Hornbach întâmpină sărbătorile de iarnă cu evenimente dedicate copiilor

Hornbach
Dec 14
2017

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează evenimente pentru cei mici. Astfel, copiii sunt așteptați să-l cunoască pe Moș Crăciun și să-și testeze creativitatea în cadrul atelierelor de creație special pregătite de reprezentanții companiei.

Și în acest an, Hornbach le scurtează micuților lungul timp de așteptare până la Crăciun și, prin acțiuni potrivite copiilor, aduce în magazine atmosfera de sărbătoare. În luna decembrie, cei mici sunt invitați să ia parte la o serie de evenimente menite să aducă bucuria sărbătorilor de iarnă mai aproape. Astfel, părinții sunt așteptați să-și facă cumpărăturile de sărbători în timp ce micuții vor participa la acțiuni dedicate.

„Ca în fiecare an, aducem spiritul sărbătorilor de iarnă în toate magazinele Hornbach unde atât cei mici, cât și cei mari sunt așteptați să se bucure de magia acestui sezon. Pe lângă amenajarea spațiilor cu decorațiuni specifice, pregătim o varietate de evenimente dedicate celor mici prin care îi încurajăm să-și testeze creativitatea în cele mai inedite moduri”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Director General al Hornbach.

Continuând tradiția anilor trecuți, Hornbach îl aduce pe Moș Crăciun în magazine pentru a-i cunoaște pe cei mici. Venirea lui Moș Crăciun în magazinele Hornbach este anunțată pentru data de 16 decembrie când micuții vor fi întâmpinați cu numeroase surprize. Copiii vor putea sta de vorbă cu el şi, mai mult de atât, se vor putea bucura de micile daruri pe care acesta le-a pregătit cu ocazia vizitei sale.

Ateliere creative pentru copii
Și în acest an, Hornbach îi așteaptă pe copii să ia parte la atelierele creative, care să întregească bucuria sărbătorilor. Cei mici vor putea crea decorațiuni pe care să le agațe cu mândrie în bradul de Crăciun sau felicitări pe care să le dăruiască celor dragi.

„Ne bucurăm să putem oferi copiilor ocazia de a se bucura într-un mod constructiv de atmosfera Sărbătorilor de iarnă. Atelierele pe care le-am pregătit vor avea atât un rol recreativ, cât și unul educativ. Copiii se vor familiariza cu diverse tehnici de lucru și materiale, vor dobândi încredere în forțele proprii și își vor dezvolta abilitățile practice și creative”, a adăugat Mugurel Horia-Rusu, Director General al Hornbach.

În cadrul atelierelor creative, cei mici sunt invitați să-și foloseasă imaginația pentru a realiza decorațiuni cu ajutorul materialelor puse la dispoziţie de Hornbach. Pe 16 decembrie, copiii vor putea realiza brăduți și coronițe decorative în cadrul atelierelor dedicate. Seria de ateliere continuă și în 2018, astfel, pe 13 ianuarie cei mici sunt așteptați să creeze decorațiuni din lemn, iar pe 27 ianuarie pot lua parte la atelierele unde vor realiza calendare aniversare pentru familie.

Ateliere de creație
vor avea loc între orele 10:00 și 17:00 în spațiile dedicate din departamentele de grădină ale magazinelor Hornbach și sunt gratuite. Mai multe detalii se găsesc pe www.hornbach.ro.

# # #

Despre Hornbach România
HORNBACH este o companie multinaţională, de familie, care a înregistrat în exercițiul financiar 2016/2017 (data bilanțului: 28 februarie) o creștere a cifrei de afaceri (net) de 4,9%, la 3,9 miliarde de euro.

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 156 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxembourg, Elveția, Suedia, Slovacia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. HORNBACH garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanţei şi a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcție și articole de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având cca. 18.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *