WIDE MAGAZINE >> Getlokal.ro

GILLES APAP & DIANA KETLER @ DA CAPO ARCUB CHAMBER MUSIC SERIES

DA CAPO GILLES APAP_DIANA KETLER RO
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 26
2016

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București celebrează în avans misterul feminității printr-un concert inedit din seria DA CAPO ARCUB CHAMBER MUSIC: GILLES APAP & DIANA KETLER. Pe 7 martie de la ora 19:30, în atmosfera intimă a Hanului Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90), iubitorii muzicii clasice vor primi un cadou fascinant, construit prin acordurile de vioară și pian ale celor doi artiști cunoscuți la nivel internațional.

CULTURĂ PRIN MUZICĂ – CULTURE THROUGH MUSIC Start înscrieri ATELIERE DE RITMICĂ DALCROZE 10 – 11 martie

Cultura prin muzica_Ateliere Dalcroze 1_Daniel Oprea
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 11
2016

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București vă invită să vă dezvoltați abilitățile profesionale la atelierele de ritmică Dalcroze, desfășurate pe 10 și 11 martie, în cadrul proiectului CULTURĂ PRIN MUZICĂ – CULTURE THROUGH MUSIC. Toate atelierele se vor desfășura la Universitatea Națională de Muzică București, Sala George Enescu.

Yard Sale 23-24 august @ Dianei 4

Yard Sale August
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 18
2014

Abia asteptai inca o editie de Yard Sale? Si noi! Fiecare weekend in care ne intalnim la Dianei 4 este un prilej de revedere cu prietenii, de scotoceala si surprize chilipiristice, de innoire a garderobei cu bani putini si multa creativitate. De editia trecuta, profitam de lumina de vara si avem o ora in plus […]

Yard Sale Baby Edition in beneficiul Asociatiei Sfantul Stelian

Yard Sale Baby
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 07
2014

Pe 1 iunie mamele si copiii se strang de la 11-16.00 pe terasa Dianei 4 (zona Rosetti) pentru a celebra Ziua Copilului intr-o maniera responsabila. Evenimentul vine in ajutorul mamelor cu copii de la 0-14 ani care sunt puse periodic la incercare de maldarele de haine si jucarii depasite de noii centimetri castigati de micut […]

YARD SALE® 10-11 mai. Un weekend intreg de Yard Sale, fiecare zi altfel!

Yard Sale de mai
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 28
2014

Suntem la a doua editie de Yard Sale care se intinde un weekend intreg, fiecare dintre zile avand expozanti diferiti. Sambata (10 mai) si duminica (11 mai) ne intalnim @ Dianei 4 (zona Rosetti) de la 10:00 la 18:00 pentru a pune la cale o alta repriza de scotoceala, reciclare si socializare.