara noastră și își propune să continue să îi ajute pe cei mici când fac primii pași pe poarta școlii,

„Îmi pare foarte bine că am reușit să ducem la bun sfârșit proiectul Back to School, proiect la care țin foarte mult. Din păcate România nu are cele mai bune statistici când vine vorba de abandonul școlar, iar fără educație șansa la o viață mai bună se reduce considerabil. Colegii noștri, clienții ECCO, dar și comunitatea Transylvania College s-au alăturat acestui proiect, au donat și împreună am reușit să ajungem la cei care au nevoie de noi. Doresc pe această cale să le mulțumesc pentru sprijinul lor, fără ei nu am fi reușit! Povestea merge mai departe și speram ca și la anul să continuăm acest minunat proiect.” A declarat Victor Tighinean, Directorul General ECCO Romania.

Back to school – 2019 – în cifre
La fel ca în anii precedenți, ECCO împreună cu prietenii de la Fundația Regală Margareta a României, au reușit să ajungă cu succes la 220 de copii.

200 de copii din 3 centre de tip after school din județele Maramureș, Constanța și Ialomița.
20 de familii, cazuri individuale din București, Ilfov și Bistrița.

Fundația Regală Margareta a României (FRMR) a fost înființată în 1990 de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai I.

De-a lungul celor peste 29 de ani de activitate, Fundația s-a implicat în numeroase proiecte sociale, culturale şi de susținere a educației şi talentului artistic. În prezent, Fundația Regală Margareta a României este o organizație neguvernamentală de elită, care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.

„Colaborarea noastră cu ECCO a început din dorința de a oferi copiilor din medii defavorizate rechizitele necesare pentru a putea merge la școală. Din păcate, mulți dintre ei provin din familii nevoiașe, care nu au posibilitatea să le ofere condițiile și materialele de care au nevoie pentru a învăța. Rechizitele primite reprezintă astfel un real ajutor pentru ei. Prin programele noastre, luptăm pentru reducerea abandonului școlar de peste 29 de ani. Ne bucurăm că, de-a lungul timpului, am reușit să îmbunătățim condițiile de viață pentru sute de copii și să îi sprijinim pentru ca ei să rămână în sistemul de învățământ. Credem că doar împreună putem face lucruri frumoase și de aceea orice ajutor, de orice fel, este întotdeauna binevenit” a declarat Sorin Marinescu de la Fundația Regală Margareta a României.

Mulțumim partenerilor: Fundația Regală Margareta a României, Transylvania College, Formula S și comunității ECCO pentru sprijinul acordat în acest proiect.

Despre ECCO
ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 90 de țări, la peste 2.200 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963, și are peste 21.000 de angajați în întreaga lume.

]]>
http://www.widemagazine.ro/back-to-school-campania-daruieste-zambete-a-ajuns-la-final/feed/ 0
Un Halloween petrecăreț pentru orice monstruleț Șase zile de distracție la ParkLake Shopping Center http://www.widemagazine.ro/un-halloween-petrecaret-pentru-orice-monstrulet-sase-zile-de-distractie-la-parklake-shopping-center/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=un-halloween-petrecaret-pentru-orice-monstrulet-sase-zile-de-distractie-la-parklake-shopping-center http://www.widemagazine.ro/un-halloween-petrecaret-pentru-orice-monstrulet-sase-zile-de-distractie-la-parklake-shopping-center/#respond Mon, 21 Oct 2019 16:55:15 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14612 În perioada 26 – 31 octombrie, la ParkLake Shopping Center, bucureștenii vor fi întâmpinați de cele mai amuzante gazde: fantome, vampiri, vrăjitoare și alte creaturi ale nopții, puse pe șotii și joacă, zăbovesc pentru șase zile de distracție! Jocuri interactive, concursuri, ateliere creative, face painting, dansuri și surprize nemaiîntâlnite marchează finalul lunii octombrie într-un mod cu adevărat memorabil.

Copii și adulți deopotrivă sunt așteptați să își exprime creativitatea și să petreacă timp împreună în cadrul celor șase zile cu evenimente și ateliere tematice. Astfel, cei mici își vor exersa abilitățile fizice și își vor folosi energia pentru a câștiga competiții inedite: Bowling cu Monștri și Vrăjitoare, Leapșa Vampirilor, Ștafeta de Halloween sau Cursa Fantomelor vor pune la grea încercare îndemânarea și spiritul de echipă ale participanților. Iar dacă sportul reprezintă doar o mică parte din încercările de Halloween, creativitatea va juca un rol important în impresionarea gazdelor. Folosind lipici, hârtie, culori și multe alte materiale neconvenționale, copiii vor crea cele mai simpatice, amuzante și, desigur, prietenoase decorațiuni. În plus, totul se asezonează cu o veritabilă petrecere a strigoilor și o paradă a costumelor de Halloween, dar și cu face painting și figurine din baloane.

Activitățile se vor desfășura zilnic, timp de șase zile, alături de îndrăgitele personaje: sâmbătă – duminica, 26-27 octombrie, între orele 14:00 – 20:00 și luni-joi, 28-31 octombrie, între orele 18:00 – 20:00, părinții și copiii sunt așteptați la cel mai petrecăreț Halloween!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

]]>
http://www.widemagazine.ro/un-halloween-petrecaret-pentru-orice-monstrulet-sase-zile-de-distractie-la-parklake-shopping-center/feed/ 0
Monden, o colecție cu filosofii și obiective de viață http://www.widemagazine.ro/monden-o-colectie-cu-filosofii-si-obiective-de-viata/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=monden-o-colectie-cu-filosofii-si-obiective-de-viata http://www.widemagazine.ro/monden-o-colectie-cu-filosofii-si-obiective-de-viata/#respond Mon, 21 Oct 2019 16:51:34 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14608 Monarh Design a prezentat noua colecție în cadrul Romanian Fashion Philosophy, ediția cu numărul VII, ce a avut loc la Ambasad’Or Events. Colecția Monden vine la pachet cu filosofii de viață ale marilor înțelepți și transmite pozitivitate, bunăstare, încântare, entuziasm.

Inpirație de viață
Aristotel spunea că starea de bine nu este trecătoare, ci este rezultatul unei vieți bine trăite, așa că atenție! fiecare acțiune vă influențează nu doar starea prezentă, cât și pe cea viitoare. Fie că planifici un eveniment personal sau al unei persoane apropiate, este bine să intri în atmosferă cu ceva timp înainte. În acest fel creezi entuziasm pentru data evenimentului, ești mai motivat să te pregătești corespunzător și te vei bucura mai mult de evenimentul în sine.

Emoția planificării unei ținute, procesul de căutare a rochiei potrivite și alegerea unei coafuri – dacă știi să le percepi pozitiv, toate acestea sunt menite să te facă să te bucuri de viață.

Potrivit lui Martin Seligman, cu cât oamenii sunt mai fericiți, cu atât se focusează mai puțin pe lucruri negative. Acesta este și obiectivul colecției MONARH DESIGN, by Larisa Lupoiu: să te facă să conștientizezi pozitivul în fiecare situație, să apreciezi mai mult moda și să fii binedispus atunci când porți o creație vestimentară cu dichis.

Noua colecție
„Uneori visezi o colecție și aștepți momentul oportun să o creezi și să o anunți cu entuziasm, iar alteori, vrei să adaptezi și să coroborezi mesajul brandului la tot ce transmite conceptul evenimentului. De aici pleacă inspirația și astfel îți faci mai ușor un moad board, care include nu doar culori, elemente cheie, ci și stări pe care vrei să le transmiți prin intermediul hainelor. Pentru Romanian Fashion Philosophy, am inserat în conceptul colecției și ceva filosofie, pentru că trebuie să învățăm să ne bucurăm mai mult de tot ce trăim, de la faptul că ne trezim dimineața, că avem oameni dragi alături și până la lucruri simple, precum o rochie mult dorită, pe care o achiziționăm”, susține Larisa Lupoiu, fashion designer Monarh.

Colecția MONDEN prezentată la Romanian Fashion Philosophy conține doar piese alb și negru și este un statement al alegerilor cu care nu dai niciodată greș la evenimentele de seamă la care participi.

Piesele colecției MONDEN sunt potrivite pentru petreceri și, datorită designului special, te vei simți mai mulțumită de alegerile tale și de prezența impecabilă la evenimentele mondene.

Ținutele se pot comanda sau se pot cere la probă la Monarh Concept, situat pe Iancu de Hunedoara 33.

Fotografii: Dragoș Alexandru

Let fashion improve you!

]]>
http://www.widemagazine.ro/monden-o-colectie-cu-filosofii-si-obiective-de-viata/feed/ 0
Divele aleg întotdeauna Ginger Orange de la Sabon http://www.widemagazine.ro/divele-aleg-intotdeauna-ginger-orange-de-la-sabon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=divele-aleg-intotdeauna-ginger-orange-de-la-sabon http://www.widemagazine.ro/divele-aleg-intotdeauna-ginger-orange-de-la-sabon/#respond Fri, 18 Oct 2019 17:07:20 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14605 E joi seara, cel mai tare party de revistă e gata să înceapă și tu trebuie neapărat să strălucești, doar ești o divă! Încrezătoare în tine ca de fiecare dată, spotlight-ul trebuie să fie al tău. Ești the talk of the town! ☺ Secretul? Ginger Orange de la Sabon. Dă voie aromelor irezistibile să-ți trezească simțurile! Se anunță o petrecere de neuitat!

Ginger Orange – Un cocktail plin de vitalitate care îți aduce soarele și în cea mai înnorată zi!
Mai sunt doar câteva ore și încă ești la birou? Off, după o zi atât de lungă la serviciu, pregătirea pentru eveniment este ultimul lucru pe lista ta. Pe lângă outfit-ul care trebuie să fie neapărat ”instagrammable”, trebuie să strălucești like a beauty queen! Nu-i nimic, timpul nu este o problemă când ai un aliat cum este Sabon!

Simte sărutul proaspăt al soarelui pe pielea ta și testează, în plină toamnă, selecția de produse din gama Ginger Orange care îți vor garanta un aspect ca la Hollywood.

Știm, decizia însă este una dificilă, tocmai de aceea Sabon vine cu opțiuni pentru cele mai momentele în care ai nevoie de cineva ”de încredere”:

Option 1: Alege o textură delicată, spumoasă, infuzată cu patru uleiuri naturale: măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, pentru piele moale și mătăsoasă. Pentru că makes you look amazing.

Option 2: Alege scrubul pentru corp care conține o combinație exclusivă de săruri îmbogățițe cu minerale binefăcătoare și uleiuri botanice – migdale, jojoba, acai, andiroba. Pentru că makes you look great.

Option 3: Alege loțiunea de corp care este un elixir din șapte uleiuri botanice: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea. Pentru că makes you look glamorous.

Option 4: Alege laptele pentru corp, bogat în vitamina E, ce oferă un amestec de ulei de migdale, lapte ecologic de ovăz și păstrează pielea hidratată și fină. Pentru că makes you look like a star.

Option 5: Alege Body Gelée, un gel de corp revigorant, îmbogățit cu ulei de avocado hidratant și extract de Aloe Vera. Oferă-i pielii o senzație imediată de prospețime și răcoare. Pentru că makes you look happy.

Option 6: Alege untul, crema și săpunul lichid. Pentru că it makes you shine like a diamond.

Bonus: Alege EAU de Sabon, o apă de toaletă elegant și fresh, care poate fi folosită ca atare sau combinată cu alte produse din gama Ginger Orange. Pentru că it makes you look in love.

Seara este a ta! Enjoy the moment, de restul se ocupă Sabon!

When art meets Ginger Orange
În această lună, Cristi Gașpar a realizat lucrarea numită ”Ginger Orange”. Un ”New Age” Adam și Eva, proiectul său ilustrează povestea primului cuplu și misterul din jurul acestuia. Un el și o ea care se regăsesc de fiecare dată, o căutare reciprocă, inconștientă și irezistibilă, însuși rostul vieții omului.

*****
Despre Sabon
SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.
Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

]]>
http://www.widemagazine.ro/divele-aleg-intotdeauna-ginger-orange-de-la-sabon/feed/ 0
“The Addams Family / Familia Addams”: bizarul și fantomaticul pe marele ecran de Halloween http://www.widemagazine.ro/the-addams-family-familia-addams-bizarul-si-fantomaticul-pe-marele-ecran-de-halloween/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-addams-family-familia-addams-bizarul-si-fantomaticul-pe-marele-ecran-de-halloween http://www.widemagazine.ro/the-addams-family-familia-addams-bizarul-si-fantomaticul-pe-marele-ecran-de-halloween/#respond Tue, 15 Oct 2019 16:31:59 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14602 Chiar înainte de Halloween, familia Addams, iubită pentru ciudățenia și misterul ei, revine pe marele ecran într-o nouă serie de aventuri de animație, în care viețile tuturor sunt date peste cap în urma unei ciocniri neașteptate cu o vecină vedetă TV, într-o super comedie animată despre acceptare și iubire.

În primul film de animație cu cea mai cunoscută familie ciudată, Gomez, Morticia, Pugsley, Wednesday, Unhiul Fester și Bunica se reunesc cu o serie de personaje pentru a ne reaminti de ce sunt, cu adevărat, cei mai bizari oameni din cartier.

Noul film “The Addams Family / Familia Addams” este regizat de Conrad Vernon și Greg Tiernan, după un scenariu semnat de Matt Lieberman. Bazat pe faimoasa creație din New Yorker a lui Charles Addams, filmul spune o nouă poveste despre extravaganta familie care se vede nevoită acum să se adapteze secolului XXI.
Mult așteptata animație prinde viață cu ajutorul vocilor unice ale unor actori ca Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler și Allison Janney, cărora li se adaugă inegalabilul Snoop în rolul vărului IT.

Evenimentele secolului XXI dau năvală
Fericiți cu stilul de viață binecunoscut al familiei lor, Gomez și Morticia se pregătesc de vizita unor membri din familia extinsă, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizată pentru Pugsley.

Nici nu se așteaptă familia ca vecina lor – vedeta TV Margaux Needler – să construiască o comunitate prefabricată, plină de accente pop tehnicolor și de perfecționism. Odată ce ceața se ridică, Margaux este șocată să vadă casa degradată a familiei Addams în vârful dealului, singurul impediment care pare să stea în calea visului său de a vinde toate casele din cartier și de a deveni și mai adorată ca vedetă TV.

În același timp,
Pugsley se pregătește de complicatul ritual de “Sabre Mazurka”, ceremonia lui de maturizare, iar Wednesday se luptă cu demonii vârstei ei. Ea se împrietenește cu fiica lui Parker, împingând limitele Morticiei, mai ales când își setează obiective normale ca mersul la școala publică și intrarea în echipa de majorete.

Sunt siniștri, ciudați, misterioși și fantomatici
Pentru regizorii Conrad Vernon și Greg Tiernan unul dintre elementele cheie pentru a crea o nouă poveste proaspătă cu familia Addams a fost să apeleze la celebrele desene ale lui Charles Addams din revista New Yorker. Lansate în anii ’30, desenele sale pline de umbre serveau unei plăceri subsersive: teme întunecate, geniul clarobscurului și replici acide.

Abordarea a fost unică, desigur, mai ales că până acum au existat două scurte serii de animație la TV, dar niciun lungmetraj de animație. “Sigur că există un element al nostalgiei, dar filmul nu este o repornire. L-am văzut ca pe o altă cale de acces în această lume a familiei Addams”, spune producătorul Gail Berman.

“Am plecat de la desenele originale. În fiecare apariție, familia Addams era deja această unitate închegată. Așa că am vrut să pornim cu fiecare personaj din alt loc și să vedem ce ar deveni dacă am spune o poveste altfel”, spune Vernon.

Animați de ideea
de a face un film cu totul nou despre ciudata familie, echipa de producție avea deci toate ingredientele pentru a da o nouă viață clanului Addams. “Datorită animației avem multe feluri de a spune o poveste despre lucruri care nu sunt neapărat din lumea noastră. Pentru familia Addams am creat copaci mișcători și plicuri care vorbesc și, la un moment dat, am avut chiar mese care se mișcă și capete care sar în sus și în jos și cântă”, spune Vernon.

“Nu cred că există vreo diferență între a spune o poveste în live-action sau într-un film de animație. Însă povestea, ca orice poveste bună, trebuie să aibă miez și ceva cu care oamenii să empatizeze. Iar aceasta cu siguranță are”, spune Tiernan.

Odată ce tonul general al filmului a fost stabilit, echipa de creație a căutat modalități de a adapta desenele originale Addams pentru marele ecran. “Nu arată chiar ca în caricaturile lui Charles Addams, însă sunt inspirate de ele, sunt din același aluat, așa că au un element original în filmul nostru”, mai spune Tiernan.

Un tribut adus lui Charles Addams
Noua producție este, în mod cert, un omagiu adus creatorului extravagantei familii care ne descrețește frunțile.
“Când privești desenele lui Charles Addams, arta lui, nu ai cum să nu remarci atenția la cele mai mici detalii, felul în care se juca cu umbrele și luminile. Atmosfera creată de el avea și ceva întunecat și misterios, dar era așa de plăcută. E vorba de o ascuțime, o obscuritate pe care am vrut să o redăm în film”, spune Vernon.
Ca în orice film, crearea personajelor a fost un proces de colaborare în care comunicarea a primat. Iată și un exemplu: “L-am creat pe Gomez mai mare și mai puternic decât apare în alte producții și chiar a existat o îngrijorare că se va fâțâi de colo-colo, cumva împiedicându-se așa, neputând să facă ceea ce ne așteptam de la el. Trebuia să fie activ și impetuos, așa că ne-am uitat la cineva care să fie modelul fizic pentru el – Jackie Gleason. El nu e atât de mare ca Gleason, dar, cu siguranță, se mișcă aproape ca el. În plus, poate să facă aceleași mișcări și răsuciri binecunoscute”, explică Vernon.

Super animația inspirată din seria de desene originale marca Charles Addams și produsă de MGM are premiera în România pe 25 octombrie, în formatele 3D, subtitrat și dublat, filmul fiind distribuit de Forum Film.

SINOPSIS:
Sunteți pregătiți să pocniți din degete? De Halloween, clanul Addams, revine pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin. O aventură cu accente de comedie ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams.

Trailere
Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity, Studio Canal şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producții distribuite de Forum Film România, accesați:
https://www.cineforum.ro
https://www.facebook.com/CineForum.ro/
https://www.instagram.com/cineforumromania/
https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

]]>
http://www.widemagazine.ro/the-addams-family-familia-addams-bizarul-si-fantomaticul-pe-marele-ecran-de-halloween/feed/ 0
Delta Studio câștigă 5 premii la European Property Awards http://www.widemagazine.ro/delta-studio-castiga-5-premii-la-european-property-awards/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=delta-studio-castiga-5-premii-la-european-property-awards http://www.widemagazine.ro/delta-studio-castiga-5-premii-la-european-property-awards/#respond Fri, 11 Oct 2019 17:01:40 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14599 Delta Studio a participat în această vară la 5 secțiuni ale prestigiosului concurs International Property Awards, regiunea Europa. Calitatea proiectelor înscrise a adus companiei o importantă distincție la fiecare dintre secțiunile participante.

International Property Awards este astăzi o instituție reper în recunoașterea excelenței proiectelor la nivel global. Fondată în urmă cu 25 ani în Marea Britanie, competiția se adresează tuturor profesioniștilor implicați în dezvoltarea și implementarea proiectelor publice sau rezidențiale. Property Awards evaluează lucrările înscrise atât din punct de vedere al design-ului, cât și al managementului de proiect sau al componentei de marketing. Juriul format din experți internaționali desemnează în fiecare an realizările remarcabile din domeniul arhitecturii, amenajărilor sau proiectelor imobiliare.

Delta Studio a participat și a câștigat la ediția din acest an a competiției la următoarele categorii: Design interior de hotel, Design de showroom/retail, Arhitectură rezidențială, Design de bucătărie, Design de baie. Proiectele câștigătoare sunt concepute de arhitecții proprii ai companiei și de arhitecți colaboratori. Conceptele premiate sunt realizate cu produse oferite de către Delta Studio de la branduri internaționale de renume.

Moss Island, primul dintre câștigători, este un ambient minimalist de bucătărie ce îmbină elemente naturale și industriale și tehnologie pentru gătit de top. Italian Vibes este cel de-al doilea ambient dezvoltat de către Delta Studio, în colaborare cu brandul exclusivist Agape. Membrii juriului au recompensat totodată calitatea showroom-ului principal Răzoare, una dintre cele 11 sucursale ale companiei din România. Hilton Garden Inn Lipscani devine în urma distincției Property Awards cartea de vizită a companiei pentru proiecte în domeniul HoReCa. Nu în ultimul rând, Casa „Moltenia” exprimă calitatea produselor oferite de către Delta Studio pentru proiecte rezidențiale.

Regăsiți mai jos informațiile complete ale proiectelor premiate:
Moss Island | Kitchen Design – arh. Cristina Golban, Delta Studio
Italian Vibes | Bathroom Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio
Răzoare Showroom | Retail Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio
Hilton Garden Inn | Hotel Interior – arh. Alin Dobrescu, colaborator Delta Studio
Casa Moltenia | Architecture Single Residence – arh. Anca Constantin & arh. Ionut Constantin, colaboratori Delta Studio

Delta Studio activează de peste 22 ani pe piața amenajărilor și proiectelor din România, în segmentele rezidențial și public. Dezvoltarea companiei i-a adus statutul de furnizor de top în soluții complete de amenajare, adaptate nevoilor fiecărui client și partener. Integrarea serviciilor de consultanță și proiectare este un aspect cheie al companiei. Astăzi, Delta Studio poate derula proiectele de amenajare din stadiul de idee și până la detalii de execuție, oferind o gamă completă de produse.

]]>
http://www.widemagazine.ro/delta-studio-castiga-5-premii-la-european-property-awards/feed/ 0
TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ COLECȚIA CAPSULĂ COLABORATIVĂ TOMMYXZENDAYA TOAMNĂ 2019 http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-anunta-colectia-capsula-colaborativa-tommyxzendaya-toamna-2019/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tommy-hilfiger-anunta-colectia-capsula-colaborativa-tommyxzendaya-toamna-2019 http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-anunta-colectia-capsula-colaborativa-tommyxzendaya-toamna-2019/#respond Wed, 09 Oct 2019 15:58:32 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14596 Tommy Hilfiger anunță colecția capsulă TommyXZendaya Toamnă 2019 creată de designer-ul american Tommy Hilfiger în colaborare cu actrița și ambasadoarea de brand TOMMY HILFIGER la nivel global, Zendaya, și arhitectul de imagine, Law Roach. După succesul primei colecții capsulă colaborative TommyXZendaya Primăvară 2019, Zendaya apare din nou în campania multimedia a colecției, lansată la nivel global în toamna anului 2019.

„Ca doi optimiști convinși, eu și Zendaya am dorit să găsim noi modalități de a sărbători puterea feminină prin modă”, a spus Tommy Hilfiger. „Colecția TommyXZendaya Toamnă 2019 provoacă și redefinește curentul power dressing. Conceptul a evoluat astăzi mai degrabă într-o stare de spirit decât un stil vestimentar. Această a doua colaborare este un îndemn ca toată lumea să-și îmbrățișeze unicitatea și să-și sărbătorească individualitatea în termenii proprii”.

„Pentru această a doua colecție am fost inspirată să creez piese îndrăznețe și puternice infuzate cu ADN-ul american, chintesența TOMMY HILFIGER, care evocă sentimente de forță și încredere”, a spus Zendaya. „Este vorba despre redefinirea a ceea ce înseamnă power dressing în ziua de azi. Abia aștept să văd cum fanii din întreaga lume vor interpreta fiecare look într-un stil care le este propriu.”

Campania integrată TommyXZendaya Toamna 2019 a fost filmată prin obiectivul inconfundabil al lui Steven Klein, care a surprins un grup de femei încrezătoare, inclusiv Zendaya, pe un fundal urban corporativ și structurat. Campania de inspirație cinematografică este prezentată în videoclipuri exclusive, tipar, online și outdoor media. Acestea sunt susținute de activări unice destinate consumatorilor, continuând să aducă la viață perspectiva brandului asupra culturii pop în întreaga lume.

Colecția TommyXZendaya Toamnă 2019 este o celebrare a curentului power dressing iconic din anii ’70, îmbinat cu moștenirea clasică americană a brandului TOMMY HILFIGER. Paleta de culori monocrome se imbină cu vișiniul bogat și nuanțe metalice, în timp ce o fuziune de printuri și buline aduc un twist neașteptat siluetelor structurate și șalurilor. Pielea fină, blănurile artificiale, și catifeaua bogată la care s-au adăugat detalii metalice argintii adaugă o notă de lux. Imprimeul tip houndstooth innobilează paltonul atemporal, sacoul cu talie îngustă și pantalonii largi. Imprimeurile constelații precum și motivele tip leopard și imprimeurile cu aspect de șarpe adaugă o notă jucăușă fustelor maxi și rochiior petrecute. De la îmbrăcăminte și accesorii la costume de baie și lenjerie de corp, colecția TommyXZendaya Toamna 2019 este puternică și încrezătoare, reimaginând stiluri definitorii pentru o epocă cu o notă îndrăzneață.

Moștenirea brandului TOMMY HILFIGER este strâns legată de colaborarea cu figuri iconice ale culturii pop din modă, muzică, artă și divertisment. În anii ‘90, Tommy Hilfiger a fost unul dintre primii designeri care au îmbinat moda și celebritatea. A devenit un pionier în industrie îmbrăcând tineri artiști precum Aaliyah, Mark Ronson și Usher și muzicieni precum David Bowie și Beyoncé în campaniile sale de publicitate. De curând a colaborat cu modelul internațional Gigi Hadid, realizând patru colecții capsulă și este partener cu de cinci ori Campionul Mondial FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton, într-o colecție colaborativă TommyXLewis.

Prietenii și fanii brandului sunt invitați să se alăture conversației pe social media folosind #TommyXZendaya, #TommyHilfiger, @TommyHilfiger și @Zendaya.

Colecția TommyXZendaya Toamnă 2019 va fi disponibilă în magazinele selecționate din România începând cu data de 7 octombrie.

# # #

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

]]>
http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-anunta-colectia-capsula-colaborativa-tommyxzendaya-toamna-2019/feed/ 0
Compania românească Retargeting.biz devine partenerul gigantului francez PrestaShop http://www.widemagazine.ro/compania-romaneasca-retargeting-biz-devine-partenerul-gigantului-francez-prestashop/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=compania-romaneasca-retargeting-biz-devine-partenerul-gigantului-francez-prestashop http://www.widemagazine.ro/compania-romaneasca-retargeting-biz-devine-partenerul-gigantului-francez-prestashop/#respond Wed, 09 Oct 2019 15:55:09 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=14593 După ce a primit “Like” de la Facebook și Google, tânărul antreprenor Rareș Bănescu continuă ascensiunea pe piața de marketing online automatizat din Europa Centrală și de Est (CEE) și poziționează compania Retargeting.biz în grupul exclusivist al companiilor de top din tehnologie.

După 4 ani în care s-a dedicat dezvoltării pieței de eCommerce din România și CEE, Retargeting.biz înregistrează un nou succes și se îndreaptă spre noi orizonturi în business alături de gigantul francez PrestaShop.

Astfel, din luna septembrie, Retargeting.biz a devenit primul partener din România al companiei PrestaShop, cea de-a doua cea mai utilizată platformă de eCommerce open source din lume.

Împreună cu PrestaShop, Retargeting.biz va pune accentul pe dezvoltarea piețelor din Europa de Est și de Vest, mai exact Spania și Italia. Parteneriatul cu PrestaShop conferă softului Retargeting.biz o vizibilitate mult mai mare în rândul magazinelor online dezvoltate pe platforma Prestashop, plus deschiderea pe piețele din Italia și Spania.

“În acești 4 ani de muncă asiduă, chiar mai mult de 4 ani, putem spune că Retargeting.biz culege roadele în stil mare. Practic, din luna septembrie am devenit partenerii unuia dintre coloșii eCommerce-ului, PrestaShop. Acest lucru înseamnă că produsul nostru va avea o expunere mai mare în Europa de Est, dar și Italia și Spania, două piețe noi pentru noi”, spune Rareș Bănescu, fondator și CEO Retargeting.biz.

„Compania PrestaShop este încântată să lucreze cu Retargeting.biz, o companie românească cu o creștere rapidă, expertă în automatizarea marketingului. Acest parteneriat era absolut necesar pentru ca piața din estul Europei să aibă acces la tool-ul de digital marketing automatizat creat de Retargeting.biz„, spune Arnaud Vançon, International Partner Manager PrestaShop.

În urma partneriatului, unul dintre cele mai importante beneficii ale magazinelor online realizate în PrestaShop este că Plugin-ul Retargeting este listat direct in marketplace-ul PrestaShop și poate fi instalat doar din câteva click-uri. Cu ajutorul plugin-ului Retargeting, magazinele online își pot crește vânzările exponențial prin automatizarea campaniilor de digital marketing.

Un prim proiect realizat de Retargeting.biz și PrestaShop a fost organizarea evenimentului “PrestaShop Day Milan 2019”, ce a avut loc pe 26 septembrie, în Milano. La eveniment au participat 35 public speakers, 800 experți în marketing-ul digital și s-au desfășurat 26 conferințe și workshop-uri, plus sesiuni de pitching, ce au avut ca scop transformarea ideilor în proiecte de eCommerce de succes și accelerarea start-up-urilor deja lansate prin strategii create de experți în domeniu.

]]>
http://www.widemagazine.ro/compania-romaneasca-retargeting-biz-devine-partenerul-gigantului-francez-prestashop/feed/ 0