WIDE MAGAZINE >> Grecia

Gregory’s intră pe piața din România și deschide prima locație bazată pe conceptul de coffee & Greek deli

Gregorys Romania
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 04
2018

Gregory’s, cea mai mare rețea de locații de tip coffee & Greek deli din Grecia, anunță intrarea pe piața din România odată cu deschiderea unei unități în zona de nord a Bucureștiului. Unitatea, operațională de la începutul lunii iulie, pune la dispoziția clienților o varietate de produse, precum cafea și gustări realizate din ingrediente de calitate.

Vara asta, te #rEVITALizezi si castigi o vacanta de vis in Grecia!

fb-link-concurs
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 08
2017

Evital Romania, una dintre principalele companii de suplimente alimentare premium din Romania, te invita la un concurs #rEVITALizant, la care poti castiga premii pentru sanatatea ta si a intregii familii. In fiecare saptamana poti castiga un premiu compus din geanta de plaja, prosop de plaja, 1 produs Laxafast, 1 produs Acti-Reflux, 1 produs Baby Guard Happy Flora, 1 produs B-Complex si 1 produs Prorelax, iar la finalul concursului poti fi marele castigator al unei vacante de vis in Grecia.

Vola.ro: Unde au călătorit românii în vara anului 2016 și cât au plătit pentru vacanța lor

daniel-truica-vola-ro
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 08
2016

Vara aceasta, cei mai mulți români care au ales să-și petreacă zilele de concediu în străinătate au optat pentru sejururi în Grecia (Creta, Zakynthos, Santorini, Corfu) sau în Tenerife, conform Vola.ro. Destinațiile preferate pentru city break au rămas marile orașe europene, printre care se numără Paris, Barcelona și Veneția.

Ce vacanţe preferă tinerii după examenul de BAC. Care sunt cele mai avantajoase oferte

Kitesurfing
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 10
2014

Absolvenţii de liceu au scăpat de emoţiile examenului de bacalaureat şi se pot bucura de vacanţa de vară. Una dintre cele mai căutate destinaţii turistice rămâne şi anul acesta Grecia, care îi aşteaptă pe tineri cu oferte atrăgătoare sinonime cu distracţia, soarele şi sporturile nautice.