Grand Cinema & More găzduiește prima petrecere exclusivistă organizată într-un cinematograf

Poster Event EXX
Oct 11
2018

Grand Cinema & More va fi gazda celei mai spectaculoase petreceri a acestei toamne – EXXPERIMENT.com. Pe 19 octombrie, începând cu ora 22:00, cinematograful se va transforma în cel mai mare club din București. Printre invitații speciali se număra Fur Coat, DJ Angelo, Gemini Brothers şi alți DJ de top din România.

Pentru o noapte, petrecerea EXXPERIMENT.com va înlocui filmele cu vibe-ul de club, personaje de film, experiențe rafinate, dar și cu proiecții și spații interactive. În plus, seara va fi animată de 10 DJ care vor urca pe cele două scene special amenajate. Și pentru că vorbim de un party în cinematograf, organizatorii provoacă invitații să intre în pielea personajelor de film prin dress code-ul „movie characters”.

Grand Cinema & More este renumit pentru experiențele complete pe care le oferă clienților de mai bine de 7 ani. Primul cinematograf care a produs un musical în sistem privat din România sau a organizat prima competiție League of Legends este locul perfect pentru prima petrecere epică într-un cinema din România.

În doar un an de la lansare, EXXPERIMENT s-a impus pe piața petrecerilor exclusiviste din București prin tematici inedite și locații unice, atrăgând astfel comunități dornice de experiențe sofisticate, vedete, dar și o categorie de public tânăr și activ.

Petrecerile EXXPERIMENT se adresează celor care iubesc distracția, inovația și creativitatea. Ideea de la care a pornit conceptul acestor party-uri unicat este dorința de a oferi experiențe deosebite și atipice unui public care își dorește mai mult de la o petrecere, un public care așteaptă să fie surprins prin rafinament, originalitate și experiențe complete.

Intrarea la Exxperiment se face exclusiv pe baza brățărilor de acces ce pot fi obținute prin invitații sau prin achiziționarea de bilete, disponibile în număr limitat pe:
www.grandentertainment.ro
www.exxperiment.com
iabilet.ro
cinemagia.ro
aplicația City iLove

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafață totală de 14.000 mp și are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informații privind programul filmelor și al tuturor activităților din cinematograf, vizitați www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *