WIDE MAGAZINE >> Henry Higgins

Din 21 martie 2019, la Grand Cinema & More, Musicalul „My Fair Lady” revine la București cu Horia Brenciu în rolul profesorului Higgins

Afis - My Fair Lady Grand Cinema & More
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 06
2019

Primăvara va readuce la București una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile, musicalul „My Fair Lady”, în cadrul unei serii de șase spectacole. De pe 21 până pe 24 martie, toți cei care vor dori să se bucure de povestea celebrei transformări prin care trece Eliza Doolittle, de la florăreasă la o adevărată lady, nu trebuie să rateze reprezentațiile de la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Grand Cinema & More redevine gazda unui spectacol grandios: „My Fair Lady”

my-fair-lady
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 07
2016

Actorii, muzicienii și dansatorii se pregătesc să își ocupe locul pe scenă, iar iubitorii evenimentelor de calitate își pot asigura locul în sală.
A mai rămas doar o săptămână până la noua seria de spectacole ale musicalului care a scris istorie pe Broadway și West End. Pentru cei peste 70 de artiști, acestea sunt ultimele zile de repetiții, iar, pentru toți cei care vor să ia parte la un spectacol comparabil cu cele de pe scenele internaționale, sunt ultimele zile în care își mai pot cumpăra bilete pentru una dintre reprezentațiile „My Fair Lady” din stagiunea de toamnă.

Eliza Doolittle și Henry Higgins urcă din nou pe scena Grand Cinema & More

My Fair Lady
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 28
2016

Musicalul „My Fair Lady” revine pe scena cinematografului, iar biletele au fost deja puse în vânzare.
București, 28 iulie 2016 – „My Fair Lady”, spectacolul-eveniment în montarea regizorului Răzvan Ioan Dincă, s-a bucurat de un succes răsunător, confirmat de către cei peste 2.000 de spectatori care au trecut pragul cinematografului în cele 4 zile de reprezentații.