WIDE MAGAZINE >> Happy Channel

Cele mai noi blockbustere turcești vin la Happy Channel

Heart of the city
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 05
2017

Happy Channel a achiziționat cele mai bune seriale turcești, producții realizate în perioada 2016 – 2017: “Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel”), “Insider” (“İçerde”), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) și “Heart of the City” (“Bu Şehir Arkandan Gelecek”), fiind prima televiziune din România care va difuza blockbusterele actuale din Turcia.

Un weekend magic de primăvară, la Happy Channel!

Criss & Vlad
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 24
2017

Prin ce aventuri trec personajele Miruna și Victor din iSerialul “Când mama nu-i acasă”? Ce poveste excepțională vine la “Happy Classic”? Ce gătim sănătos și delicios pentru cei dragi? Telespectatorii vor afla urmărind în weekend programele atractive de la Happy Channel!

Weekend inedit la Happy Channel cu iSerialul “Când mama nu-i acasă”, miniseria “Pasărea Spin: continuarea” și finalul serialului “Mr. Selfridge”

iSerial banner
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 17
2017

În acest weekend de primăvară, Happy Channel propune programe diversificate, ideale pentru întreaga familie. Telespectatorii pot urmări la Happy Channel primele 4 episoade din iSerialul “Când mama nu-i acasă”, “Pasărea Spin: continuarea”, finalul serialului fenomen “Mr. Selfridge” și edițiile “Happy Weekend”.

Silviu Mircescu din iSerialul “Când mama nu-i acasă” a vizitat orașul medieval Perugia

Silviu Mircescu - Italia
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 16
2017

Silviu Mircescu, unul dintre actorii din distribuția iSerialului “Când mama nu-i acasă”, difuzat de luni până joi, de la 19:45 la 20:00 și de la 23:00 la 23:15 și duminica de la 19:00 la 20:00, la Happy Channel, a fost într-o scurtă vacanță în Italia.

Page 1 of 41234