Idei de cadouri de la AraArt pentru persoana iubită

idei AraArt
Feb 06
2016

Februarie, luna în care celebrăm de două ori dragostea (de Valentine’s Day – pe 14 februarie și de Dragobete – pe 24 februarie), este și luna în care căutăm idei prin care să îi demonstrăm persoanei iubite afecțiunea pe care i-o purtăm.

Galeria de artă AraArt este locul în care puteți găsi un cadou unic și cu adevărat special pentru persoana iubită, într-o marjă de preț de câteva sute de euro. De pildă, puteți alege unul dintre romanticele seturi trio mic dejun la prețul de 70 de euro sau un set pentru servirea ceaiului sau cafelei perfect pentru diminețile petrecute în doi, la prețul de 240 euro. Un alt cadou potrivit pentru păstrarea amintirii a două momente inedite din viața cuplului ar fi setul rame foto din lemn lăcuit și aurit, stil Baroc, la prețul de 160 euro.

În special pentru doamnele și domnișoarele pe care doriți să le impresionați, AraArt propune o fructieră cu trei vase de flori, din sticlă opalină, în stil Modern Style, la prețul de 480 euro, care și-ar găsi locul pe o jardinieră disponibilă în Galeria AraArt la prețul de 320 euro. De asemenea, potrivită pentru noptiera doamnelor este lampa din bronz și sticlă sablată în stil Art Nouveau la prețul de 400 euro. La capitolul tablouri, AraArt recomandă două compoziții în acvaforte ce redau gingășia și feminitatea unei balerine, intitulate Balerina și Tutu-ul roșu și semnate Cozmin Movilă, la prețul de 400 euro, respectiv 550 euro.

Pentru domnii sofisticați, AraArt propune un umbrelar din sticlă pictată manual după lucrarea lui Salvador Dali ”The Burning Giraffe”, decorată cu aur coloidal în atelierele Goebel, la prețul de 480 euro. O altă idee de cadou ce ține de gustul pentru băuturi rafinate este halba din alamă argintată și aurită în interior, în stil Modern Style, la prețul de 240 euro. În plus, pentru fumători AraArt propune o scrumieră din metal comun argintat la 40 euro sau pe cea din cristal și argint în stil Art Deco la prețul de 140 euro. Iar pentru domnii care adoră să călătorească, un cadou potrivit ar fi compoziția Domnul San Marco, o acuarelă pe carton subțire semnată Marius Buruiană, pe care specialiștii AraArt au evaluat-o la prețul de 500 euro.

***
Casa de licitaţie AraArt s-a deschis în septembrie 2010, având însă activitate de galerie încă din anul 2005. Galeria s-a remarcat în activităţi de ambientare a diferitelor spaţii cu lucrări de autor, prin participarea la proiecte ample precum “Cyber Museum”, alături de instituţii culturale şi educaţionale de referinţă din România (Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Institutul de Istoria Artei, I.N.O.E. etc.). În plus, oferă consultanţă de specialitate asupra stării de conservare şi furnizează soluţii de panotare corectă a lucrărilor din importante colecţii private.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *