Wide Magazine http://www.widemagazine.ro Lifestyle & cool experiences in Bucharest and Romania Sat, 20 Apr 2019 17:35:30 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.14 Cine Globe România a pregătit surprize colorate în perioada sărbătorilor pentru clienții săi http://www.widemagazine.ro/cine-globe-romania-a-pregatit-surprize-colorate-in-perioada-sarbatorilor-pentru-clientii-sai/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cine-globe-romania-a-pregatit-surprize-colorate-in-perioada-sarbatorilor-pentru-clientii-sai http://www.widemagazine.ro/cine-globe-romania-a-pregatit-surprize-colorate-in-perioada-sarbatorilor-pentru-clientii-sai/#respond Sat, 20 Apr 2019 17:35:30 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13952 Cu ocazia zilelor libere de Paște și 1 Mai, Cine Globe s-a gândit să-și surprindă clienții într-un mod inedit. Pe lângă un mix interesant de filme care rulează în această perioadă pe marele ecran, clienții au parte de o surpriză colorată la bar. Astfel, în perioada 19 aprilie – 5 mai, orice meniu format din popcorn și suc vine însoțit de un produs Play-Doh, într-o culoare la alegere.

În plus, cei mici pot să se bucure de planșe de colorat în zona de lobby, oferindu-le posibilitatea să-și manifeste creativitatea în timpul de așteptare până la începerea filmului. Creațiile lor vor fi expuse într-un spațiu special amanejat în incinta multiplexului.

“Creearea unei experiențe a vizionării de film care să-ți întreacă așteptările este o preocupare constantă pentru noi. De aceea, constant am adus îmbunătățiri meniului de la bar, printr-o gamă cât mai variantă de produse. De exemplu, Rainbow Popcorn, gustarea de popcorn colorat și dulce, este un produs care se găsește doar în lanțul nostru de multiplexuri. Tocmai că știm cât de mult apreciază clienții noștri produsele de la bar, am hotărât să îi surprindem cu un produs care îi va încânta pe cei mici, pasta modelatoare Play-Doh.” a declarant Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

În perioada 19 aprilie – 5 mai, cinefilii se pot bucura de diferite proiecții cinematografice pentru toate gusturile. Printre acestea, “Avengers: End game” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, fiind ultimul capitol din aventurile răzbunitorilor în lupta contra lui Thanos. De asemenea, în programul Cine Globe se regăsesc mai multe titluri de filme pentru copii printre care “Dumbo”, “Jack și figurinele fermecate”, “Parcul de distracții”.

Veștile bune de la Cine Globe nu se opresc aici pentru că în fiecare marți, orice film poate fi văzut la un preț special: 15 lei!

Despre Cine Globe
Cine Globe este un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.

Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.

]]>
http://www.widemagazine.ro/cine-globe-romania-a-pregatit-surprize-colorate-in-perioada-sarbatorilor-pentru-clientii-sai/feed/ 0
Curatenie de primavara, tot timpul anului! http://www.widemagazine.ro/curatenie-de-primavara-tot-timpul-anului/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=curatenie-de-primavara-tot-timpul-anului http://www.widemagazine.ro/curatenie-de-primavara-tot-timpul-anului/#respond Fri, 19 Apr 2019 15:36:37 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13948 Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, iar curățenia generală este un stres in plus pe lângă goana după cadouri, cumpărături și pregatirea mesei festive. Curățenia ar trebui să fie insa ultima ta grijă. Din fericire, poți lăsa astfel de probleme în mâinile unor profesioniști. Cu ajutorul unui firme specializate in curatenie, poti scapa repede de acest stres, iar rezultatul este garantat!

Iată câteva motive pentru care este bine sa apelezi la profesioniști:
1. Eficientizezi timp și bani- o curatenie generala presupune mult timp si desigur multe produse de curățat. Dar nu întotdeauna produsele pe care le avem își fac treaba așa cum ne-am dori. Iată primul motiv întemeiat pentru care o echipa de profesioniști in curatenie te scapa de cheltuieli in plus. Pe lângă echipamente de ultimă generaţie, și produse profesionale, o echipa de profesioniști vine si cu un bagaj de cunoştinţe de specialitate, astfel încât niciun colț sa nu scape necurățat!

2. Servicii personalizate, pentru că fiecare spațiu e diferit. Echipa de profesioniști se asigură că ești pe deplin mulțumit de cum lucreaza pentru că țin cont de preferințele tale și de particularitățile casei, astfel încât întreaga experiență să fie exact pe placul tău. Stiu cum să aiba grijă de obiectele și suprafețele sensibile și primesc bucuroși feedback-ul tău legat de modul în care preferi să se desfășoare fiecare intervenție. “Folosim aparatură de ultimă generație, personal calificat, soluții profesionale și întregul nostru know-how. Oferim servicii 360° pentru casă și birou, ca tu să te concentrezi 100% pentru tine. Putem face acest lucru pentru că privim curăţenia şi mentenanţa într-un nou mod. În detaliu. De aceea, nu ne scapă nicio pată, nicio zgârietură şi niciun cablu neverificat.”, explica Viorel Ilies – owner Mavim.

