Grand Vlog – un proiect video cu și despre cinema, semnat de Grand Cinema & More

Grand Vlog
Feb 20
2017

București, 20 februarie 2017 – Grand Cinema & More lansează Grand Vlog, un proiect video de anvergură prin care oferă cinefililor informații, recenzii și recomandări de film și spectacol, actualizate săptămânal pe pagina de YouTube și pe site-ul cinematografului.

Grand Vlog a pornit ca o alternativă dinamică a actualizărilor pe site, a recenziilor scrise și a zecilor de liste de filme „de văzut”, accesibilă online într-un format în care orice iubitor de film și-ar dori-o – video. Informațiile pe care obișnuiam să le căutăm pe site-uri de specialitate sau în social media depășesc mediile convenționale, prezentate cu charismă și umor de Cristina Călin și Ramona Popescu – membre ale echipei Grand Entertainment și pasionate de film convinse.

„Lucrând împreună în industria cinematografică de atât de mult timp, ne-am dezvoltat propriul stil de a vedea filmele, de a le comenta, de a crea conexiuni între ele. E un întreg ritual transpus într-un vlog, unul pe care suntem convinse că îl recunosc mulți iubitori de film”, a declarat Cristina Călin.

Fiecare episod va prezenta lansările săptămânii, atât în materie de film, cât și de spectacol, promoțiile și evenimentele speciale desfășurate în cinematograf. „Ce să vezi, unde să vezi și, mai ales, de ce. Practic, tot ceea ce ne-ar plăcea nouă să știm la început de săptămână, atunci când ne gândim ce vom face după birou sau unde vom merge în weekend”, a descris Ramona Popescu proiectul.

Primul episod al vlogului propune un nou film din seria John Wick, două filme horror în toată puterea cuvântului – O terapie pentru viață și Avertizarea 3 – și o dramă co-producție Franța-Belgia: Belgica. Acesta a fost deja lansat și poate fi urmărit pe https://goo.gl/5GP07b.

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

În prezent, Grand Cinema & More deține singura sală de cinema din România dotată cu sistem de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume. Cele 54 de boxe, putând reda până la 128 de obiecte audio independente, dubla proiecție 4k și cel mai mare ecran de tip „silver screen” din țară, integrate în conceptul black box al sălii, fac din Grand Ultra destinația perfectă a unei experiențe cinematografice complete.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *