WIDE MAGAZINE >> Hanu’ Berarilor

Meniul Trattoria Buongiorno, unul dintre cele mai cunoscute restaurante cu specific italian din Capitală, disponibil online pe Foodpanda

radu-balaceanu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 17
2016

București, 17 octombrie 2016 – Locuitorii Capitalei pot comanda online, doar pe foodpanda.ro, preparatele din meniul Trattoria Buongiorno, unul dintre cele mai apreciate restaurante cu specific italian din Bucureşti. Această opțiune este disponibilă începând de miercuri, 19 octombrie, în urma unui parteneriat încheiat de foodpanda România cu lanțul City Grill, care operează brandul Trattoria Buongiorno.

De 135 de ani toate drumurile duc la Caru’ cu bere

fotografii_vechi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 16
2014

Acum 135 de ani, în anul 1879, pe Calea Victoriei nr. 2, la intersecţia cu strada Franceză, peste drum de Piaţa Constantin-Vodă exista Berăria „La Caru’ cu Bere”, înfiinţată de ardeleanul Ion Căbășanu (1846-1934 – voluntar în armata română – 1877), unde erau angajaţi doi nepoţi ai acestuia, Ion Mircea (1860-1998) şi Gheorghe Mircea (1865-1943), toţi trei veniţi în Bucureşti din comuna transilvăneană Cața (zona Rupea-Sighișoara), care aparţinea pe atunci Imperiului Austro-Ungar.

Centrul Vechi – cea mai importanta atractie a Bucurestiului

Studiu City Grill: Centrul Vechi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 25
2014

Centrul Vechi este considerată cea mai importantă atracţie a Bucureştiului de către romani, aşa cum arată un studiu realizat în primăvara acestui an de grupul de restaurante City Grill. Peste 80% dintre respondenţii studiului au concluzionat că Centrul Vechi este principalul loc de ieşit în oraş în Bucureşti şi destinaţia pe care o aleg atunci când îţi inviţi prietenii din străinătate.