3. Salvarea ta, oricând eşti depăşit de situaţie. Se ocupă de dezastre mari sau mici, neprevăzute sau planificate. O echipă de intervenţie este tot timpul pregătită să te scape de urmările petrecerii din seara trecută, de cioburile rezultate în urma vreunui accident în bucătărie sau de o curăţenie generală înainte să apară musafirii în vizită.

4. Încredere în oamenii pe care îi primeşti în casă. Apeleaza cu încredere la firme care au selectat cu grijă şi atenţie fiecare angajat, pentru ca tu să te simţi confortabil când ai nevoie de ajutorul lor în intimitatea căminului sau într-un spaţiu sensibil, cum este biroul. “Este foarte important pentru noi ca persoanele care apelează la serviciile noastre, sa stie ca pe langa tot ce ține de curatenie, personalul Mavim este Super calificat. Prin feedback-ul fiecarei persoane evaluăm performanţele fiecărui angajat şi ne asigurăm că trimitem persoana de care este pe deplin mulţumit.”, a declarat Viorel Ilies- owner Mavim.

5. All-inclusive pentru casă şi birou. Pentru a-ţi pune casa sau biroul pe picioare, trebuia să ceri zeci de recomandări, să suni oameni diferiţi pentru servicii diferite şi să îţi încerci norocul, de fiecare dată. Apeleaza la profesioniști, fie că vrei să curete totul de la A la Z, să repare o priză sau să tunda gazonul.

6. Mai mult timp pentru tine. Când laşi curăţenia şi mentenanţa în mâinile profesioniştilor, câştigi timp şi energie, pentru tot ce e mai important: cei dragi şi proiectele tale de suflet.

]]>
http://www.widemagazine.ro/curatenie-de-primavara-tot-timpul-anului/feed/ 0
Olympus aniversează zece ani de prezență la raft în România http://www.widemagazine.ro/olympus-aniverseaza-zece-ani-de-prezenta-la-raft-in-romania/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=olympus-aniverseaza-zece-ani-de-prezenta-la-raft-in-romania http://www.widemagazine.ro/olympus-aniverseaza-zece-ani-de-prezenta-la-raft-in-romania/#respond Fri, 19 Apr 2019 15:30:16 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13945 Olympus investește pasiune în munca de zi cu zi. Iar această pasiune se întoarce prin aprecierea de care se bucură produsele din portofoliul brandului. La zece ani de la venirea în România, Olympus este parte din circuitul bunătăților locale, prezent pe mesele și în sufletele tuturor românilor, cu cel mai complet portofoliu de produse.

Proporția perfectă între gust și sănătate
Brandul Olympus s-a dedicat tradiției de a produce lactate în perfectă armonie cu natura, păstrând în portofoliu produse emblematice, realizate după rețete autentice tradiționale grecești.

În 2011, Olympus a inaugurat Fabrica de Lapte din Hălchiu, județul Brașov, echipată cu cea mai avansată tehnologie. Materia primă utilizată pentru produsele lactate realizate pentru piața din România provine de la producători locali.

Misiunea Olympus este de a furniza produse de calitate, care să se adreseze nevoilor și preferințelor consumatorilor. Portofoliul de produse este foarte vast. În categoria laptelui, portofoliul Olympus conține lapte de consum 1,7% și 3,7% (pet), lapte de capră 1,5% și 3,5% (tetrapak), lapte fără lactoză 1,5%, lapte 1Bio3, lapte de consum bio 1,7% și 3,7%.

Rețete grecești și gusturi autentice
În 2011, Olympus a introdus pe piața din România o nouă categorie – cea a iaurtului grecesc, devenit produsul emblematic al brandului. În 2018, gama a fost completată cu Stragghisto, cel mai bun iaurt grecesc de pe piață, disponibil în trei variante: 0%, 2% și 10%. Este un produs obținut printr-o tehnică aparte, cu o textură mai densă și mai cremoasă, cu un conținut scăzut de lactoză și cel mai ridicat nivel de proteine naturale, față de produsele din aceeași categorie de pe piață. Inovația produsului se remarcă și la nivel de ambalaj, care este prevăzut cu o hârtie subțire de orez menită să absoarbă umiditatea.

De asemenea, în 2018 s-a lansat și o gamă de băuturi 100% vegetale – Carpos. Gama este variată, pe bază de migdale, fistic sau nuci. Carpos sunt băuturi ce nu conțin lactoză sau gluten, venind în întâmpinarea persoanelor cu intoleranță alimentară; au un nivel scăzut de calorii și grăsimi saturate și sunt destinate, în special, cosumatorilor aflați în căutarea unor alternative nutritive vegetale. Aceste bauturi pot fi regăsite la raftul de produse proaspete, deci neaparat la rece, și au fost premiate în cadrul celui mai mare târg internațional din industria alimentară SIAL 2018.

Portofoliul Olympus cuprinde și iaurt bifidus, natur, iaurt de capră, iaurt bio, iaurt de băut, kefir, gamă de brânzeturi, unt și sucuri naturale. În total, numără peste 140 de produse, care sunt fabricate la fabrica Olympus de la Hălchiu, excepție făcând specialitățile de brânzeturi mediteraneene și sucurile naturale, produse în continuare în Grecia.

Despre Olympus
Grupul Olympus este prezent în România din 1999. În ultimii 19 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor români, în efortul de a îmbunătăţi metodele de creştere şi îngrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate în ceea ce privește colectarea laptelui. În perioada 1999-2018, investiţia totală a grupului Olympus în România s-a ridicat la 130 de milioane de euro.

Grupul de firme, deținut de o familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, și operează în 43 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține cinci unități de producție în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc o gamă completă de lactate și sucuri naturale.

Pentru mai multe informații, accesați www.iaurtgrecesc.ro și https://www.facebook.com/OlympusIaurtGrecesc/.

]]>
http://www.widemagazine.ro/olympus-aniverseaza-zece-ani-de-prezenta-la-raft-in-romania/feed/ 0
Redescoperă spiritul jucăuș în aranjamentele cu tematică pascală de la FlorariaMobila.ro! http://www.widemagazine.ro/redescopera-spiritul-jucaus-in-aranjamentele-cu-tematica-pascala-de-la-florariamobila-ro/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=redescopera-spiritul-jucaus-in-aranjamentele-cu-tematica-pascala-de-la-florariamobila-ro http://www.widemagazine.ro/redescopera-spiritul-jucaus-in-aranjamentele-cu-tematica-pascala-de-la-florariamobila-ro/#respond Thu, 18 Apr 2019 14:01:39 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13942 FlorăriaMobila.ro, florărie online, reînvie pofta de viață și readuce în prim-plan spiritul jucăuș prin seria de propuneri florale cu tematică pascală. Mix-ul de aranjamente decorative pentru Paște cuprinde mai multe opțiuni, de la coronițe pentru decorat ușa, la celebrele aranjamente tip „flori în cutie” asezonate cu ouă pictate, până la aranjamente florale în culori solare explozive cu un artificiu pe placul Iepurașului – morcovi pe post de cozi de flori.

Coronița de Paște cu rămurele și flori sălbatice e menită să aducă în casă aerul câmpenesc al unui picnic în natură, iar aranjamentele de Paște în cromatică veselă – tonuri de galben, portocaliu, verde – vin să învoireze masa în familie cu parfum de frezii, trandafiri și lisianthus.

Din ce în ce mai mult în ultimii ani, poate și sub influența tradiției americane << egg hunt >>, sau altfel spus << vânătoarea de ouă >>, de Paște ne lăsăm spiritul jucăuș să zburde, în special în materie de obiecte decorative și elemente cu care să înfrumusețăm casa și masa. De aceea am ales să fim și noi în ton cu nevoia tuturor de a înfrumuseța spațiul cu decorațiuni dedicate Sărbătorilor Pascale. Găsiți oferta noastră specială de Paște, la un click distanță. Vă așteptăm pe site să descoperiți ce am pregătit!” a punctat Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

Fie că este vorba despre un cadou pentru un prieten drag sau pentru un membru al familiei, de un gest de apreciere pentru un partener de afaceri sau de un act de răsfăț personal, găsiți un aranjament în ton cu vitalitatea Sărbătorilor Pascale pe Florăriamobilă.ro.

Cu o experiență de 6 ani pe piața din România, Florăriamobilă.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale cu livrare rapidă. Fiecare comanda este reconfirmată prin trimiterea fotografiei ce conține exact produsul care urmează a fi livrat.

]]>
http://www.widemagazine.ro/redescopera-spiritul-jucaus-in-aranjamentele-cu-tematica-pascala-de-la-florariamobila-ro/feed/ 0
Starbucks oferă gratuit pahare reutilizabile de Ziua Pământului http://www.widemagazine.ro/starbucks-ofera-gratuit-pahare-reutilizabile-de-ziua-pamantului/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=starbucks-ofera-gratuit-pahare-reutilizabile-de-ziua-pamantului http://www.widemagazine.ro/starbucks-ofera-gratuit-pahare-reutilizabile-de-ziua-pamantului/#respond Thu, 18 Apr 2019 13:49:22 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13939 Cu ocazia Zilei Pământului, Starbucks va oferi gratuit pahare reutilizabile tuturor membrilor înregistrați în programul de Fidelitate, care fac o achiziție mai mare sau egală cu 10 LEI, luni, 22 aprilie.

Scopul principal al acestei acțiuni este de a încuraja clienții Starbucks să aleagă paharele reutilizabile! Atunci când îți aduci propriul pahar reutilizabil contribui la protecția mediului, în loc să optezi pentru alte pahare, care vor duce la mărirea depozitelor de deșeuri de materiale plastice. În plus, reciclarea plasticului sau a paharelor de hârtie implică mai multă energie și mai multe etape decât simpla folosire a apei pentru spălarea paharului reutilizabil. Procedând așa, nu numai că vei sprijini eforturile Starbucks pentru un mediu mai curat, dar primești, în plus, și o reducere de 1 LEU la orice băutură cumpărată în paharul reutilizabil Starbucks.

Inițiativa face parte din strategia de CSR a Starbucks, derulată de aproape 30 de ani, din grija față de mediu și pentru încurajarea cetățenilor de a crea schimbări pozitive. Astfel, Starbucks s-a angajat să ofere clienților săi un pahar complet reciclabil și a promis să elimine paiele de plastic de unică folosință până în 2020.


Barista Starbucks
îi încurajează pe toți iubitorii de cafea să folosească paharul reutilizabil atunci când vin la Starbucks. Acesta este primul pas în contribuția ta pentru mediu, alături de noi. Este atât de ușor să ajuți la salvarea copacilor!

]]>
http://www.widemagazine.ro/starbucks-ofera-gratuit-pahare-reutilizabile-de-ziua-pamantului/feed/ 0
Cea mai titrată producție Marvel ajunge pe marile ecrane http://www.widemagazine.ro/cea-mai-titrata-productie-marvel-ajunge-pe-marile-ecrane/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cea-mai-titrata-productie-marvel-ajunge-pe-marile-ecrane http://www.widemagazine.ro/cea-mai-titrata-productie-marvel-ajunge-pe-marile-ecrane/#respond Thu, 18 Apr 2019 13:45:58 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13936 Studiourile Marvel rup misterul din jurul celei mai așteptate lansări a anului, “Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, care va intra în cinematografe în data de 26 aprilie, și promite o aventură pe cinste fanilor, dar și o rezolvare neașteptată celei mai recente serii de evenimente cataclismice din universul Răzbunătorilor.

În România
biletele s-au pus deja în vânzare pentru 25 și 26 aprilie, fanii Marvel fiind așteptați în cinematografe la Maratonul Avengers în data de 25 aprilie unde vor putea viziona 5 ore de aventuri captivante marca Marvel – „Avengers: Infinity War” și avanpremiera „Avengers:Endgame”.

Cu un fulminant succes la public, franciza Avengers a avut parte de o călătorie cinematografică fără precedent, trecând prin câteva galaxii de-a lungul celor 11 ani ai Universului Marvel. Ultima lansare din populara serie, “Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” aduce pe marele ecran mize de neînchipuit până acum, care atrag, așa cum era de așteptat, și cele mai ridicate riscuri pe care trebuie să și le asume Răzbunătorii în lupta cu cel mai puternic răufăcător din univers, Thanos.

Noua producție îi regăsește pe Răzbunători înfrânți de Thanos, care, fericit posesor al celor șase pietre ale infinitului, și-a impus voința asupra umanității, nimicind jumătate din populația lumii, inclusiv numeroși Răzbunători. În urma unei distrugeri în masă, Răzbunătorii aflați încă în viață se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări, și anume, să găsească în ei resursele necesare să îl învingă pe Thanos definitiv.

“Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, considerat cel mai așteptat dintre filmele cu supereroi ale Studiourilor Marvel, îi are în distribuție pe Robert Downey Jr. ca Omul de Fier, Chris Evans – Căpitanul America, Mark Ruffalo – Bruce Banner, Chris Hemsworth -Thor, Scarlett Johansson – Văduva Neagră, Jeremy Renner – Hawkeye, Brie Larson – Căpitanul Marvel, Paul Rudd – Omul-Furnică, Don Cheadle – Mașina de Război, Karen Gillan – Nebula, Danai Gurira – Okoye și Bradley Cooper – Rachetă.

Gwyneth Paltrow revine ca Pepper Potts, alături de Jon Favreau ca Happy Hogan, Benedict Wong ca Wong și Tessa Thompson ca Valkyria. Așa cum era de așteptat, și Josh Brolin revine în rolul celui mai abject răufăcător, Thanos.

Filmul este regizat de frații Anthony și Joe Russo și este realizat după un scenariu original semnat de Christopher Markus & Stephen McFeely. Producător este Kevin Feige, iar producători executivi sunt Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau, James Gunn și Stan Lee.

Bazat pe celebra serie de benzi desenate Marvel, publicate prima dată în 1963, “Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” continuă aventurile descrise în atâtea filme cu supereroi care poartă semnătura Marvel.

Noul Avengers este o continuare a filmului – “Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul infinitului”. Aici, povestea a plecat de la furia lui Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor, furie amplificată de faptul că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul. Posesor al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

Universul Marvel, un succes demn de Cartea Recordurilor
Pe 2 mai 2008 s-a lansat Universul Cinematografic Marvel, odată cu premiera filmului “Omul de Fier”, care s-a dovedit un blockbuster cu un succes memorabil, fiind încă reperul Marvel în materie de succes și vânzări.

În cei 11 de la această lansare, Marvel a produs șase filme care au încasat, fiecare, peste un miliard de dolari. În total, studiourile au încasat peste 19 miliarde de dolari din 21 de filme cu super eroi Marvel.

Anul trecut, în aprilie, “Avengers: Infinity War /Răzbunătorii: Războiul infinitului”a spart toate recordurile de încasări în primul weekend de la lansare, adunând peste 620 de milioane de dolari. Filmul a fost aclamat și de critică și de public, deopotrivă, și a continuat să spargă și mai multe recorduri de box-office, dovedindu-se un mega succes. A devenit rapid al patrulea cel mai de succes film al tuturor timpurilor, cu încasări de peste 2 de miliarde de dolari. În plus, “Avengers: Infinity War /Răzbunătorii: Războiul infinitului” a deschis calea către lansarea primului film cu un supererou femeie – “Captain Marvel”.

“La Marvel, am căutat mereu să avem personaje cu care oamenii se pot identifica. Avem personaje feminine puternice în filmele noastre și încercăm mereu să spunem o poveste despre femei, bărbați, oameni de toate culorile și credințele. Trăim într-o lume diversă și facem eforturi ca filmele noastre să redea asta cât mai bine. Ăsta e unul dintre motivele pentru care filmele noastre sunt așa de populare, fiecare găsește câte ceva cu care poate relaționa”, explică producătorului executiv Louis D’Esposito, care este și co-președintele Studiourilor Marvel,

Viziunea fraților Russo
Doi dintre cei mai aclamați și premiați regizori ai momentului, frații Anthony și Joe Russo, se află la al patrulea film Marvel și la al doilea din seria Răzbunătorii.

“Anthony și Joe Russo sunt cu adevărat vizionari, sunt regizori extrem de îndrăzneți, cu gusturi imaculate și cărora nu le e niciodată teamă să încerce ceva nou. Știu să spună o poveste în mod artistic, să înțeleagă și să vrăjească audiențele și să își asume riscuri oricând e nevoie”, spune producătorul Kevin Feige.

“Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” are premiera în România pe 26 aprilie și este distribuit de Forum Film, fiind disponibil în formatele 3D și IMAX 3D

SINOPSIS:
Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat

TRAILER:

Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity, Studio Canal şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii
despre cele mai noi producții distribuite de Forum Film România, accesați:

https://www.facebook.com/CineForum.ro/

https://www.instagram.com/cineforumromania/

https://www.youtube.com/user/CineforumRomania/featured

https://www.cineforum.ro/project/razbunatorii-sfarsitul-jocului/

]]>
http://www.widemagazine.ro/cea-mai-titrata-productie-marvel-ajunge-pe-marile-ecrane/feed/ 0
DESCOPERĂ GRĂDINA PANDORA http://www.widemagazine.ro/descopera-gradina-pandora/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=descopera-gradina-pandora http://www.widemagazine.ro/descopera-gradina-pandora/#respond Wed, 17 Apr 2019 14:09:19 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13933 În acest sezon, Pandora prezintă o nouă grădină a stilurilor – bijuterii special create pentru a le inspira pe femeile de pretutindeni să își descopere liber creativitatea și să își exprime adevăratele sentimente, în moduri cât mai naturale. Tradiția de design a Pandora cuprinde simboluri inedite, derivate din natură, care au servit drept inspirație pentru noua Colecție de Primăvară 2019 – Pandora Garden.

Pandora Garden înseamnă mai mult decât o colecție de bijuterii, fiind un spațiu al exprimării libere, o nouă modalitate de a ne transmite trăirile și feminitatea prin noi piese minunate. Finisate manual de bijutieri experți, din materiale de înaltă calitate, noile modele sunt bogate în detalii și încărcate de semnificații aparte, încurajându-le pe femei să își povestească cele mai de preț amintiri și să aibă încredere în ele însele.

Fiecare dintre bijuteriile inspirate de natură – fluturele, trifoiul cu patru foi, gărgărița și floarea – poartă mesaje speciale și încurajatoare, de la transformarea sinelui la norocul creat chiar de noi și la frumusețea de a fi unică și naturală. Colecția Pandora Garden înflorește prin noile bijuterii variate care aduc o nouă abordare pieselor clasice Pandora, realizate din cele trei metale prețioase: argint 925, Pandora Rose și Pandora Shine.

#PandoraGarden

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

]]>
http://www.widemagazine.ro/descopera-gradina-pandora/feed/ 0
HUAWEI P30 Pro primește premiul „Best Photo Smartphone 2019” http://www.widemagazine.ro/huawei-p30-pro-primeste-premiul-best-photo-smartphone-2019/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=huawei-p30-pro-primeste-premiul-best-photo-smartphone-2019 http://www.widemagazine.ro/huawei-p30-pro-primeste-premiul-best-photo-smartphone-2019/#respond Thu, 11 Apr 2019 06:08:25 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13927 HUAWEI P30 Pro, flagship-ul lansat luna trecută de Huawei, a fost recunoscut de către Adunarea Generală a TIPA (Asociația Publicațiilor Tehnice de Fotografie) drept unul dintre cele mai bune dispozitive ale anului 2019, fiindu-i acordată distincția „Best Photo Smartphone”. Este pentru al treilea an consecutiv când prestigiosul premiu este acordat unui flagship al seriei HUAWEI P, dovedind astfel angajamentul Huawei de a schimba lumea fotografiei realizate cu telefonul mobil prin îmbunătățirea permanentă a calității, performanțelor și designului dispozitivelor mobile.

„Huawei și-a concentrat întotdeauna strategia seriei HUAWEI P pe calitatea fotografiei. Dorim să mulțumim TIPA încă o dată pentru distincția acordată celui mai recent flagship al nostru – HUAWEI P30 Pro. Prevăzut cu un sistem de camere Leica Quad și cu o serie de inovații, precum revoluționarul filtru RYYB sau zoom-ul optic 5X, HUAWEI P30 Pro rescrie regulile fotografiei inteligente. Aceste evoluții tehnologice vor oferi consumatorilor mai multă libertate în utilizarea dispozitivelor Huawei pentru a înregistra cele mai frumoase momente din viața lor”, a declarat Changzhu Li, Vicepreședintele Diviziei Handset Business Huawei Consumer BG.

Reprezentanții publicațiilor specializate în domeniile fotografiei și prelucrarea imaginilor din întreaga lume au confirmat că HUAWEI P30 Pro se diferențiază față de competitorii săi, în urma testelor și evaluărilor comparative. Sistemul Leica Quad Camera al flagship-ului, prevăzut cu un senzor HUAWEI SuperSpectrum de 40MP și cu o cameră ultra-wide de 20MP, alături de o lentilă SuperZoom cu o stabilizare a imaginii susținută de un design propriu, oferă o claritate și un zoom care nu s-au mai regăsit până acum pe o altă cameră a unui telefon mobil. În plus, noua cameră HUAWEI Time of Flight (ToF) oferă o profunzime sporită pentru efecte mai bune de tip bokeh. Aceste sisteme sunt capabile să redea fotografii cu un nivel mare al detaliilor, precum și imagini clare în condiții de iluminare scăzută.

În recenzia oficială făcută de Adunarea Generală a TIPA pentru P30 Pro se precizează: „Performanță incredibilă în condiții de iluminare scăzută și focalizare adaptabilă. P30 Pro este echipat cu un sistem de camere format din patru senzori, fiind prevăzut cu numeroase opțiuni de configurare a imaginii. Camera beneficiază de un senzor 1/1.7 de 40MP care generează imagini cu o rezoluție de 10 MP. Lentila cu stabilizare optică are o lungime focală de 27 mm (echivalent) și o deschidere a diafragmei de maximum f/1.6, la care se adaugă o opțiune super-wide de 16mm pentru 20MP (echivalent), o lentilă telefoto tip periscop cu zoom 5X stabilizat (echivalentul a 125 mm), precum și un al patrulea senzor PDAF “time of flight” cu autofocus. P30 Pro poate acoperi o incredibilă gamă de lungimi focale datorită unui algoritm de „super-rezoluție“ care combină mai multe imagini RAW într-o singură imagine high-resolution care este apoi decupată pentru a produce efectul de zoom 50X. Posibilitatea de a capta imagini în condiții de iluminare scăzută este la fel de impresionantă. Cu un ISO maxim de 409.600, pot fi fotografiate scene aflate aproape în întuneric total, iar producătorul afirmă că senzorul RYYB este cu 40% mai sensibil decât senzorul standard RGB, oferind cea mai bună performanță în condiții de iluminare scăzută dintre toate smartphone-urile disponibile până în prezent.”

Thomas Gerwens, Președintele TIPA, spune: „Huawei în colaborare cu Leica împinge din nou limitele fotografiei inteligente odată cu introducerea noului P30 Pro, oferind utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii și filme de o calitate fantastică.”

Cu HUAWEI P30 Pro, Huawei a dovedit din nou că poate stabili standarde mai ridicate pentru fotografia realizată cu telefonul mobil. Cu cea mai bună performanță foto în condiții de iluminare scăzută dintre toate smartphone-urile de până acum, precum și capabilități de zoom fără egal în clasa sa, acest dispozitiv a primit cel mai mare scor din istoria DxOMark, care reprezintă standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerei foto și a obiectivelor. Cele 112 puncte demonstrează implicarea Huawei în ceea ce privește cercetarea și designul pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență pentru fotografia realizată cu telefonul mobil.

Despre Huawei Consumer BG
Huawei Consumer BG, lider global în tehnologie și inovație și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de rețelistică și dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedică în totalitate livrării către consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovația se concentrează în jurul nevoilor clienților. Având 180.000 de angajați și gestionând operațiuni în peste 170 de țări, compania globală investește constant în cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe inovațiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: ​facebook.com/HuaweimobileRO

Instagram:​instagram.com/huaweimobileRO

YouTube: ​youtube.com/c/HuaweiMobileRO

]]>
http://www.widemagazine.ro/huawei-p30-pro-primeste-premiul-best-photo-smartphone-2019/feed/ 0
INTERSPORT lansează manifestul #WOMANISM și plasează pe podium toate femeile, „sportivele” vieții moderne, printr-o nouă filozofie de empowerment http://www.widemagazine.ro/intersport-lanseaza-manifestul-womanism-si-plaseaza-pe-podium-toate-femeile-sportivele-vietii-moderne-printr-o-noua-filozofie-de-empowerment/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=intersport-lanseaza-manifestul-womanism-si-plaseaza-pe-podium-toate-femeile-sportivele-vietii-moderne-printr-o-noua-filozofie-de-empowerment http://www.widemagazine.ro/intersport-lanseaza-manifestul-womanism-si-plaseaza-pe-podium-toate-femeile-sportivele-vietii-moderne-printr-o-noua-filozofie-de-empowerment/#respond Thu, 11 Apr 2019 06:04:03 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13924 La conferința de presă susținută la Sensio Living, INTERSPORT a prezentat invitaților noua filozofie, #WOMANISM by INTERSPORT, prin care se apropie de femeia modernă – „gimnasta” vieții de zi cu zi – și dezvoltă noi abordări pentru a o inspira în toate rolurile acesteia.

Obiectivul INTERSPORT este ca #WOMANISM să fie punctul de referință al fiecărei femei, cu ajutorul căruia să redevină stăpâna propriei vieți și să cucerească tot ce îi aparține, de drept. Cei 6 piloni principali, care stau la baza conceptului campaniei INTERSPORT #WOMANISM, sunt reflectați de 6 tipologii de femei, cu poveștile lor personale: Own Your Health – Adela Popescu, actriță, prezentatoare TV, cântăreață, mamă de 2 băieți, Alexandru și Andrei, mândră și iubitoare soție, Own Your Confidence – Dana Rogoz, actriță, fashion blogger, mamă, Own Your Choices – categorie reprezentată de Deea Codrea – fashion blogger, Own Your Style, de către Anca Ciota, prezentatoare TV, Own Your Time – Anca Sînă Serea, o mamă voioasă de 5 copii, blogger, vlogger, prezentatoare TV, Own Your Body – Larisa Iordache, gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană.

Volumul de muncă al femeilor și provocările aferente cresc direct proporțional cu rolurile din ce în ce mai diverse pe care acestea trebuie să le adopte! INTERSPORT crede în puterea remarcabilă a fiecărei femei, de aceea lansează platforma digitală, womanism.intersport.ro. Prin această campanie, INTERSPORT stă alături de ele și le încurajează la fiecare pas pentru a recâștiga încredere în propriile forțe și abilități, pentru a fi libere să-și definească corpul, stilul, alegerile, timpul, sănătatea, încrederea în sine și, în cele din urmă, întreaga viață.


Vezi manifestul
WOMANISM by INTERSPORT aici: https://www.youtube.com/watch?v=eAEsDWvuPcI

INTERSPORT #womanism: cele 6 categorii
INTERSPORT traduce conceptul și sensul filozofiei sale prin identificarea a 6 piloni diferiți care reprezintă principalele domenii pe care femeile le domină: Own Your Time (Acordă-ți timp), Own Your Choices (Asumă-ți alegerile), Own Your Style (Asumă-ți stilul), Own Your Confidence (Ai încredere în tine), Own Your Health (Ai grijă de tine), Own Your Body (Asumă-ți corpul).

INTERSPORT a ales pentru fiecare categorie o femeie, o personalitate distinctă care să reprezinte trăsăturile definitorii ale domeniului, a cărei poveste unică este detaliată pe womanism.intersport.ro. Publicul este invitat să le descopere pe cele 6 femei, 6 „sportive ale vieții cotidiene”, 6 povești inspiraționale:

•Own Your Health – Adela Popescu vorbește despre cât este de important să ai lângă tine oamenii potriviți, care să știe exact ce buton să apese pentru a te ajuta să îți redobândești sănătatea fizică și mentală;

•Own Your Confidence – Dana Rogoz scoate în evidență importanța susținerii femeilor de către femei și o prezintă pe cea care o inspiră pe ea să ia atitudine;


•Own Your Time
– Anca Sînă Serea vorbește despre cât de multă disciplină este nevoie pentru a ieși câștigătoare în cursa cu timpul și admite că este normal să te oprești și să îți dedici timp și pentru tine în mijlocul tuturor activităților pe care trebuie să le faci pentru ceilalți;

•Own Your Choices – Deea Codrea descrie modul în care alegerile dificile, dar inspirate, au ajutat-o să ajungă unde este acum: și-a asumat riscuri și a învățat să își asculte instinctul, nu părerile celorlalți;

•Own Your Style – Anca Ciota vorbește despre cât este de important să te simți bine în propriul corp. A realizat că odată ce te accepți pe tine, cea din oglindă, atunci orice porți va arăta bine.

•Own Your Body – Larisa Iordache, gimnasta cu rezultate extraordinare își spune povestea și demonstrează că voința și cunoașterea propriului corp chiar poate muta munți și schimba destine.

(Mai multe detalii despre poveștile celor 6 personalități care reprezintă categoriile principale ale campaniei, pot fi găsite pe womanism.intersport.ro și pe https://bit.ly/2uPCGuO)

„Această nouă abordare INTERSPORT bazată pe o campanie digitală puternică, prin platforma #womanism, scoate în evidență adevăratele povești ale femeilor inspiraționale. Acesteau stau mărturie tuturor femeilor care încearcă să echilibeze roluri multiple, să câștige lupta permanentă dintre rațiune și inimă, să gândească și să acționeze fără limite, să își transforme visurile în realitate, să își descoperele punctele forte și nu slăbiciunile, să facă alegeri, nu compromisuri. INTERSPORT #WOMANISM este „Punctul de alimentare” în maratonul zilnic al femeilor de pretutindeni. Asumați-vă stilul, asumați-vă alegerile și sănătatea, aveți încredere, acordați-vă timp. Aceasta este filozofia pe care INTERSPORT o transmite”, a declarat Valentin Cristescu, Director de Marketing INTERSPORT România.

Pentru mai multe informații, accesați website-ul: womanism.intersport.ro

Despre INTERSPORT:

INTERSPORT România este o companie membră a Grupului Fourlis, care are 14 magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria, Turcia și România. La nivel mondial, INTERSPORT Internațional deţine poziţia de lider pe piaţa de retail de articole şi echipamente sportive, fiind prezent în 45 de țări, cu o rețea de 5.400 magazine. Misiunea INTERSPORT este aceea de a se asigura că oamenii se bucură de beneficiile sportului în viața de zi cu zi, profitând de buna dispoziție și distracția pe care practicarea unui sport le generează. În contextul acestei filozofii, ne propunem să inspirăm fiecare vizitator, să susținem pasiunea și entuziasmul pentru sport și să-l ajutăm să aleagă echipamentul care îi va oferi cea mai mare plăcere în ceea ce face.

Urmăriți INTERSPORT România:

Facebook, Instagram

]]>
http://www.widemagazine.ro/intersport-lanseaza-manifestul-womanism-si-plaseaza-pe-podium-toate-femeile-sportivele-vietii-moderne-printr-o-noua-filozofie-de-empowerment/feed/ 0
HUAWEI P30 Pro și HUAWEI P30, smartphone-urile care redefinesc regulile fotografiei inteligente, disponibile la vânzare în România http://www.widemagazine.ro/huawei-p30-pro-si-huawei-p30-smartphone-urile-care-redefinesc-regulile-fotografiei-inteligente-disponibile-la-vanzare-in-romania/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=huawei-p30-pro-si-huawei-p30-smartphone-urile-care-redefinesc-regulile-fotografiei-inteligente-disponibile-la-vanzare-in-romania http://www.widemagazine.ro/huawei-p30-pro-si-huawei-p30-smartphone-urile-care-redefinesc-regulile-fotografiei-inteligente-disponibile-la-vanzare-in-romania/#respond Fri, 05 Apr 2019 17:09:54 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=13918 Huawei anunță disponibilitatea la nivel național a noilor smartphone-uri HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro, care sunt echipate cu o cameră foto complet reproiectată, menită să asigure o experiență fără egal în domeniul fotografiei realizate cu telefonul mobil.

Începând din această săptămână, telefonul HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei, iar HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei. Cele două smartphone-uri sunt disponibile atât la partenerii autorizați Huawei, dar pot fi achiziționate și din Huawei Experience Shop din Afi București sau din Huawei Service Center, două spații unde consumatorii pot descoperi și se pot familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

Dispozitivele lansate săptămâna trecută la Paris beneficiază de inovatorul senzor HUAWEI SuperSpectrum, obiectivul optic HUAWEI SuperZoom, noua cameră – Time of Flight (TOF) și de o stabilizare a imaginii mult îmbunătățită. Datorită acestor tehnologii revoluționare, modelele HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro pot capta cele mai mici detalii, indiferent de momentul în care sunt realizate fotografiile sau clipurile video.

Huawei P30 Pro este telefonul cu cea mai bună cameră din lume, conform DxOMark – standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerei foto și a obiectivelor. Caracteristici și funcționalități principale:

– Leica Quad Camera include o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră HUAWEI Time-of-Flight (TOF). Camera frontală are 32MP

– SuperZoom Lens susține un zoom optic de înaltă fidelitate de până la 5 ori, 10X hybrid zoom și un zoom digital de 50X

– Funcția Super Portrait surprinde și cele mai mici detalii, de exemplu șuvițele de păr ale unei persoane

– HUAWEI SuperSpectrum permite înregistrări foto si video spectaculoase în condiții de luminozitate scăzută

– Noua serie Huawei P30 beneficiază de cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii oferite de Huawei. Acesta combină avantajele OIS (Optical Image Stabilization) cu AIS (Artificial Intelligence Stabilization), pentru o imagine clară indiferent de situație

– Baterie de 4200mAh (valoare tipică) și funcția HUAWEI SuperCharge de 40W, care încarcă bateria până la 70 la sută în 30 de minute.

]]>
http://www.widemagazine.ro/huawei-p30-pro-si-huawei-p30-smartphone-urile-care-redefinesc-regulile-fotografiei-inteligente-disponibile-la-vanzare-in-romania/feed/ 0