Wide Magazine http://www.widemagazine.ro Lifestyle & cool experiences in Bucharest and Romania Tue, 04 Aug 2020 20:00:57 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.19 Actrita Sabina Lisievici promovează frumusetea naturală pe plaje pustii! http://www.widemagazine.ro/actrita-sabina-lisievici-promoveaza-frumusetea-naturala-pe-plaje-pustii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=actrita-sabina-lisievici-promoveaza-frumusetea-naturala-pe-plaje-pustii http://www.widemagazine.ro/actrita-sabina-lisievici-promoveaza-frumusetea-naturala-pe-plaje-pustii/#respond Tue, 04 Aug 2020 19:58:17 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15153 După o perioada buna de stat in casa, frumoasa actrita Sabina Lisievici și-a făcut curaj și a plecat la mare. Fiind o mare iubitoare de apa și nisip, Sabina a profitat de ocazie și a realizat o ședința foto pe plaja, fără pic de machiaj!

“Pentru mine aceasta perioada de stat in casa, a însemnat o binecuvântare pentru ten, pentru ca am făcut o pauza de la machiaj. Îmi place sa ma machiez zilnic și observ ca după o anumită perioada, tenul începe sa își piardă din strălucire. Așadar pentru tenul meu, a fost perfect!”, a declarat actrita Sabina Lisievici.

Departe de ochii curiosilor, actrita a ales plaja pustie de la Vadu. “Iubesc marea și tot ce tine de ea, iubesc plajele pustii, iar cea de la Vadu este absolut magnifica. Nu am plecat de acasă cu ideea de a face un Shooting, dar atât de mult m-a inspirat peisajul, încât am zis sa profit de ocazie! Îmi plac pozele naturale, îmi place frumusetea naturală și tind sa cred ca noua femeilor, nu ar trebuie sa ne fie rusine sa fim naturale, indiferent de vârsta. Spun asta pentru ca am văzut multe femei care și la plaja vin machiate. Femeile sunt frumoase oricum, dar mai ales naturale!”, a declarat actrita.

Sabina Lisievici este actrita, designer si poet. Pana la vârsta de 30 ani, Sabina are un CV impresionat. A scris prima sa carte la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani a primit marele trofeu Nichita Stănescu pentru întreaga carieră. In 2019 a urmat o carte de poezii, “Arde-ma in versuri”. A plecat in America unde a urmat Cursurile școlii de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore. A jucat in 3 filme de succes, printre care “Back 2 Back”, alături de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky și mulți alții. A făcut parte din distribuția serialului românesc „Iubiri secrete”, alături de Eugenia Şerban, Mircea Dumbăreanu. Tot in America a jucat în “I am not for sale”– film de lungmetraj și cinema și “Wild sunflower” un film de scurtmetraj produs de ea și regizat de către regizorul nominalizat la Oscar Jhonathan Heap, în care a avut rol principal.

]]>
http://www.widemagazine.ro/actrita-sabina-lisievici-promoveaza-frumusetea-naturala-pe-plaje-pustii/feed/ 0
Tot ce este esențial pentru o vară perfectă: noua colecție Sabon, Mango – Kiwi http://www.widemagazine.ro/tot-ce-este-esential-pentru-o-vara-perfecta-noua-colectie-sabon-mango-kiwi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tot-ce-este-esential-pentru-o-vara-perfecta-noua-colectie-sabon-mango-kiwi http://www.widemagazine.ro/tot-ce-este-esential-pentru-o-vara-perfecta-noua-colectie-sabon-mango-kiwi/#respond Mon, 03 Aug 2020 17:06:28 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15147 Trăim o perioadă aparte și fiecare plan de vacanță, compus cât mai frumos pentru a ne bucura de vară și de cei dragi în siguranță, este minunat. Oriunde ne vor purta pașii în această vară, Sabon ne completează bagajul cu tot ce avem nevoie pentru ca pielea noastră să fie așa cum o iubim, perfectă: noua gamă Mango – Kiwi. Chiar dacă nu ajungem în cele mai tropicale insule anul acesta, nu înseamnă că nu ne putem desfăta cu arome exotice precum cele fructate din colecția Sabon.

Ești pregătită pentru o nouă aventură Sabon? ☺

Spre Tropice împreună cu Sabon!
Zilele toride de vară își lasă o delicată amprentă asupra pielii și de aceea Sabon are grijă să îți ofere acele produse esențiale pentru un tonus splendid în orice moment. Include în ritualul tău zilnic produse care îți răsfață pielea, lăsând-o hidratată, mătăsoasă și parfumată printr-un mix fresh de arome: mango și kiwi.

Încearcă noua gamă Sabon și îți vei putea dezmierda simțurile cu savoarea dulce de mango, contopită cu notele proaspete și delicioase de kiwi, împreună cu o grațioasă aromă de pere și litchi, totul urmat de robustețea moscului, oferind produselor Sabon din gama Mango – Kiwi un parfum incredibil de plăcut și de neuitat.

O explozie intensă de arome, o exuberanță înmiresmată, o aventură acidulată și seducătoare este ceea ce vei regăsi în fiecare produs din această colecție – ulei de duș, exfoliant, loțiune și lapte de corp, body gelée, cremă de mâini, săpun lichid și aromă de cameră. Texturi ușoare, ingrediente fresh precum ulei de avocado hidratant, extract de Aloe Vera și extract de alge și răchitan, senzație imediată de prospețime și răcoare sunt doar câteva dintre beneficiile Sabon.

Îți mai poți imagina o vară fără gama Sabon Mango – Kiwi? Nici nu încerca să reziști tentației! ☺ Protejează-ți pielea optim pentru ca vara ta să fie una perfectă, iar tu să te bucuri mereu de fiecare experiență la cote maxime.

Intră pe www.sabon.ro sau mergi în magazinele Sabon, urmând o conduită sănătoasă, și descoperă incredibilele produse Mango – Kiwi. Îngrijește-ți corpul și sufletul împreună cu Sabon!

Rămâi îndrăgostită de frumusețea ta unică!

*****
Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

]]>
http://www.widemagazine.ro/tot-ce-este-esential-pentru-o-vara-perfecta-noua-colectie-sabon-mango-kiwi/feed/ 0
5 Semne ca ai nevoie de o companie de outsourcing IT http://www.widemagazine.ro/5-semne-ca-ai-nevoie-de-o-companie-de-outsourcing-it/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=5-semne-ca-ai-nevoie-de-o-companie-de-outsourcing-it http://www.widemagazine.ro/5-semne-ca-ai-nevoie-de-o-companie-de-outsourcing-it/#respond Thu, 16 Jul 2020 14:09:24 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15140 De Mihai Iancu, CEO Rezolv IT
Se spune că o companie IT face o treabă bună atunci când e nevoie să intervină minim asupra infrastructurii, iar toate modificările sunt făcute cu un impact minim asupra activității și business-ului. În lipsa unei echipe de profesioniști care să se ocupe de partea de IT, problemele uzuale pot îngreuna destul de rău activitatea. Iar timpul ăsta pierdut se traduce în bani pierduți și creează și frustrare.

Am pus la punct o listă cu cele mai comune incidente care pot impacta puternic activitatea oricărei companii dacă nu se ocupă nimeni de rezolvarea lor.

Brusc, calculatoarele functionează mai greu
Este foarte comun ca posturile de lucru să funcționeze mai greu, de la o zi la alta. Pe măsură ce Windows 10 se actualizează, de cele mai multe ori lucrul cu aplicațiile se desfășoară mai îngreunat. O companie de outsourcing IT verifică logurile sistemului, rezolvă erorile și dezactivează din procesele nefolositoare de sistem, pentru a restabili viteza obișnuită de lucru.

Printezi în biroul vecin, că nu are cine să instaleze imprimanta
E frustrant când ai treabă, dar printezi la imprimanta colegei, că nu are cine să o instaleze pe stația ta de lucru. Sau poate printarea funcționa, până la o actualizare a sistemului de operare. O companie de outsourcing IT ar putea rezolva problema, dacă aceasta este de natură software, în maxim 15 minute, fără să fie nevoie să se deplaseze la sediu.

Cauți lucruri pe net și ești asaltat de notificări
E nasol ca la fiecare căutare pe net să te trezești bombardat cu notificări de la diverse site-uri, sau eventual reclame care se oferă să-ți vândă fel de fel de produse. Sau, și mai rău, niște domnișoare semi-nud… și poate nici nu ești singur în birou. Nici măcar nu e nevoie să fi accesat genul ăsta de pagini ca să apară diferite notificări din categoria “adult”… Situația creată sigur ar fi cel puțin stânjenitoare. O companie de outsourcing IT ar putea rezolva rapid problema, folosind diverse aplicații antimalware și dezinfectând cu discernământ fișierele descoperite ca fiind malițioase.

Windows-ul nu mai pornește și te frustrezi căutând rezolvări pe net
Se întâmplă ca, după câte un update de Windows să nu mai funcționeze nimic. Scenariul cel mai nasol e când lași calculatorul seara funcțional, iar dimineață pur și simplu nu se mai încarcă Windows-ul. Și ai treabă și trebuie să te ocupi de lucruri la prima oră de dimineață, dar în loc să faci asta, cauți tutoriale pe net și încerci să resuscitezi calculatorul. O companie de outsourcing IT ar ști exact cum să gestioneze această situație și ar găsi o rezolvare rapidă.

Ai o problemă cu aplicația de email fix când ai un mail urgent de trimis
Emailul este o metodă cheie de comunicare, iar o mare parte din “treabă” se desfășoară pe mail. E foarte complicat ca fix în momentele în care ai mai mare nevoie de el, să constați că nu mai merge. Și nu știi ce să îi faci, îl închizi și redeschizi, dar face la fel. Știu, primul instinct este să trimiți mailul de pe telefon, dar nu vei putea trimite în acest fel toate emailurile. O companie de outsourcing IT poate remedia foarte rapid problema, ca tu să pierzi cât mai puțin timp.

Dacă vrei să scapi de toate aceste probleme banale, apelează la serviciile RezolvIT. O echipă de profesioniști care înțelege cum funcționează legile lui Murphy în IT și e capabilă să rezolve rapid problemele care țin business-ul sau părți din business pe loc. Rezolv IT oferă servicii IT companiilor din București încă din anul 2005. De-a lungul timpului, a dovedit că este un furnizor complet de servicii și un partener de încredere pentru clienții săi.

]]>
http://www.widemagazine.ro/5-semne-ca-ai-nevoie-de-o-companie-de-outsourcing-it/feed/ 0
TOMMY HILFIGER SE ANGAJEAZĂ SĂ PROMOVEZE REPREZENTAREA MINORITĂȚILOR ÎN CADRUL MODEI ȘI INDUSTRIILOR CREATIVE http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-se-angajeaza-sa-promoveze-reprezentarea-minoritatilor-in-cadrul-modei-si-industriilor-creative/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tommy-hilfiger-se-angajeaza-sa-promoveze-reprezentarea-minoritatilor-in-cadrul-modei-si-industriilor-creative http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-se-angajeaza-sa-promoveze-reprezentarea-minoritatilor-in-cadrul-modei-si-industriilor-creative/#respond Thu, 09 Jul 2020 17:53:14 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15135 Pe data de 31 mai 2020, designerul american Tommy Hilfiger a cerut o schimbare îndrăzneață în sprijinul Mișcării Black Lives Matter, afirmând: „Ceea ce se întâmplă nu este în regulă. Avem nevoie de acțiune.”

După ce a ascultat, reflectat și discutat, următorul pas al brandului TOMMY HILFIGER în această călătorie este să angajeze 5 milioane de dolari în finanțare anuală către o platformă cu 3 piloni, cu misiunea de a promova reprezentarea minorităților în modă și nu numai.

Tommy Hilfiger lansează Programul People’s Place, o platformă cu trei piloni, cu un angajament minim inițial de 5 milioane de dolari în finanțare anuală pentru următorii trei ani, care va căuta să promoveze reprezentarea negrilor, indigenilor și a persoanelor de culoare (BIPOC) în cadrul modei și al industriilor creative. Centrându-se în jurul parteneriatelor, al accesului la carieră și al leadership-ului în industrie, programul urmărește să obțină schimbări solide, pe termen lung.

Parteneriate & Reprezentare:
TOMMY HILFIGER își va diversifica resursa de talente, concentrându-se pe colaborări care au ca scop specific creșterea vizibilității minorităților, și se va asocia cu organizații și parteneri creativi a căror misiune este să promoveze reprezentarea și egalitatea în industria de modă a comunităților BIPOC.

Sprijin în carieră și acces la industrie:
Pentru a promova reprezentarea minorităților în cadrul modei și a industriilor creative, brandul își va folosi cunoștințele și resursele pentru a asigura oportunități de carieră, oferind acces la informații sau materiale fizice, sfaturi de specialitate, introducerea în industrie și multe altele.

Leadership de industrie:
Pentru a crește reprezentarea la toate nivelurile, TOMMY HILFIGER se va angaja să realizeze o analiză independentă privind diversitatea, echitatea și includerea în industria modei, la nivelul întregii industrii, și va lucra la crearea unor planuri de acțiune concrete pe care să le folosească intern și care să poată fi împărtășite și cu ceilalți jucători din industrie.

La sfârșitul lunii mai, Tommy Hilfiger a făcut un apel la acțiune atât în numele său, cât și al brandului care îi poartă numele, pe fondul mișcării Black Lives Matter. Aceasta a determinat o schimbare către o cultură de ascultare, învățare și implicare atât internă, cât și în industria modei pentru a înțelege mai bine rolul pe care ar trebui să îl joace brandul pentru a sprijini comunitățile BIPOC. Acest angajament pune în acțiune viziunea mai largă a lui Tommy Hilfiger de a conduce schimbări în întreaga industrie și consolidează misiunea de sustenabilitate socială și de mediu a companiei de a crea o modă care să nu irosească nimic și să îi întâmpine pe toți.

„Ceea ce se întâmplă cu comunitățile de negri din SUA și din întreaga lume nu ar trebui să se petreacă în societatea noastră”, a spus Tommy Hilfiger. „Faptul că a continuat să existe în industria noastră – în mod deschis și sistematic – este inacceptabil. Suntem cu mult în urma punctului unde ar trebui să fim pentru a obține o reprezentare diversă. Nu ar fi trebuit să dureze atât de mult să recunoaștem asta, dar suntem hotărâți și ne-am angajat să o schimbăm de acum înainte. Vom fi intenționați, neînfricați și de neclintit în acțiunile pe care le întreprindem. Prin programul People’s Place, vom folosi platforma noastră pentru a crea oportunități și pentru a susține ceea ce este corect.”

Numele programului își are originea în primul magazin al lui Tommy Hilfiger, care a fost deschis în 1969 în Elmira, New York, orașul natal al acestuia. La doar 18 ani, Hilfiger a creat People’s Place ca un spațiu unde oamenii din toate domeniile să se reunească pentru a se bucura de artă, muzică, modă și cultură pop. Format de revoluția culturală din anii ’60, magazinul original a încurajat un schimb de idei, a încurajat auto-exprimarea autentică și a contestat normele sociale. În acest spirit a fost fondat și va continua să se extindă noul program People’s Place.

„În calitate de companie, nu simțim că am făcut suficient până acum”, a declarat Martijn Hagman, CEO, Tommy Hilfiger Global și PVH Europe. „Dar suntem hotărâți să facem mai mai bine. Luăm măsuri imediate pentru a ne asigura că cei din comunitățile BIPOC prezenți în industria modei se simt reprezentați, auziți și bineveniți așa cum ar trebui. Călătoria People’s Place începe acum cu o structură de guvernare internă dedicată, care va conduce și raporta regulat asupra obiectivelor pe termen lung ale platformei. Acesta este un angajament ferm și primul pas într-o călătorie lungă pentru realizarea programului People’s Place”.

Tommy Hilfiger construiește o structură de guvernare pentru a supraveghea programul People’s Place și pentru a asigura succesul acestuia. Conducerea principală va fi numită pentru a direcționa programul, pentru a accelera creșterea internă și externă și pentru a menține concentrarea asupra transparenței prin raportarea periodică a progreselor și impactului realizat. Echipa People’s Place Program se ocupă în prezent de discuții cu partenerii și colegii din industrie, care pot ajuta la avansarea misiunii platformei și la maximizarea impactului în întregul domeniu al modei.

PVH Corp. și întregul său portofoliu de marcă ia o poziție împotriva rasismului. PVH își va folosi resursele și platformele pentru TOMMY HILFIGER, CALVIN KLEIN, IZOD, Van Heusen, ARROW, Warner, Olga, True & Co. și Geoffrey Beene pentru a ajuta la încheierea inegalității rasiale. Fundația PVH a donat câte 100.000 de dolari către NAACP Legal Defense și Education Fund, care sprijină justiția rasială prin pledoarie, litigii de impact și educație, și către The National Urban League, o organizație istorică pentru drepturile civile dedicată abilitării economice, egalității și justiției sociale. Pe parcursul lunii iunie, Fundația PVH a direcționat 100% din donațiile caritabile făcute de asociați la nivel global organizațiilor care sprijină justiția rasială.

Ca parte a familiei PVH, Tommy Hilfiger va lua, de asemenea, măsuri interne imediate pentru a deveni o organizație mai informată, mai puțin părtinitoare, cu un puternic sentiment de apartenență. Pentru a rezolva deficiențele reprezentării sale interne ale BIPOC, compania a lansat un plan de acțiune cuprinzător ca punct de plecare în călătoria sa pentru a aborda în continuare discriminarea, nedreptatea, inegalitatea și rasismul. Planul de acțiune cuprinzător va contura modul în care compania se apropie mai mult de reflectarea diversității bazei sale de consum. Aceasta începe cu următorii pași:

Ascultă:
Crearea mai multor oportunități pentru ca toți asociații să asculte și să fie auziți.

Dotarea liderilor și angajarea managerilor de la toate nivelurile cu instrumente și resurse pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a rasismului sistematic, a privilegiului și prejudecății pentru a deveni aliați și susținători mai puternici ai schimbării.

Învață:
Desfășurarea obligatorie a formării continue privind prejudecata inconștientă pentru toți asociații
Crearea unui canal de resurse digitale dedicat Incluziunii și Diversității, accesibil tuturor asociaților.
Lansarea unei serii de evenimente educaționale și informaționale pentru asociații din justiția rasială.

Acționează:
Extinderea grupurilor de resurse de afaceri pentru a include capitole regionale dedicate avansării, abilitării și amplificării vocilor BIPOC în birourile noastre din întreaga lume.

Atragerea unor resurse umane mai diverse prin evoluția politicilor și practicilor de recrutare, dezvoltarea unei rețele mai largi și creșterea reprezentativă la toate nivelurile organizației.

Prietenii și fanii brandului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #Tommy Hilfiger și @TommyHilfiger.

# # #

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

]]>
http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-se-angajeaza-sa-promoveze-reprezentarea-minoritatilor-in-cadrul-modei-si-industriilor-creative/feed/ 0
MODA PENTRU ZILELE DE VARĂ http://www.widemagazine.ro/moda-pentru-zilele-de-vara/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=moda-pentru-zilele-de-vara http://www.widemagazine.ro/moda-pentru-zilele-de-vara/#respond Wed, 08 Jul 2020 15:35:41 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15132 Vara înseamnă pentru mulți dintre noi călătorii, noi explorări și aventuri, dar și nerăbdarea simțită în fața acestora. Cu toate acestea, vara aduce cu ea și obișnuitele zile la birou, drumurile lungi făcute între diverse puncte din oraș, întâlnirile, ședințele, proiectele care ne rețin atenția până seara, sau cinele cu prietenii și familia.

De foarte mulți ani, femeile și bărbații moderni resimt efectele unei vieți agitate, indiferent de anotimp sau de locul în care se află, iar odată cu acestea și nevoia de a găsi outfit-uri versatile, potrivite oricărui moment și oricărei situații din zi. Comode, din materiale răcoroase, în pas cu trend-ul și totuși atemporale, elegante și practice în același timp, ținutele ideale pentru fiecare dintre noi sunt, în primul rând, adaptabile.

Anul acesta a adus cu el schimbări importante în stilul de viață al fiecărei persoane. Unii dintre noi au ocazia să lucreze în continuare de acasă în următoarele luni, alții – chiar posibilitatea să își mute biroul la mare sau la munte, după preferințe. Însă temperaturile ridicate, atât de obișnuite perioadei de vară sunt și de această dată prezente, iar împreună cu acestea și nevoia noastră de a găsi ținutele în care să ne simțim cât mai comod, dar stylish, posibil.

Dorești să adopți un stil vestimentar casual – simplu, practic, ideal unei zile la birou, dar și plimbării de seară? Un tricou polo, pantaloni chino și o pereche de încălțăminte comodă, toate în culori pastelate de vară pot fi soluția perfectă. Ai o întâlnire de afaceri, ședințe, dar și o cină importantă și deosebit de elegantă seara? O rochie de vară lungă, vaporoasă pentru doamne, sau pantaloni chino și o cămașă simplă pentru domni sunt primele variante la care ne gândim când decidem ținuta.

Iar pentru toate acestea, Tommy Hilfiger propune o gamă variată de articole vestimentare, parte a celor două colecții principale – Tommy Hilfiger Womenswear și Tommy Hilfiger Menswear. Astfel, colecția Tommy Hilfiger pentru Bărbați Vară 2020 aduce în prim plan siluetele atemporale, inclusiv cămășile, pantalonii chino și blugii, acestea primind o îmbunătățire tehnică prin utilizarea materialului confortabil TH Flex bi-elastic, în timp ce noul TH Cool conferă proprietăți de absorbție a umidității și răcire a articolelor vestimentare din colecție. În a același timp, doamnele se pot bucura de mai multă libertate de mișcare, cu ținutele propuse de colecția Tommy Hilfiger pentru Femei Vară 2020, în care denimul, blazerele și pantalonii sunt reimaginate folosind materialul inovator pentru reglarea temperaturii Cool Max, în timp ce tricourile și bluzele tip polo au finisare TH Cool miDori®. Siluete versatile, gândite pentru a se adapta cu ușurință condițiilor meteo schimbătoare, sunt realizate din fibre textile naturale, la care se adaugă finisajele tehnice de cea mai înaltă calitate.

Plănuiți o zi cu reușite profesionale, dar încheiată cu o lungă plimbare pe malul mării? Sau întâlniri de afaceri urmate de o cină alături de persoanele dragi? Ținutele de vară versatile propuse de Tommy Hilfiger pot fi răspunsul la acestea.

Colecțiile Tommy Hilfiger pentru Femei și Bărbați sunt disponibile în România, în magazinele TOMMY HILFIGER.

# # #

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

]]>
http://www.widemagazine.ro/moda-pentru-zilele-de-vara/feed/ 0
Tokyo Celebration: noua colectie Sabon in editie limitata http://www.widemagazine.ro/tokyo-celebration-noua-colectie-sabon-in-editie-limitata/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tokyo-celebration-noua-colectie-sabon-in-editie-limitata http://www.widemagazine.ro/tokyo-celebration-noua-colectie-sabon-in-editie-limitata/#respond Mon, 06 Jul 2020 17:39:41 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15129 Cum ti-ar parea sa iti incepi ziua cu o incitanta calatorie in Japonia? In luna iulie, Sabon te invita sa explorezi universul fascinant al Tarii Soarelui Rasare prin noua colectie in editie limitata – Tokyo Celebration. Pornim impreuna? ☺

Noua colectie – capsula Sabon poarta amprenta seducatoare a culturii asiatice si prin design-ul unic creat de MAMI – maestra in caligrafie, originara din Tokyo. Invaluie-te in frumusetea vibranta a acestui oras si paseste alaturi de Sabon spre puntea magica dintre traditie si modernitate, exuberanta si acalmie spirituala, cromatica emotionanta si luxurianta rafinamentului olfactiv. Sabon iti promite o savuroasa aventura!

E timpul sa inceapa Tokyo Celebration!

„Clear Dream” – aroma unei veri perfecte
Stii cum e parfumul unei dimineti toride, atunci cand briza racoritoare iti mangaie trupul? Fresh, tonic, mieros si in acelasi timp electrizant pe fiecare particica a corpului tau. Asa este „Clear Dream”, fermecatorul parfum al noii colectii Sabon – Tokyo Celebration. Un mix armonios si delicios intre lamaie si iasomie, mosc si ambra – o frumoasa ingemanare a contrastelor, menita sa iti starneasca fiecare simt in parte.

Sabon iti propune sa experimentezi vivacitatea seducatoare a Japoniei prin gama de produse pe care deja le cunosti si stii ce minuni fac atunci cand le incluzi in ritualul tau de frumusete – ulei de dus, exfoliant, lapte de corp, crema de maini, sapun lichid, EAU de Sabon si aroma de camera. Insa nu doar atat! ☺ In colectia Tokyo Celebration gasesti o surpriza: un nou produs Sabon – Spray de ingrijire pentru par. Este in ambalaj mini, ideal sa il ai mereu cu tine, avand o formula speciala cu procent scazut de alcool si imbogatita cu extract hranitor de Jojoba, ce protejeaza impotriva agresiunilor externe si previne uscarea, electrizarea si degradarea varfurilor.

MAMI & Sabon
Mami este o maestra caligrafa japoneza, perfectionandu-si arta de la varsta de noua ani. S-a lasat inspirata de varietatea culturilor urbane, ajungand sa creeze un nou stil ce imbina caligrafia cu arta graffiti, cunoscut drept „Calligraffiti” – forta, lumina si prospetime. Arta ei reprezinta comuniunea cu natura, respectul pentru natura, epurarea spirituala a lumii moderne.

Intra pe www.sabon.ro si exploreaza fascinanta colectie Tokyo Celebration, desavarsindu-ti ritualul zilnic de frumusete!

Alaturi de Sabon te asteapta o vara incredibila!

*****
Despre Sabon
SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

]]>
http://www.widemagazine.ro/tokyo-celebration-noua-colectie-sabon-in-editie-limitata/feed/ 0
Căruciorul Joolz Aer – partenerul perfect pentru copilul tău http://www.widemagazine.ro/caruciorul-joolz-aer-partenerul-perfect-pentru-copilul-tau/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=caruciorul-joolz-aer-partenerul-perfect-pentru-copilul-tau http://www.widemagazine.ro/caruciorul-joolz-aer-partenerul-perfect-pentru-copilul-tau/#respond Tue, 30 Jun 2020 13:33:14 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15125 Vara și-a intrat pe deplin in drepturi iar plimbările lungi in parc sunt bucuria copiilor! Deciziaalegerii unui carucior este extrem de dificila, pentru ca toți părinții isi doresc un singur lucru: cel mai bun carucior posibil.

Cu Joolz Aer calatoresti cat se poate de usor. Cu o greutate de doar 6 kg poate fi luat la bordul unei aeronave si o curea pentru transport peste umar, Joolz Aer iti lasa bratele libere pentru a-l tine pe cel mic. Atunci cand ai nevoie, buggy-ul tau se deschide in doar o secunda. Proiectarea ergonomica face ca Joolz Aer sa fie un produs atat de unic. Spatarul mai inalt si sezutul mai adanc comparativ cu cele ale produselor similare de pe piata face din Joolz Aer un produs ce poate fi folosit pe o perioada mai lunga de timp si de copii mai mari sau mai inalti.

Creatile acestui brand sunt de inalta calitate, cu o modularitate eleganta pentru 1 sau 2 copii. Designerii realizeaza totul, chiar pana la cele mai mici detalii. Modelele ofera un confort care se potriveste perfect nevoilor copilului tau, folosind materiale rezistente, organice si durabile. Garantia Joolz este pe viata, la fel ca produsele, iar pentru fiecare carucior pe care il vand planteaza un copac in Padurea Nasterii Joolz.

“Designul de inalta calitate a marcii Joolz face diferenta. Cu o ventilatie buna si spatiu de depozitare atat pentru jucarii, cat si pentru alimente, Joolz Aer este mai mult decat un buggy. Are un design compact, usor pliabil, care iti aduce un zambet pe chip.”, explica Adina Foldager- owner https://adinish.com/.

Caracteristici:
– Foarte usoara pliere (1 secunda)
– Doar 6 kg
– Cel mai ergonomic buggy
– Compatibil cu diverse scaune auto grupa 0+ sau Isize (adaptorii se achizitioneaza separat)
– Usor de manevrat, doar cu o mana
– Sistem de ventilatie
– Spatiu pentru depozitare
– Design de inalta calitate
– Incape in locul bagajelor de mana din avion
– Spatar ajustabil
– Roti cu suspensie
– Roti frontale pivotante
– Maner imbracat in piele ecologica rezistenta
– Capotina extensibila, protectie SPF 50+

Căruciorul are un cos pentru depozitare de 5 kg. In set este inclusă și protectia pentru ploaie și geanta pentru transport. Exista și alte accesorii propuse de Joolz, toate la un click distanța. Adinish este unic importator al renumitului brand international JOOLZ, producator de carucioare sigure, ergonomice si elegante, usor de pliat si de manevrat. Mai multe detalii pe https://adinish.com/.

In perioada 8-12 iulie la Casa Tiff din Cluj, are loc Adinish Pop-up Store Cluj, un univers, de data asta offline dedicate designului interior, modei si puericulturii scandinave. Timp de 5 zile Casa Tiff (str Universitarilor, nr 6, Cluj), acest spatiu exclusivist va fi showroom-ul Adinish. Evenimentul va avea loc in perioada 8 – 11 iulie, de la 10:30 la 19:00; 12 iulie, de la 10:30 la 17:00,

Pe o suprafata de peste 100 mp vei putea descoperi cele mai actuale si populare branduri pentru parinti si copii, materiale organice, forme si modele naturale, simplitatea si minimalismul designului nordic. In cadrul acestui eveniment vei afla informatii despre siguranta in trafic si despre cum sa alegi caruciorul perfect atat pentru bebelusul tau cat si pentru tine. In cadrul evenimentului veti putea beneficia de oferte speciale si surprize.

*evenimentul va avea loc in concordanta cu regulile prevazute de legea referitoare la COVID-19

]]>
http://www.widemagazine.ro/caruciorul-joolz-aer-partenerul-perfect-pentru-copilul-tau/feed/ 0
Vrem să fii în siguranță #nu doar acasă. Cu ParkLake și Glovo ai 20% discount la comenzile pentru acasă! http://www.widemagazine.ro/vrem-sa-fii-in-siguranta-nu-doar-acasa-cu-parklake-si-glovo-ai-20-discount-la-comenzile-pentru-acasa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vrem-sa-fii-in-siguranta-nu-doar-acasa-cu-parklake-si-glovo-ai-20-discount-la-comenzile-pentru-acasa http://www.widemagazine.ro/vrem-sa-fii-in-siguranta-nu-doar-acasa-cu-parklake-si-glovo-ai-20-discount-la-comenzile-pentru-acasa/#respond Tue, 30 Jun 2020 12:47:53 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15121 Începând cu data de 26 iunie, ParkLake Shopping Center a lansat în colaborare cu Glovo România o campanie care vine în sprijinul tuturor celor care doresc să aibă acces la preparatele culinare preferate din restaurantele favorite. Astfel, persoanele care vor comanda online de la restaurantele din centrul comercial în perioada 26 iunie – 10 iulie 2020 vor beneficia de o reducere de 20% direct în aplicația Glovo, zilnic, în intervalul orar 15:00-17:00.

În siguranță #nudoaracasă este obiectivul principal al tuturor acțiunilor întreprinse de către ParkLake Shopping Center. Acest concept se materializează în realitate prin multitudinea de programe pregătite de către ParkLake Shopping Center pentru a se adapta la contextul actual – în continuare foarte multe persoane lucrează de acasă, sunt preocupate de siguranța familiei, a căminului și de aceea toate inițiativele din următoarea perioadă vor fi direcționate spre a asigura adaptarea cât mai ușoară la constrângerile actuale.

Campania realizată împreună cu Glovo România este parte din programele dezvoltate de către centrul comercial în această perioadă pentru a fi mai aproape de comunitatea din care cu toții facem parte.

Cartofisserie, Crêpes Du Monde, McDonald’s, Mesopotamia, Oro Toro By Osho, Pep & Pepper, Pizza Bonita, Pizza Hut, Chopstix, Rigatoni Pasta Bar, Soup Up, Taco Bell, Taksim, Uncle John, au răspuns inițiativei ParkLake Shopping Center și s-au alăturat campaniei în așa fel încât să ofere prin Glovo România preparatele favorite tuturor celor interesați. Comenzile se plasează on-line și vor fi livrate în siguranță direct acasă.

Pentru cei care aleg să ne viziteze și să consume în regim take away, ParkLake Shopping Center a luat toate măsurile necesare pentru ca aceștia să se bucure în siguranță de preparatele culinare alese și de reluarea vizitelor în centrul comercial. Au fost implementate o serie de măsuri care, împreună cu celelalte programe și inițiative, sunt menite să ofere cadrul necesar pentru ca vizitatorii, comunitatea să se bucure în siguranță de vizita lor.

Parte din programele menționate este și soluția “Shopping Centre Traffic Control”. Un serviciu dezvoltat de către ParkLake pentru a informa vizitatorii potențiali despre traficul din cadrul centrului comercial. Soluția este foarte simplă și ușor de utilizat. Există o conexiune în timp real între sistemul de măsurare a traficului si website-ul ParkLake Shopping Center care oferă informații privind numărul existent al vizitatorilor încadrate în trei categorii – verde – trafic scazut/ galben – trafic moderat/ roșu – vă rugăm reveniți mai târziu. Accesând această soluție vizitatorii pot alege informat momentul la care doresc să își planifice vizita în centrul comercial.

Printre principalele măsuri implementate se mai numără și:
– Instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial.
– Instalarea sistemelor de dezinfectare automată cu raze UV a balustradelor montate pe scările rulante.
– Instalarea dispenserelor cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale, precum intrări în mall, toalete, zona de restaurante, coridoarele centrului comercial și încăperi destinate Mamei și Copilului.
– Implementarea unui nou sistem de semnalistică menit să informeze vizitatorii cu privire la măsurile de protecție și conduita recomandate a fi respectate în interiorul centrului comercial.
– Stabilirea noului flux de circulație destinat vizitatorilor pentru o mobilitate sigură în interiorul centrului comercial și pentru menținerea distanței recomandate de autorități
– Anunțarea frecventă a măsurilor de protecție prin sistemul de sunet intern al centrului comercial, pentru a asigura înțelegerea și implementarea informațiilor de către toți vizitatorii.
– Suplimentarea echipamentelor de curățare și întreținere pentru a asigura curățarea, dezinfectarea și ventilația corectă a tuturor zonelor.
– Suplimentarea protocoalelor de curățare a sistemelor de ventilație și a echipamentelor de climatizare din centrul comercial.
– Echiparea tuturor furnizorilor centrului comercial cu materialele necesare protecției individuale, precum mănuși și mască.
– Pregătirea constantă a personalului de securitate și informații al centrului comercial pentru a garanta bunăstarea tuturor vizitatorilor și pentru a oferi îndrumări celor care au nevoie de acestea.

Detalii despre campaniile ParkLake pot fi găsite pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

Despre Glovo
Glovo este o aplicație de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande orice, să trimită sau să primească orice pachet, din și în orașul în care se află. Aplicația s-a lansat pe piața din România în luna mai 2018, serviciile fiind disponibile, în prezent, în 29 de orașe din România, respectiv București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Brăila, Galați, Oradea, Pitești, Buzău, Slatina, Târgu Mureș, Alba Iulia, Bacău, Deva, Baia Mare, Focșani, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Corbeanca, Satu Mare, Suceava, Târgoviște și Botoșani.

Glovo operează în marile capitale din Europa și EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Varșovia, Kiev, Nairobi, dar și în 9 țări din America de Sud precum Peru, Argentina, Ecuador și Panama, fiind prezent în peste 257 de orașe din 33 de state.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice în și din orașul lor. În 2 ani de activitate a Glovo în România, au fost comandate peste 16.3 milioane de produse de la cei 1500 de parteneri activi, restaurantele, supermarketul și curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii în aplicație. Aplicația a fost descărcată de 1.7 milioane de ori iar românii au comandat aproape 2 milioane de burgeri, 650.000 de shaorme, 680.000 de porții de cartofi și 520.000 de pizze.

Toți curierii Glovo respectă cu strictețe măsurile de siguranță, pentru sănătatea clienților lor.

]]>
http://www.widemagazine.ro/vrem-sa-fii-in-siguranta-nu-doar-acasa-cu-parklake-si-glovo-ai-20-discount-la-comenzile-pentru-acasa/feed/ 0
Frumusețea care nu se demodează în timp – ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER http://www.widemagazine.ro/frumusetea-care-nu-se-demodeaza-in-timp-ecco-new-natura-by-ecco-leather/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=frumusetea-care-nu-se-demodeaza-in-timp-ecco-new-natura-by-ecco-leather http://www.widemagazine.ro/frumusetea-care-nu-se-demodeaza-in-timp-ecco-new-natura-by-ecco-leather/#respond Tue, 30 Jun 2020 07:38:15 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15117 O nouă colecție pentru femei și bărbați care ilustrează frumusețea pantofilor – NEW NATURA, de la ECCO Leather – o tăbăcire vegetală a pielii care își schimbă înfățișarea în timp, oferindu-i acesteia un aspect natural și unic.

NEW NATURA BY ECCO LEATHER dă fiecărui pantof un aspect original, deoarece pielea își va schimba gradual look-ul, dintr-un material ușor, fresh, cu un aspect curat, într-o piele matură, cu o culoare mai întunecată.

Culorile nude vor fi mereu în trend
Această inovație de la ECCO Leather îți garantează că niciun pantof din această colecție nu va arăta la fel cu un altul. Fiecare pereche de pantofi va prelua din originalitatea și personalitatea celui care o poartă. Această piele se regăsește atât în colecția NEW NATURA de femei, cât și în cea de bărbați.

O combinație între materialele naturale și inovație
Inspirați de culorile și de imaginea dură, neiertătoare a deșertului, pantofii ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER au la bază știința din spatele procesului natural de deteriorare al pantofilor. Vopseaua naturală, extrasă din arbori, colorează pielea oferindu-i nuanța sa originală.

Un alt beneficiu este că ECCO Leather lucrează cu materiale raw, naturale, pentru a crea o piele inovatoare, de cea mai bună calitate.

Expunerea la procesul natural de oxidare
Pantofii din colecțiile NEW NATURA te vor face să descoperi procesul natural de oxidare atunci când pielea este expusă la condițiile atmosferice – lumină, vânt și umiditate. Fiecare pantof va căpăta o nuanță unică datorită nivelelor diferite de lumină, mișcare și umiditate la care este expus. Fiecare purtare va lăsa o amprentă unică. Pantofii tăi îți vor aminti, astfel, de toate momentele frumoase petrecute împreună cu ei.

Explozii de culori
Pentru a evidenția frumusețea colecției NEW NATURA de la ECCO Leather, pantofii creați din această piele se vor remarca prin explozii de culori deschise, inclusiv șireturi colorate.

Colecția este disponibilă online pe ecco-shoes.ro şi în magazinele ECCO din țară.

Despre ECCO
ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

]]>
http://www.widemagazine.ro/frumusetea-care-nu-se-demodeaza-in-timp-ecco-new-natura-by-ecco-leather/feed/ 0
TOMMY HILFIGER ȘI WARNER BROS. ADOPTĂ CULTURA POP ȘI ENTERTAINMENT-UL ÎN COLECȚIA CAPSULĂ TOMMY JEANS LOONEY TUNES® http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-si-warner-bros-adopta-cultura-pop-si-entertainment-ul-in-colectia-capsula-tommy-jeans-looney-tunes/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tommy-hilfiger-si-warner-bros-adopta-cultura-pop-si-entertainment-ul-in-colectia-capsula-tommy-jeans-looney-tunes http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-si-warner-bros-adopta-cultura-pop-si-entertainment-ul-in-colectia-capsula-tommy-jeans-looney-tunes/#respond Mon, 22 Jun 2020 13:15:00 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=15113 Brandurile Tommy Hilfiger și Warner Bros. Consumer Products anunță lansarea colecției capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes®, care include modele dedicate copiilor. Bazându-se pe istoria TOMMY JEANS de a colabora cu emblemele culturii pop, capsula este fuziunea finală a modei și divertismentului american. Aliniindu-se pasiunii brandului pentru creativitatea multi-media, Looney Tunes® este o franciză la nivel mondial care creează mai multe seriale de televiziune, lungmetraje, benzi desenate, albume de muzică, jocuri video și chiar plimbări în parcurile de distracții. Colecția capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes® este disponibilă începând cu data de 15 iunie 2020 în magazinele TOMMY JEANS selecționate.

„Colecția capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes® este o îmbinare captivantă a două branduri diferite de energie tinerească și optimism hotărât”, a afirmat Tommy Hilfiger. „Suntem amândoi dedicați onorării patrimoniului nostru, în timp ce îl reimaginăm constant cu un twist fresh potrivit prezentului. Acest spirit împărtășit și expresia sa fac din colaborarea noastră o potrivire firească pentru următoarea generație de fani din întreaga lume”.

Capsula TOMMY JEANS Looney Tunes® este proiectată pentru moda străzii, aducând la viață pentru generațiile de azi personaje Warner Bros clasice. Prima campanie digitală, realizată în parteneriat, va prezenta animații ce combină logo-ul TOMMY JEANS cu personajele îndrăgite de desene animate, inclusiv Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety Bird, Sylvester the Cat, Tasmanian Devil, Road Runner and Wile E. Coyote. Personajele legendare întruchipează valorile TOMMY JEANS de a fi neînfricat, îndrăzneț, divers și autentic. La fel ca fanii TOMMY JEANS, acestea sunt legate de diferențe, nu de similitudine.

Capsula prezintă o gamă de modele proaspete și vibrante, inclusiv pulovere cu o croială lejeră în culori de gri, bleumarin și roz deschis, ce afișează logo-ul hibrid în față și centru. Un hanorac decupat, saboți pentru piscină, rucsac, pălărie de pescar și șapcă de baseball împodobesc imprimeul all-over cu Looney Tunes® al capsulei. Pantofi sport, borsete, pantaloni de trening și jacheta din denim devin articole vestimentare atractive, în stilul străzii. Toate piesele sunt completări ideale în garderoba colecționarilor sociali și a creatorilor sociali – nativii digitali încrezători, hotărâți.

Colaborarea se extinde într-o linie dedicată Looney Tunes® pentru Copii, disponibilă ca parte a capsulei. Pentru fete, o nuanță de albastru deschis pre-spălat, o salopetă din denim și un sacou din denim oferă stilul semnătura TOMMY JEANS destinat modei de stradă. Băieții se pot bucura de haine de casă moderne și elevate, sub formă de pantaloni de trening Looney Tunes®, pulovere pe gât și hanorace cu glugă. Tricourile și accesoriile cum ar fi borseta, rucsacul și pălăria pot fi potrivite pentru toți.

Fotograful Jack Henry Bridgland a filmat campania capsulă cu muzicieni emergenți din U.K., Jesse James Solomon și Joy Crookes. Artistul multimedia, Francois Dourlen, a creat o serie de imagini vizuale de campanie în stilul său „smARTphone”, în care Dourlen își folosește iPhone-ul pentru a suprapune în mod jucăuș și fără probleme personaje de desene animate în situații reale.

Fanii sunt încurajați să urmărească @TommyJeans pentru a se alătura comunității TOMMY JEANS în creștere. În linie cu patrimoniul său inspirat de muzică, contul de Instagram @TommyJeans va oferi 24/7 conținut experimental și va impinge granițele ca o destinație a autenticității modei, auto-expresiei și schimbului de experiență. Alăturați-vă conversației în social media folosind #TommyJeans și #TommyJeansXLooneyTunes.

# # #

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

]]>
http://www.widemagazine.ro/tommy-hilfiger-si-warner-bros-adopta-cultura-pop-si-entertainment-ul-in-colectia-capsula-tommy-jeans-looney-tunes/feed/ 0