Forța a fost la avanpremiera ROGUE ONE – O POVESTE STAR WARS

smiley-echipa-forum-film
Dec 15
2016

Peste 400 de persoane au vizionat, ieri la sala T IMAX de la Cinema City Afi Cotroceni, în avanpremieră filmul anului: „ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS”.

A captat atenția tuturor Darth Vader și trupa sa, iar invitații nu au ratat ocazia de a face self-uri și fotografii cu aceștia.

Smiley și fratele său, Ovidiu Lipan Țăndărică, Șerban Copoț, Daniel Nițoiu, Vitalie Cojocari, Mihai Găinușă, Norris Măgeanu, Oana Tache, Vlad Gherman, Simona Țăranu, Sonja Argint Ionescu, Andrei Leonte, Mircea Eremia, Gino Manzotti, Florin Mergea, Ramona Solomon, Livia Graur, Giovanni Francesco, Dan Popi, Irina Margareta Nistor și Dumitru Prunariu s-au bucurat de atmosferă specială la avanpremiera celui mai așteptat film al anului.

Despre film
Lucasfilm prezintă primul film din seria de filme stătătoare „Star Wars”: „Rogue One: O poveste Star Wars”, o nouă aventură epică. Într-o perioadă plină de conflicte, un grup de eroi neobişnuiţi îşi unesc forţele pentru misiunea de a fura planurile pentru Death Star, cea mai puternică armă de distrugere pe care o are Imperiul. Acest eveniment cheie de pe parcursul poveştilor Star Wars uneşte oameni obişnuiţi care aleg să facă lucruri extraordinare. Făcând acest lucru, ei devin o parte din ceva măreţ, mai important decât ei înşişi.

Filmul „Rogue One: O poveste Star Wars” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 16 decembrie 2016, în format 3D & IMAX 3D.

Trailere:

***
Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *