FlorăriaMobilă.ro – spiridușul Crăciunului tău

Floraria_Mobila_Aranjament_Craciun_165 lei (2)
Noi 29
2017

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar magia lor plutește deja în jurul nostru. Magazinele și străzile și-au îmbrăcat hainele de sărbătoare, melodiile de Crăciun se aud la radio, mai lipsesc doar cadourile pentru cei dragi. Știm că deja ai început listele de cumpărături, pe care se regăsesc bucate alese, dulciuri și pulovere pufoase, pe care să le așezi cu grijă sub brad.

Pe lângă aceste lucruri prin care vrei să transmiți toată afecțiunea pe care o ai de împărtășit, nu trebuie să lipsească decorațiunile care vor face diferența dintre o duminică obișnuită cu familia și ziua de Crăciun. La acest detaliu s-a gândit în avans Florăria Mobilă, spridișul Crăciunului tău.

Fie că îți dorești să alegi un coșuleț decorativ sau că vrei să oferi un cadou partenerilor de afaceri FlorăriaMobilă.ro (http://www.florariamobila.ro/) îți vine în ajutor. Poți alege între un brăduț gata ornat, un aranjament cu trandafiri albi, un coșuleț decorativ cu lumânări, un set de lumânări în vase de sticlă sau coronițe de agățat la ușă, în diverse culori și combinații. Prețurile pentru aceste obiecte cu tematică de Crăciun variază între 80 și 250 de lei.

Cu o experiență de 5 ani pe piața din România, FlorăriaMobilă.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale care necesită livrare rapidă. Oferă transport gratuit în București, reconfirmă comanda prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat. Este acceptată plata cu cardul, iar la ce de-a treia comandă oferă un cadou surpriză. În plus, oferă felicitare cadou și sugestii de mesaje pentru cei care au nevoie de inspirație pentru a-și exprima sentimentele sau pentru cei care nu au găsit cea mai potrivită urare.

Dacă, într-o situație excepțională, curierii de la Florăria Mobilă nu se încadrează în termenul promis, fie și pentru 5 minute de întârziere peste cele două ore promise, oferă un cadou drept recompensare la următoarea comandă.

Te așteptăm pe http://www.florariamobila.ro/ !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *