Wide Magazine http://www.widemagazine.ro Lifestyle & cool experiences in Bucharest and Romania Fri, 20 Jul 2018 14:34:45 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.12 Incredibilii s-au reunit la avanpremiera Incredibilii 2 http://www.widemagazine.ro/incredibilii-s-au-reunit-la-avanpremiera-incredibilii-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=incredibilii-s-au-reunit-la-avanpremiera-incredibilii-2 http://www.widemagazine.ro/incredibilii-s-au-reunit-la-avanpremiera-incredibilii-2/#respond Fri, 20 Jul 2018 14:33:41 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12829 Spațiul Cinema City Cotroceni a fost incredibil de animat aseară la avanpremiera filmului „Incredibilii2”. Peste 300 de invitați au trăit la maxim aventurile familiei de supereroi, cei mici având posibilitatea de a viziona filmul pe cel mai mare ecran din țară la sala T IMAX.

Efectele speciale, sunetul, scenele dinamice și acțiunea supereroilor i-au captivat pe cei prezenți.

Incredibilii Bibi Oficial, Adina Halas, Mihai Găinușă, Ioana Blaj, Livia Dilă, Ana și Virgil Stănescu, Alice Năstase, Daniel Nițoiu, Andrei Leonte, Kamara, Dorin Chioțea, Cristian Grețcu au fost prezenți alături de bloggeri și influențatori la avanpremiera filmului și s-au bucurat de atmosfera specială a evenimentului.

Scris și regizat de Brad Bird și produs de John Walker și Nicole Paradis Grindle, filmul „Incredibilii 2” atrage și prin muzica compusă de premiatul compozitor Michael Giacchino.

Filmul „Incredibles 2” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 27 iulie 2018, în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (subtitrat), 4DX 3D (dublat) şi Dolby Atmos.

Trailere
Subtitrat:

Dublat:

]]>
http://www.widemagazine.ro/incredibilii-s-au-reunit-la-avanpremiera-incredibilii-2/feed/ 0
BETANO.com intră pe piața din Germania printr-o achiziție strategică http://www.widemagazine.ro/betano-com-intra-pe-piata-din-germania-printr-o-achizitie-strategica/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=betano-com-intra-pe-piata-din-germania-printr-o-achizitie-strategica http://www.widemagazine.ro/betano-com-intra-pe-piata-din-germania-printr-o-achizitie-strategica/#respond Thu, 19 Jul 2018 15:03:02 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12824 București, 19 iulie 2018 – BETANO.com, operator european de pariuri sportive și cazinou online, își extinde operațiunile și intră pe una dintre cele mai mari piețe europene de pariuri online, Germania, în urma achiziționării în totalitate a capitalului de acțiuni al BETKICK Sportwettenservice GmbH, o companie de jocuri de noroc online și offline, prezentă în Austria și Germania.

BETKICK Sportwettenservice GmbH este unul dintre cei 35 de operatori care au îndeplinit cadrul legal stabilit în 2012 de autoritățile locale germane. Intrarea BETANO.com pe piața germană reprezintă o bornă importantă în strategia de expansiune a companiei, care a obținut licențe de operare în mai multe țări europene. În Grecia și Cipru compania funcționează sub numele Stoiximan, iar în Germania și România sub numele brandului internațional BETANO. Una dintre primele acțiuni ale brandului în Germania, odată cu intrarea pe piața locală, a fost semnarea unui contract de sponsorizare pe trei ani cu VfB Stuttgart, una dintre echipele de tradiție din Germania. VfB Stuttgart provine dintr-un club fondat în anul 1893 și a câștigat de cinci ori titlul în Bundesliga și de trei ori Cupa Germaniei.

„Germania reprezintă un pas foarte important în planul de expansiune al companiei. Demonstrează dinamica BETANO de a putea performa pe piețe mari și competitive, bazându-ne pe un produs inovator și servicii de top. Extinderea companiei ne consolidează poziția pe piețele europene pe care deja activăm. Pentru a obține licența din Germania, am achiziționat un operator local, ceea ce demonstrează profesionalismul și puterea companiei noastre. Suntem încântați, de asemenea, că intrarea BETANO pe piața germană coincide cu semnarea unui acord de sponsorizare cu VfB Stuttgart. Acest parteneriat reprezintă un privilegiu și o onoare, deopotrivă, dată fiind influența clubului care se întinde dincolo de terenul de fotbal, fiind, de zeci de ani, un punct de reper în identitatea Germaniei. De departe, VfB este cel mai mare club sportiv din Baden-Württemberg și unul dintre cele mai mari la nivel național”, a declarat Ioannis Spanoudakis, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al BETANO.com.

„Suntem extrem de încântați că VfB Stuttgart este prima organizație sportivă germană care devine parteneră a BETANO. Parteneriatul nostru se va derula atât în interiorul, cât și în exteriorul Mercedes Benz Arena. Dorim să le oferim fanilor experiențe unice și să devenim membri ai acestei familii care și-a pus amprenta asupra fotbalului german și a transformat echipa VfB Stuttgart într-o instituție sportivă vibrantă pentru oamenii din întreaga țară”, a declarat Thomas Zwemüller, CEO BETKICK.

Grație acestui parteneriat, VfB Stuttgart a intrat în grupul de entități sportive sponsorizate de BETANO. Acest portofoliu include medaliații olimpici cu aur, echipe naționale, campionatul de fotbal Liga 1 din România, două echipe importante de fotbal din Grecia (Olympiacos FC și PAOK FC), trei echipe de fotbal din Cipru, Universitatea Craiova din România etc.

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de pariuri sportive și cazinou online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com

]]>
http://www.widemagazine.ro/betano-com-intra-pe-piata-din-germania-printr-o-achizitie-strategica/feed/ 0
Regal de Balet: Spectacolul care reunește balerini români și străini din întreaga lume pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri http://www.widemagazine.ro/regal-de-balet-spectacolul-care-reuneste-balerini-romani-si-straini-din-intreaga-lume-pentru-a-sarbatori-centenarul-marii-uniri/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=regal-de-balet-spectacolul-care-reuneste-balerini-romani-si-straini-din-intreaga-lume-pentru-a-sarbatori-centenarul-marii-uniri http://www.widemagazine.ro/regal-de-balet-spectacolul-care-reuneste-balerini-romani-si-straini-din-intreaga-lume-pentru-a-sarbatori-centenarul-marii-uniri/#respond Thu, 19 Jul 2018 12:37:18 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12821 Anul Centenarului României este ocazia perfectă pentru a sărbători 100 de ani de unitate națională într-o seară de diversitate artistică internațională! Pornind de la această idee, Asociația Nevoia de Educație, alături balerina Alice Minoiu, vă invită pe 3 Septembrie 2018, la Gala Regal de Balet la TNB dedicată celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, în care balerini străini și români, care profesează în întreaga lume, se vor reuni în Sala Mare a Teatrul Național din București.

Gala „Regal de Balet la TNB” este un spectacol al excelenței coregrafice! Bucuria împlinirii a o sută de ani de la Marea Unire va fi redată prin fiecare piruetă a balerinilor renumiți precum: Iana Salenko și Dinu Tămăzlăcaru – Berlin State Ballet, Marina Minoiu și Emerson Moose – The Royal Danish Ballet, Robert Enache, Andra Ionete și Răzvan Cacoveanu – Opera Națională București. Acestor balerini li se vor alătura Tudor Moldoveanu și Alexandra Pera – Czech National Ballet, Mihail Sosnovschi, Alaia Rogers și Marian Furnică – Vienna State Ballet, Alban Lendorf – American Ballet Theatre, Calvin Richardson – The Royal Ballet, Akane Ichii – Estonian National Ballet, Maya Negishi – Teatrul de Balet din Sibiu, Amyra Badro – Teatro Principal de Zaragoza, Ana Bodea – artist independent, Cristian Preda – artist independent

Spectacolul va fi mai mult decât o seară de balet. Este o împletire a artei, a tradiției și a măiestriei desăvârșite! Momente îndrăgite ale baletului clasic precum „La Sylphide” cât și lucrări coregrafice de succes „Les Bourgeois” vor fi completate de acordurile marelui compozitor român George Enescu. Vor fi un liant feeric de legătură între arta baletului și tradiția românească, lucrări spectaculoase încărcate de emoție autentică, energie autohtonă și noblețe. Jocul coregrafic include, de asemenea, și lucrările tânărului Ross Freddie Ray, fost balerin al Operei Naționale București, absolvent și preminant al Royal Ballet School din Londra, ale lui Radu Poklitaru, Ben Van Cauwenburgh, Andrei Cozlac și Calvin Richardson.

„Avem nevoie de artă pentru a ne îmbogăți mintea și spiritul! Avem nevoie de o Românie culturală care să ne ofere bucurie!”, subliniază Alice Minoiu, inițiatorul Proiectului.

Evenimentul este susținut de sponsorul principal ADREM și de partenerii: Eisberg, Garanti Bank, Promenada MALL, Restaurant Casa Doina, Acrom, Ross Freddie Ray Productions, Casa de Balet, Diamond Boutique, ADAA, Sinziana Iaru Make-Up School, Andra Cosmetics, Pachiu & Associates, Alira, Leonidas.

Recomandat de Europa FM
„Regal de balet la TNB” este un proiect organizat de Mihai A. Cacoveanu prin Asociația Nevoia de Educație(ANE), sub deviza „Celebrăm Marea Unire prin momente mari de cultură!”. ANE alături de Nevoia de Artă, desfășoară evenimente cultural-educaționale, sprijinind inovația și tinerii, având inițiative precum Bacopedia, BAC TV și Pauza de teatru.

Inițiatorul proiectului și co-organizator este Alice Minoiu, balerină și absolventă a Universității „Gheorghe Cristea”, secția Coregrafie, implicată în promovarea artei coregrafice în România.
Ne întâlnim astfel, pe 3 Septembrie, într-un decor spectaculos și plin de grandoarea Sălii Mari a Teatrului Național București, pentru o seară a armoniei dintre trecut, prezent și viitor; un portal spre memoriile păstrate în gând de generațiile unui secol și o șansă de a crea noi amintiri de ținut în suflete.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro. De asemenea, biletele spre călătoria într-o poveste a grației și a idealurilor prin mișcare pe care o organizăm în această toamnă, se vor găsi și pe www.mystage.ro, precum și la Casa de bilete a Teatrului Național București.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați evenimentul de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/regaldebalet/ sau să ne contactați direct la adresa de e-mail avem@nevoiadeeducatie.ro .

]]>
http://www.widemagazine.ro/regal-de-balet-spectacolul-care-reuneste-balerini-romani-si-straini-din-intreaga-lume-pentru-a-sarbatori-centenarul-marii-uniri/feed/ 0
6 filme pe care trebuie să le vezi în IMAX și 4DX vara aceasta http://www.widemagazine.ro/6-filme-pe-care-trebuie-sa-le-vezi-in-imax-si-4dx-vara-aceasta/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=6-filme-pe-care-trebuie-sa-le-vezi-in-imax-si-4dx-vara-aceasta http://www.widemagazine.ro/6-filme-pe-care-trebuie-sa-le-vezi-in-imax-si-4dx-vara-aceasta/#respond Wed, 18 Jul 2018 18:03:38 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12814 Tom Cruise aruncându-se în gol din avion, Denzel Washington luptând din nou pentru dreptate, Dwayne Johnson sărind pe cea mai înaltă clădire din lume, cel mai mare rechin sau o mamă Incredibilă care încearcă să salveze lumea într-o animaţie plină de amuzament? Pregăteşte-te pentru momente pline de suspans, efecte speciale, supereroi şi adrenalină în sălile de cinema.

Fanii cinematografiei de calitate pot alege în cinematografele Cinema City nu doar filmul pe care vor să îl vizioneze, ora și locația, ci și modul preferat pentru a-l experimenta – 2D, 3D, 4DX, IMAX sau VIP.

Cei care vor alege ca destinaţie sălile T IMAX de la Cinema City din Bucureşti şi Timişoara, se vor bucura să vizioneze filmele verii pe cele mai mari ecrane din România. Imaginile nu sunt doar mai mari, ci şi mult mai clare, mai strălucitoare şi mai confortabile pentru ochi, iar sunetul este de 10 ori mai puternic decât într-o altă sală de cinema.

Dependenţii de acţiune la superlativ pot simţi puterea cinematografului pe pielea lor, la propriu, în sălile 4DX din Bucureşti, Cluj-Napoca, Brăila, Timişoara şi Constanţa. Doar acolo, componentele esenţiale ale revoluţionarei tehnologii 4DX – scaunele mobile ale căror mişcări sunt perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, dar şi efectele ambientale de vânt, ceaţă, fulgere, ninsoare, mirosuri – contribuie la o experienţă cinematografică extremă.

Iată ce filme poţi urmări în următoarele luni în cele mai cool formate de cinema:

Animaţii pentru întreaga familie

1. „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” – deja în format 4DX dublat
Dracula se îndrăgosteşte de Ericka, căpitanul navei de croazieră pe care se afla cu familia, aflând în cele din urmă că aceasta este descendenta unui duşman mai vechi.

Trailer:

2. „Incredibles 2” – din 27 iulie în format IMAX şi 4DX
Familia favorită de Incredibili se întoarce, de data aceasta cu Helen în centrul atenţiei în încercările ei de a salva lumea, lăsându-l pe Bob acasă pentru a se ocupa de cei mici şi de treburile casnice.

Trailer:

The IMAX experience:

Filme mult-aşteptate cu personaje celebre

3. „The Equalizer 2” – din 20 iulie în format IMAX
Denzel Washington se întoarce în rolul lui Robert McCall, justițiarul care a renunțat la viața lui liniștită pentru a-i pedepsi pe răfăcători, de data aceasta pentru a-și răzbuna, conform metodelor caracteristice, o veche prietenă care a fost ucisă.

Trailer:

4. „Mission: Impossible – Fallout” – din 27 iulie în format IMAX și 4DX
Tom Cruise se aventurează într-o nouă cursă contra cronometru plină de momente intense. Alături de el îi mai vedem pe Angela Bassett, Vanessa Kirby, Henry Cavill, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson sau Ving Rhames.

Trailer:

IMAX Exclusive Sneak Peek:

Filme de acţiune pentru iubitorii de adrenalină

5. „Skyscraper” – deja în format 4DX
Dwayne Johnson, în rolul unui fost veteran de război, trebuie să îşi salveze familia dintr-un incendiu catastrofal care îi este înscenat şi să-i găsească pe cei care îl voiau mort.

Trailer:

6. „The Meg” – din 10 august în format IMAX
Jason Statham se află faţă în faţă cu cel mai mare rechin care a existat vreodată în adâncurile neexplorate din Groapa Marianelor după ce un submarin la bordul căruia se afla şi fosta lui soţie ajunge pe fundul oceanului.

Trailer:

Filmele sunt disponibile şi în format 2D sau 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, precum şi online. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

]]>
http://www.widemagazine.ro/6-filme-pe-care-trebuie-sa-le-vezi-in-imax-si-4dx-vara-aceasta/feed/ 0
ARBOmedia intră pe piața de influence marketing și lansează The AIM http://www.widemagazine.ro/arbomedia-intra-pe-piata-de-influence-marketing-si-lanseaza-the-aim/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=arbomedia-intra-pe-piata-de-influence-marketing-si-lanseaza-the-aim http://www.widemagazine.ro/arbomedia-intra-pe-piata-de-influence-marketing-si-lanseaza-the-aim/#respond Wed, 18 Jul 2018 17:18:21 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12811 ARBOmedia, unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de advertising, anunță lansarea noii sale divizii de influence marketing, The AIM – ARBO Influence Marketing. Structurată pe trei nișe bine definite – travel, family și wellbeing – The AIM își propune să ofere clienților acces la campanii out-of-the-box, alături de influenceri ce pot aduce plus-valoare brandului prin idei inedite.

“Dezvoltarea ARBOmedia în această direcție a venit ca un pas firesc, mai ales în condițiile în care activăm pe piața de advertising de mai bine de 20 de ani. În plus, suntem permanent în contact cu cele mai noi cerințe ale clienților și ne-am dorit să răspundem nevoilor pieței, asocierea brandurilor cu cei mai potriviți influenceri devenind treptat un instrument tot mai important în campaniile desfășurate la nivel local“, a declarat Alin Alecu, Director General ARBOmedia.

Potrivit afirmațiilor sale, scopul The AIM – ARBO Influence Marketing este să ofere partenerilor săi o comunitate formată din influenceri renumiți pe cele trei nișe amintite, fiind un spațiu unde storytellingul și relevanța informației vin în întâmpinarea brandului. În prezent, atât bloggeri, cât și vloggeri sau instagrameri din domeniile travel, family și welbeing s-au alăturat proiectului The AIM, încrezători în conceptele propuse și în proiectele pe care le pot dezvolta alături de clienți și alți influenceri din comunitate.

The AIM se poziționează, astfel, ca o formă de promovare neconvențională care implică flexibilitate, dinamism, nonconformism, prin adaptarea mesajului în funcție de nevoile și de strategia clientului. De la articole de opinie sau prezentări la testări de produs, postări pe platformele de social media, concursuri, experiențe de viață, vlogging, orice combinație este permisă, iar limita este doar imaginația echipei The AIM sau a departamentului de marketing al clientului.

“Influencerii sunt capabili să genereze încredere în rândul fanilor mai ales datorită faptului că sunt autentici și prezintă realitatea așa cum o simt și o trăiesc. Modul de exprimare prin conținut original și sincer nu face decât să își apropie tot mai mulți fani pentru care onestitatea este un lucru foarte important. Atunci când am luat decizia de a lansa The AIM ne-am dorit să atragem în comunitatea noastră tocmai această categorie de influenceri, entuziaști, dar obiectivi, ce pot transmite vibrație către cititori, către public“, a afirmat, de asemenea, Andreea Pistrițu, Director de Vânzări ARBOmedia.

Astfel, resursa pe care se bazează The AIM este o comunitate consistentă de bloggeri care, înainte de toate, are avantajul originalității, al creativității și al discursului coerent pe o temă anume, capacitatea de a-i face pe cititori să rezoneze cu ideile, principiile și sentimentele exprimate în diverse postări, de orice fel ar fi ele.

De altfel, studiile efectuate pe piața de advertising arată că principalul avantaj al campaniilor desfășurate cu ajutorul influencerilor este dat de faptul că aceștia sunt capabili să spună o poveste autentică în jurul brandului. Iar această autenticitate crește engagementul audienței chiar și atunci când vine vorba de conținut promoțional. Astfel, o audiență interesată are toate șansele să se transforme într-un client interesat.

“Mizând pe aceste aspecte și pe tipologia influcencerilor din portofoliul nostru, suntem de părere că acele companii care vor alege să demareze campanii prin intermediul tool-urilor de influence marketing vor crește imaginea pozitivă a brandului și, ca atare, încrederea consumatorului, mai ales dacă vor alege influenceri ce se identifică cu produsul promovat“, a completat Andreea Pistrițu.

###

Despre ARBOmedia
ARBOmedia este o prezență constantă pe piața media din România de mai bine de 20 de ani. De la înființarea sa, din 1996 (inițial ca filială IP), ARBOmedia a reprezentat mereu parteneri de marcă din peisajul media românesc, precum Radio France Internationale, Hotnews, Gazeta de Sud sau rețeaua Radio Transilvania.

Lista actuală este mult mai lungă: 42 de stații de televiziune locale și 2 stații naționale, 99 de stații de radio locale și 4 rețele naționale, 42 de publicații tipărite locale și regionale, 53 de site-uri specializate, 600 de panouri de afișaj la nivel național, 29 de vehicule media în limba maghiară, 4 reviste cu acoperire națională.

]]>
http://www.widemagazine.ro/arbomedia-intra-pe-piata-de-influence-marketing-si-lanseaza-the-aim/feed/ 0
Vizită surpriză din partea LEROY MERLIN la un centru de plasament din București http://www.widemagazine.ro/vizita-surpriza-din-partea-leroy-merlin-la-un-centru-de-plasament-din-bucuresti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vizita-surpriza-din-partea-leroy-merlin-la-un-centru-de-plasament-din-bucuresti http://www.widemagazine.ro/vizita-surpriza-din-partea-leroy-merlin-la-un-centru-de-plasament-din-bucuresti/#respond Tue, 17 Jul 2018 12:37:05 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12808 LEROY MERLIN sărbătorește vara alături de copiii de la centrul de plasament Pinocchio din Capitală.

Pentru copii, vara debutează odată cu terminarea anului școlar și începutul „Vacanței Mari”, cea mai așteptată vacanță de peste an. Zilele lungi și călduroase de vară sunt perfecte pentru activități în aer liber, de aceea retailer-ul LEROY MERLIN le-a pregătit copiilor instituționalizați un cadou special: un foișor de grădină decorat cu flori în ghivece și echipat complet cu masă și scaune. Foișorul face parte din setul „mobilier de grădină” disponibil în această vară în toate magazinele LEROY MERLIN.

Surpriza pentru centrul de plasament Pinocchio a venit ca o urmare firească a culturii organizaționale LEROY MERLIN și a angajamentului de susținere a comunității, iar această acțiune este cuprinsă în planul activităților de CSR LEROY MERLIN România.

Generozitatea, respectul, inițiativa și implicarea în societate stau la baza valorilor la care compania aderă. Misiunea LEROY MERLIN este aceea de a ajuta fiecare persoană să își proiecteze un vis despre căminul pe care și-l dorește și apoi să îl transforme în realitate cu ajutorul unor produse și servicii care să răspundă necesităților fiecăreia.

***
Despre LEROY MERLIN
LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializați pe bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

În prezent, în România funcționeaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

]]>
http://www.widemagazine.ro/vizita-surpriza-din-partea-leroy-merlin-la-un-centru-de-plasament-din-bucuresti/feed/ 0
În ParkLake se deschide un sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor http://www.widemagazine.ro/in-parklake-se-deschide-un-sediu-pentru-evidenta-si-eliberarea-pasapoartelor/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=in-parklake-se-deschide-un-sediu-pentru-evidenta-si-eliberarea-pasapoartelor http://www.widemagazine.ro/in-parklake-se-deschide-un-sediu-pentru-evidenta-si-eliberarea-pasapoartelor/#respond Tue, 17 Jul 2018 12:29:43 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12804 • ParkLake continuă să ofere o experiență “Beyond Shopping” și își lărgește oferta de servicii
• Noul punct de lucru are 500 m2 și 17 ghișee operaționale

ParkLake, un proiect în sistem joint venture Sonae Sierra și Caelum Development, a inaugurat luni, în prezența reprezentanților din cadrul Ministerului de Interne și ai Primăriei București, un nou sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor simple locuitorilor din București și din județul Ilfov. În cadrul noului oficiu de 500 m2, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor funcționa 17 ghișee – 14 ghișee pentru primirea cererilor și 3 ghișee pentru eliberarea pașapoartelor.

“Prin oferta de servicii și divertisment pe care o punem la dispoziție, suntem o destinație ideală pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidență si eliberare a pașapoartelor oferă comunității locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind în același timp opțiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Această deschidere marchează un alt pas în misiunea noastră de a oferi vizitatorilor noștri o experiență “beyond shopping”. „- Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Manager.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 de milioane de euro si aduce împreună oamenii și natura într-un spațiu care extinde zona parcului și găzduiește branduri venite în premieră pe piața românească, un complex unic de chiriași, o gamă largă de servicii, acțiuni de entertainment pe perioada verii și a iernii, acțiuni cu tematica sportivă și evenimente de divertisment pe tot parcursul anului.

Acest proiect remarcabil are la bază un concept de arhitectură inovator de ultimă generație și unește partea extrem de populată a orașului cu parcul existent, creând astfel un pasaj pentru familiile care doresc să se bucure de parc și natură. În același timp, ParkLake oferă o gamă largă de servicii clienților săi, iar această nouă deschidere completează atractivitatea centrului comercial, oferind comunității locale un loc pentru rezolvarea problemelor personale și administrative într-o singură locație.

Noul sediu de evidență și eliberare a pașapoartelor, deschis în ParkLake, va opera de luni până vineri între orele 8.30 – 16.30, iar miercuri biroul este deschis până la ora 18.30.

Despre Sonae Sierra
Sonae Sierra este compania internațională dedicată dezvoltării proprietăților dinamice centrate pe comerțul retail și furnizării de servicii pentru aceste proprietăți. Compania are birouri corporative în 12 țări, furnizând astfel servicii clienților din regiuni foarte diferite, cum ar fi Portugalia, Algeria, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Rusia, Slovacia, Spania, Tunisia și Turcia.
Sonae Sierra deține 46 de centre comerciale cu o valoarea de piață de aproximativ 7 miliarde EUR și administrează și/sau închiriază 83 de centre comerciale cu o suprafață închiriabilă totală (GLA) de 2,5 milioane m2 și un număr de peste 9.300 de chiriași. În prezent, Sonae Sierra are 14 proiecte în curs de dezvoltare, inclusiv 7 proiecte noi pentru clienți.

Sonae Sierra lucrează în prezent cu peste 20 de co-investitori la nivel de proprietăți imobiliare și administrează patru fonduri de investiție imobiliară pentru un număr important de investitori din întreaga lume.

]]>
http://www.widemagazine.ro/in-parklake-se-deschide-un-sediu-pentru-evidenta-si-eliberarea-pasapoartelor/feed/ 0
STIL DE FESTIVAL CU PANDORA http://www.widemagazine.ro/stil-de-festival-cu-pandora/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=stil-de-festival-cu-pandora http://www.widemagazine.ro/stil-de-festival-cu-pandora/#respond Mon, 16 Jul 2018 15:27:17 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12801 Vara aceasta, PANDORA îmbină un stil jucăuş cu un aer boem şi emoţii pozitive! Experimentează şi joacă-te cu cele mai hot nuanţe ale momentului – albastru-peruzea, corai sau oranj – şi asortează-le cu brăţările din piele fină, arămie, cărămizie sau neagră, şi cu ciucurii coloraţi mobili. Noua noastră colecţie nu este trecătoare asemenea unei iubiri de o vară. Colierele, brăţările, talismanele, pandantivele, cerceii şi inele de vară exprimă personalitatea puternică şi spiritul liber al celor care le poartă. Ele sunt finisate manual, fiind realizate din metalele preţioase de înaltă calitate şi având modele versatile. Aceste bijuterii pot deveni cele mai frumoase amintiri, la care te poţi întoarce oricând pentru a reintra în atmosfera de festival.

Acum începe o nouă eră a aventurilor de stil, PANDORA îndemnându-le pe femeile de pretutindeni să se exprime necondiţionat – într-o manieră vintage inspirată de Woodstock-ul anului 1969 sau într-una modernă, în spiritul unor festivaluri precum Coachella, Untold, Electric Castle sau Neversea. Creează combinaţiile ideale de bijuterii pentru festivaluri prin suprapuneri ale brăţărilor, cerceilor şi colierelor în variate culori şi materiale, potrivite pentru a completa orice ţinută.

Lasă-te inspirată, descoperă detaliile frumoase ale vieţii şi simte-te liberă să abordezi look-uri inedite cu noile noastre bijuterii vibrante, inspirate de atmosfera festivalurilor şi perfecte pentru o vacanţă electrizantă.

Îndrăzneşte să explorezi!

#DOPANDORA

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,800 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,400 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,300 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13,200 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

]]>
http://www.widemagazine.ro/stil-de-festival-cu-pandora/feed/ 0
Geanta Maestoso – o fuziune intre designul geometric si eleganta stilului minimalist http://www.widemagazine.ro/geanta-maestoso-o-fuziune-intre-designul-geometric-si-eleganta-stilului-minimalist/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=geanta-maestoso-o-fuziune-intre-designul-geometric-si-eleganta-stilului-minimalist http://www.widemagazine.ro/geanta-maestoso-o-fuziune-intre-designul-geometric-si-eleganta-stilului-minimalist/#respond Mon, 16 Jul 2018 15:23:57 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12798 Create de designerul roman Claudia Tecuceanu, gentile Maestoso confera un look elegant, rafinat, dar in acelasi timp non-conformist. Design-ul arhitectural, stilul minimalist si raportarea la proportiile corpului uman sunt trei elemente esentiale pe care geanta Maestoso le inglobeaza.

Geanta Maestoso este o adevarata opera de arta, un giuvaer pentru orice femeie care alege sa-si asorteze tinuta cu unul dintre modelele Maestoso. Detaliile de creatie sunt cele care fac diferenta, de la emblema „aripilor„ care te duce cu gandul la plutire deasupra tuturor, pana la pielea naturala de cea mai inalta calitate ori accesoriile atent confectionate, precum reprezentativa bara din inox. Accesoriile emblematice ale brandului sunt inspirate din formele structurate si riguroase ale artei arhitecturii si sunt realizate artizanal, special pentru brandul Maestoso. Acestea rezuma perfect amestecul intre nou si vechi, montat intr-o linie contemporana. Toate acestea sunt incununate de executia remarcabila, gentile fiind realizate in atelierul propriu, de catre mesteri artizani cu experienta de trei generatii in domeniul marochinariei.

Unul dintre modelele cele mai apreciate, atat la nivel national, dar si international, este Black Croco Skylark Queen. Aceasta este realizata din din piele naturala de vitel cu presaj croco. Logo-ul cu aripi “Maestoso” ramane piesa centrala a colectiei “WINGS”, fiind realizat artizanal din alama si supus unui proces ecologic de galvanizare, astfel incat sa nu oxideze in timp. Designul contemporan al acestui model si liniile geometrice, de inspiratie arhitecturala, transforma orice tinuta intr-un outfit spectaculos.

O alta piesa statement a colectiei Maestoso o reprezinta geanta RED Croco Square bag II. Realizata urmand acelasi proces de productie ca al gentii Black Skylark Queen, aceasta geanta este destinata celor care prefera culorile puternice. Acest model poate fi purtat atat ca geanta de umar, cat si ca geanta de mana, facand-o alegerea ideala atat la un eveniment de zi, dar si la unul de seara. Ceea ce o va scoate si mai mult in evidenta este forma patrata, neobisnuita pentru o geanta de mana.

„Pentru un arhitect, imaginatia devine rapid o ustensila de creatie si non-conformism. Astfel, am introdus in design-ul gentilor Maestoso elemente din rigurozitatea arhitecturala, precum bara din inox, pastrand totusi stilul minimalist, reprezentat de dimensiunea produsului, accesoriile suplimentare ori liniile de taiere simple„ mentioneaza designer-ul Claudia Tecuceanu.

In ce priveste paleta cromatica, aceasta se pliaza pe temperamentul si personalitatea femeilor. Negrul este destinat persoanelor usor conservatoare, dar care vor sa dea o nota de rafinament tinutei si sa-si exprime caracterul puternic, iar nuante precum bordeaux, menta, roz, rosu sau albastru regal se adreseaza firilor non-conformiste, indraznete. Indiferent de personalitatea ta, Maestoso are geanta potrivita iti propune cateva variante de genti, pe care nu le poti refuza!

Trasaturile definitorii ale gentilor Maestoso sunt, asadar, designul inovator, inconfundabil, calitatea exceptionala si atentia deosebita acordata detaliilor, iar acestea iti sunt dezvaluite in intregime pe site-ul Maestoso www.maestoso-design.ro.

]]>
http://www.widemagazine.ro/geanta-maestoso-o-fuziune-intre-designul-geometric-si-eleganta-stilului-minimalist/feed/ 0
Huawei lansează competiția de fotografie Next Image în Europa Centrală și de Est și țările nordice http://www.widemagazine.ro/huawei-lanseaza-competitia-de-fotografie-next-image-in-europa-centrala-si-de-est-si-tarile-nordice/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=huawei-lanseaza-competitia-de-fotografie-next-image-in-europa-centrala-si-de-est-si-tarile-nordice http://www.widemagazine.ro/huawei-lanseaza-competitia-de-fotografie-next-image-in-europa-centrala-si-de-est-si-tarile-nordice/#respond Thu, 12 Jul 2018 14:19:22 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=12793 Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, lansează competiția de fotografie Next Image Mobile Photography Contest, oferindu-le posibilitatea tuturor pasionaților de fotografie cu smartphone-ul să își împărtășească viziunea asupra lumii moderne cu ajutorul propriului limbaj și al sistemului avansat de cameră care pune în lumină fotografia inteligentă. Fotografiile pot fi înscrise în competiție în perioada 09 iulie 2018 -20 august 2018.

Pasionații de fotografie își pot înscrie cadrele pe platforma dedicată competiției – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board. Fotografiile înscrise vor fi prezentate într-o galerie online și vor face subiectul unui vot public, până pe data de 28 august 2018. În săptămâna următoare, membrii juriului internațional vor alege câștigătorii din rândul primelor 50 cele mai votate fotografii din fiecare categorie. Juriul este format din:
● Yanmin Wang – Președinte Huawei Consumer Business Group Huawei Europa Centrală și de Est și țările nordice
● Dominic Bracco – Fotograf oficial National Geographic
● Alex Lambrechts – Fotograf certificat Leica
● Tomasz Lazar – Laureat World Press Photo
● Bobby Anwar – Fotograf danez
● Gal Gadot – Actriță, imaginea seriei Huawei P20

Primele 50 de fotografii din clasamentul Europei Centrale și de Est și țărilor nordice vor fi, de asemenea, înscrise în competiția globală Next Image.

„Am considerat întotdeauna camerele drept o caracteristică principală a smartphone-urilor noastre și ne bucurăm să vedem că, odată cu cea mai nouă tehnologie disponibilă, oamenii pot surprinde imagini la o calitate superioară. Iar odată cu lansarea competiției Next Image sperăm să oferim șansa acestei noi generații de fotografi să își găsească inspirația”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Romania.

„Smartphone-urile fac posibil un nou tip de fotografie, unul care ne permite să fim mai spontani și creativi, mult mai confortabil pentru persoana aflată în spatele camerei. Cred cu tărie că telefoanele care îmbină viziunea fiecăruia dintre noi cu o cameră avansată pot fi folosite ca mediu de exprimare artistic, ajutându-ne să schimbăm modul în care vedem lumea. Această competiție ne oferă ocazia să interacționăm cu tot ceea ce ne înconjoară și să explorăm limitele creativității noastre”, a declarat Vlad Eftenie, ambasadorul competiției Next Image în România.

Premiul pentru câștigătorii fiecărei categorii va consta în câte un Matebook X, publicarea fotografiei în revista National Geographic și suma de 2,000 euro. Ocupanții locurilor doi și trei vor primi câte un smartphone Huawei P20 Pro, respectiv un Huawei P20. Nu în ultimul rând, juriul va acorda un titlu Grand Prix, al cărui premiu va consta într-un Matebook X, publicarea fotografiei câștigătoare în revista National Geographic, suma de 10,000 euro și șansa de a participa, în luna septembrie, în Italia, la o expediție fotografică de 10 zile, organizată de National Geographic.

Odată cu introducerea primei camere duale pe un smartphone, pentru modelul P9, Huawei a stabilit un nou standard în industria camerelor prezente pe dispozitivele mobile. Acum, aproape trei ani mai târziu, compania face același lucru cu lansarea Huawei P20 Pro, primul smartphone care folosește un sistem triplu de lentile, alături de un sistem avansat de inteligență artificială (AI) care îmbunătățește calitatea imaginilor și sparge barierele fotografiei. Combinând datele primite de la toți cei trei senzori, P20 Pro oferă o calitate fără precedent a imaginilor în condiții de lumină scăzută sau contrast ridicat.

Despre Huawei Consumer BG
Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind peste o treime din populația globală. În 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul livrărilor de smartphone-uri la nivel global. Compania a înființat până în acest moment 16 centre R&D în Statele Unite ale Americii, Germania, Finlanda, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de business ale Huawei și pune la dispoziția clienților săi smartphone-uri, tablete și PC-uri, accesorii inteligente și servicii cloud. Rețeaua globală Huawei este construită pe baza celor peste 20 de ani de experiență în industria telecomunicațiilor și este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:
Facebook: facebook.com/HuaweimobileRO
Instagram: instagram.com/huaweimobileRO
YouTube: youtube.com/c/HuaweiMobileRO

]]>
http://www.widemagazine.ro/huawei-lanseaza-competitia-de-fotografie-next-image-in-europa-centrala-si-de-est-si-tarile-nordice/feed/ 0