HORNBACH: Acvariile pentru copii, în preferințele românilor pentru cadourile de Crăciun

Acvariu Hornbach
Dec 19
2017

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții şi grădinărit, pune la dispoziția clienților o gamă variată de acvarii pentru copii, ce pot reprezenta un cadou potrivit de Crăciun pentru cei mici.

Alegerea cadoului de Crăciun este o adevărată provocare pentru părinții care vor să-i bucure pe cei mici cu cele mai frumoase și inedite daruri. Pentru a veni în ajutorul acestora, Hornbach propune o gamă variată de acvarii pentru copii, disponibilă în magazinele din toată țara.

Un set de acvariu conține toate elementele de care are nevoie o persoană și anume acvariu, filtru, încălzitor, sistem de iluminat, precum și soluții pentru întreținerea apei. Potrivit reprezentanților companiei, acvariile dedicate copiilor sunt asemănătoare cu cele adresate începătorilor.

„În ultimii ani, clienții s-au arătat tot mai interesați de acvariile pentru cei mici. De obicei, cele mai mari vânzări se înregistrează în luna cadourilor, produsele de acest tip fiind achiziționate pentru a fi oferite drept cadouri de Crăciun. În afară de acvariile în sine, segmentul de acvaristică de la Hornbach este completat de animale acvatice de dimensiuni diferite, dar și de plante, accesorii și decorațiuni specifice”, a declarat Mugurel Horia Rusu, Director General Hornbach România.

De anul acesta, pe rafturile magazinelor Hornbach se pot găsi acvarii cu tematică „Minion”, care pe lângă componentele de bază conțin decorațiuni specifice animației, precum fundal personalizat, figurine și stickere. Clienții pot alege și din seturile complete de acvarii de dimensiuni mici, până în 50-60 de litri.

Potrivit specialiștilor companiei, segmentul de acvaristică este unul dintre cele mai complexe din acest departament, întrucât include și decorațiuni, pești sau plante. În total, segmentul de acvaristică al Hornbach propune o gamă variată de peste 70 de tipuri de acvarii, peste 200 de specii de pești și circa 60 de tipuri de plante.

În ceea ce privește alegerea acvariului pentru copii, repezentanții Hornbach recomandă, pe lângă achiziționarea unui set complet de dimensiuni mici, și evitarea suprapopulării cu pești a acestuia. În acest caz, printre cele mai căutate specii de pești pentru acvariile dedicate copiilor, dar și în general, sunt Paracheirodon innesi (Neoni) și Poecilia reticulata (Guppy), specii ușor de întreținut și foarte colorate.

Cei interesați de achiziția unui acvariu pentru copii sunt așteptați pentru a primi informații și sfaturi de la consultanții din magazine, până la începutul lunii ianuarie, în zonele special amenajate din locațiile Hornbach.

# # #
Despre Hornbach România
HORNBACH este o companie multinaţională, de familie, care a înregistrat în exercițiul financiar 2015/2016 (data bilanțului: 29 februarie) o cifră de afaceri (netă) de peste 3,755 miliarde de Euro, în creștere cu peste 5% comparativ cu perioada anterioară.

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 5 generații. În acest moment, concernul deține 154 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. HORNBACH garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanţei şi a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcție și articole de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având peste 17.500 de angajați care contribuie la succesul companiei.

# # #

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *